Sinem'in çeyizi

Ne demekkk tatlımm YOook yoook sanırım herkes bölee bende bir ben böleyim sanırdım ama bakıyorum da çeyizlere herkesin herbirşeyi çok büyük özenlerle seçilmişşş:))

tek tek yazamadım ama hepsı bırbırınden guzel ve zevklıler güle güle kullanmayı nasip etsın Allah canım

Tapya home'un u havlularına bayılıyordum ; aslında annnem ve kayınvalidem çok cici havlular yaptırmış ama ben bunu aldım dayanamadım Bohçaya koyarım hem de diye düşünüyorum:2:

Aldıkların çok zevkli seçimler ben şu ikisini çok beğendim nerden aldığını ve mümkünse fiyatlarını çok merak ettim :)

Teşekkürler tatlım:))) Bardaklar istanbul koleksiyonu diye satılıyor ben migrostan kampanyalı almıştım 6'sı 40tl idi.. Ama geçenlerde essede gördüm 6'sı 49 tl'ye ama almadan önce her bardağı tabağa oturttur bazıları sallanıyor ben onları değiştirip sapasağlam bi 6'lı yaptım Şablonlaplar ise limangodan almıştım 4lü paket 3 tl'ye plastiği de kaliteli öle çok yumuşak kırılcak gibi değil:))

Çook teşekkür ederim inşallah benim çeyizimde seninki gibi renkli olur :) Seçimlerin çok hoş özellikle renklerde ki canlılık mutfağına çok yakışacaktır.. Bu hafta sonu dediğin tüm yerlere bakıcağım :) Tekrar teşekkürler..

Canım benimm çok sağool:)) EMinim seninki de öyle olacaktır özellikle alışveriş yaptığım yerler; tantitoni,esse,bernardo,kervan ve internett:)

Arzum ürünleri markofonide indirimde ve bende çok istediim bu seti kaçırmadım :)))

canım son aldıkların ne cıcı oyle gule gule kullan oyle datellı havluları sevmıyorum ama bu model cok güzelmişşş

canım son aldıkların ne cıcı oyle gule gule kullan oyle datellı havluları sevmıyorum ama bu model cok güzelmişşş

Canım normalde bende sevmiyorum onları hiç ama bunlar çok ciciler dayanamadım.. Dantel gibi diil daa çok tül gibi püsküllü ve yumuşacıklar..

Son alışverişelrim:;

Kaz tüyü yastıklarımız iki adet

Gürallar-likör bardağı kahve yanına su için

Siemens-Çamaşır makinesi

Lg-Led 116 ekran tv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…