Sinem'in çeyizi

Ay bu topic te takibimde :))) ilk kez yazıyorum ama hep bakıp duruyorum. aşkla kullanın aldıklarınızııı

Takipteyimm

Canımm benimm çok saol:)) Sadece bu aralar biraz ev işine ağırlık verdik ihmal ediyorum topikimii.. Aldıkalrım var ekleyemiyorum..

Canımmm hayırlı olsun çok sevindim..:))
Ne güzel istediklerini almışsın nişanlında destek olmuşş; artık evinde çeker koyarsın fotoğraflarını:))
Haklısın kaliteli olması gerekiyor eğer bütçeler de izin veriyorsa öyle almak da mantıklı..

canım daha önce yazmamışım bi şey farkında değilim :/ ama bakıyorum hep çeyizlerine :)) çok güzeller her şeyin allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

canım daha önce yazmamışım bi şey farkında değilim :/ ama bakıyorum hep çeyizlerine :)) çok güzeller her şeyin allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

Ayyh canım o bazen bana da oluyooo bakıyorum beğeniyorum ama bi bakmışım yazmamışım:)) İnşallah tatlım hepimiz birliktee mutlu mutlu kullanalım:)

Eko kap

Eko tabaklar

İstirdiye set

Şeker kaplar- beni unutmaa:))

Bon bon kap

FIrın kabı

Sihirli inci ve şek şek

Büyük boy peynir dünyası

Süper şef ve sihirli miksim

Antartika kaplar

Yağdanlıklar

Oval set-2 adet

Peynir değirmeni

Asansör:))

Tini mini hanımlar

Hayret bişey, bu topic gözümden mi kaçmış(?):26:

Herşeyy ama herşeyin mükemmel ötesi, süper ve kaliteli canım. Yatak odan da harika

Bayıldım yaaaa

Hep mutlu olun ve mutlulukla kullanın cicilerinizi Sinemcimm

Canımm benim çoook teşekkür ederim:)) oysa ki o kadar kısa bir zaman diliminde yaptım kii hala daha dekoratif objelerden çook eksikliklerim var ama onlarda düğünden sonraya artık.. Düğünümüz 23 haziran da çok az kaldı:))
İnşallah sende bi an öncee kullanırsın cicilerini

Ayy çok az kalmış canım, evinin resmini de çekersin oyle de goruruz cicilerini inşallah.

Herşey zamanla alınır canım:) Evlendikten sonra da alınır hatta daha güzel olur:)

Ayy çok az kalmış canım, evinin resmini de çekersin oyle de goruruz cicilerini inşallah.

Herşey zamanla alınır canım:) Evlendikten sonra da alınır hatta daha güzel olur:)

Evet tatlım çook az kaldı şu an evimizin içi yapılıyor tüm ilgimizi ona ayırdık ben böle artık bi iki parça bişi aldımsa onu ekliyorum buraya:))

İnşallah evimiz bi bitsin paylaşacam inşallah:))

İnşallah canım benim

uzun zamandır indirime girmesini beklediğim katlı servisimm:))

Siparişini verdiğimiz koltuk takımlarıı
Chester koltuk 2 adet üçlü olacak- vizon renk

Josephin rengi pudra olacak

İki berjer--Renk olarak inci beyazı üzerine pudra çiçekler var.. Model tam olarak aynı değil ama en benzer bulabildiğim bu oldu..

Uzun bir aradan sonraa su bardaklarımı aldım.. Bardak seti almayıp özel günlerde kullanmak için aldım markafonide biev indiriminden

Zamanım azaldıkça çeyizi unuttum halısı perdesi işine girdik hadi bakalımm:))

Eklentiler

• $8001691681792_0_62x49_1.jpg
    1,3 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
Antre için aldığım halı

Yatak odası halımız

Mutfak ve salon için olanı bulamadım malesef; artık onları da evimi yerleştirince çeker koyarım:))

son aldıklarınıda çok beğendim canım güle güle kullan. mobilyaların ve gelinliğin çok hoş mutlu günlerde kullanın inşallah

ev tadilatında kolay gelsin . bir -iki ay sonra bizde başlıyoruz şimdiden telaşı başladı : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…