Sinema Tiyatro harcanıyor

meltosh

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
1.059
52
688
32
artık içimde cidden sıkıntı olmaya basladı tiyatroyu seven biri olarak. konservatuar öğrencileri o kadar okuyorlar kaç yıl çalışıyorlar ama mankenleri şarkıcıları sinemada tiyatroda oynatıyorlar birsürü para bayılıyorlar.
hayır tabi bazılarının yetenekleri oluyor ama;
isim vermek gerekirse aysun kayacı yeliz yeşilmen v.s
yazık yani..
sizce ??:uhm:

söylediğin isimler maalesef oyunun reklamını yapmaya yarıyor.o hatunların yanında 30 yıllık tiyatrocular çıkıyor,gerçekten çok acı.ama reklamın iyisi kötüsü olmuyor konu tiyatro olunca.eğer o oyunun biletlerinin tamamen satılmasını sağlıyorsa bence oynamalılar.
hoş sadece bu reklam yüzünden tiyatroya giden zihniyetten zaten tiyatro izleyicisi olmaz.tek derdi orda ünlü birini görmekse,bunun için üşenmeyip geldiyse yazık...
ben Ankara'da yaşıyorum ve bu konuda neyseki çok şanslıyım.izleyeceğim bi oyunun biletlerini satışa çıktığı ilk hafta almazsam yer bulamıyorum :)
ve gittiğim tüm salonlar hep tıkabasa dolu oluyor.umarım tüm şehirlerde bi gün bu oranda tiyatro izleyicisi olur....

sinemadaki durum daha farklı benim açımdan.ben sinemaya giderken popüler isimlerin tersine senaryoya odaklanırım daha çok.bu yüzdendir ki avrupa sinemasını ve uzak doğu sinemasını amerikan filmlerine tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…