Ay bu topic te takibimde :))) ilk kez yazıyorum ama hep bakıp duruyorum. aşkla kullanın aldıklarınızııı
Takipteyimm
canım benim hayırlı günlerde kullan aldıklarını
Ahşap olması fiyatı kabartıyor ama olsun sağlıklı en azındanve alınan mobilya 10 yıl gitmesi lazım
bende geçen cumartesi aldım mobilyalarımı fiyatı 14500 tuttu Sağolsun nişanlım ve kayınvalidem kesenin ağzını açtı biraz
Artık ömür boyu mobilya almam sana dedi nişanlım ama olsun tasarım ürünü olduğu için ne internette var fotosu nede resim çekmemize izin verdiler
ben sadece yemek odası olarak konsol masa sandalye aldım konsolun aynası bile yok :))
oturma grubu ve yatak odası aldık bakalım şimdi sıra geldi benim alacaklarıma
ufak odam için L koltuk bakıyorum enza mobilyada buldum hem sandıklı hemde çift kişilik yatak oluyor nasıl olucak çok merak ediyormm
canım daha önce yazmamışım bi şey farkında değilim :/ ama bakıyorum hep çeyizlerine :)) çok güzeller her şeyin allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah
Hayret bişey, bu topic gözümden mi kaçmış(?):26:
Herşeyy ama herşeyin mükemmel ötesi, süper ve kaliteli canım. Yatak odan da harika
Bayıldım yaaaa
Hep mutlu olun ve mutlulukla kullanın cicilerinizi Sinemcimm
Canımm benim çoook teşekkür ederim:)) oysa ki o kadar kısa bir zaman diliminde yaptım kii hala daha dekoratif objelerden çook eksikliklerim var ama onlarda düğünden sonraya artık.. Düğünümüz 23 haziran da çok az kaldı:))
İnşallah sende bi an öncee kullanırsın cicilerini
Ayy çok az kalmış canım, evinin resmini de çekersin oyle de goruruz cicilerini inşallah.
Herşey zamanla alınır canım:) Evlendikten sonra da alınır hatta daha güzel olur:)
Evet tatlım çook az kaldı şu an evimizin içi yapılıyor tüm ilgimizi ona ayırdık ben böle artık bi iki parça bişi aldımsa onu ekliyorum buraya:))
İnşallah evimiz bi bitsin paylaşacam inşallah:))
İnşallah canım benim
He hee:)) İnşallah seninkileri de görürüz evinde çok ciciler..
Teşekkürler balımm, inşallah o da nasip olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?