Detaylı bilgiler için çok teşekkürler...Elimde mezura her bir şeyi ölçüyorum, aynen bunda olduğu gibi en küçük bir şeyi alırken bile ayrıntılı düşünüyorum kendimden korkmaya başladım Bir tek ben mi varım acaba bu kadar inceleyen, yoksa çeyiz telaşına kapılanlarda olası bir durum mu acaba bu takıntılar... :44: :78:
tek tek yazamadım ama hepsı bırbırınden guzel ve zevklıler güle güle kullanmayı nasip etsın Allah canım
Aldıkların çok zevkli seçimler ben şu ikisini çok beğendim nerden aldığını ve mümkünse fiyatlarını çok merak ettim :)
Teşekkürler tatlım:))) Bardaklar istanbul koleksiyonu diye satılıyor ben migrostan kampanyalı almıştım 6'sı 40tl idi.. Ama geçenlerde essede gördüm 6'sı 49 tl'ye ama almadan önce her bardağı tabağa oturttur bazıları sallanıyor ben onları değiştirip sapasağlam bi 6'lı yaptımŞablonlaplar ise limangodan almıştım 4lü paket 3 tl'ye plastiği de kaliteli öle çok yumuşak kırılcak gibi değil:))
Çook teşekkür ederim inşallah benim çeyizimde seninki gibi renkli olur :) Seçimlerin çok hoş özellikle renklerde ki canlılık mutfağına çok yakışacaktır.. Bu hafta sonu dediğin tüm yerlere bakıcağım :) Tekrar teşekkürler..
canım son aldıkların ne cıcı oyle gule gule kullan oyle datellı havluları sevmıyorum ama bu model cok güzelmişşş
çeyizciklerin çok güzel canım. Gülegüle kullanırsın inş.
Son alışverişelrim:;
Kaz tüyü yastıklarımız iki adet
Eki Görüntüle 328064
Gürallar-likör bardağı kahve yanına su için
Eki Görüntüle 328066
Siemens-Çamaşır makinesi
Eki Görüntüle 328065
Lg-Led 116 ekran tv
Eki Görüntüle 328067
Bayılarak aldığım tepsimm :))
Eki Görüntüle 337529
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?