• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günleri 15. Hafta Anketi <TheShe>

• Konu Sahibi Konu Sahibi TheShe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sinema Günleri 15. Hafta Anketi - TheShe

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
Theshe sanirim ben bu ara izleyemicem, indirme programima virus bulasmis temizleyemedim bir turlu. o yuzden filim indiremiyorum nerdeyse 1 haftadir.. duzeltebildigim anda indirip izlicem canim.

kizlar bende bu gece izlerim veyaz persembe izler yorumumu yaparim cunku yarin anneannemde olcam orda kalcamda fistiklar

Eğlenceli ,komik ,arasına dram serpiştirilmiş çok hoş bir filmdi the boat that rocked . Zaten bu müthiş müziklere sahip olabilen bir film ne kadar kötü olabilir ki ? Rock sevenlerin izlemesi lazım o kesin :) 60' lar rock'n roll u eşliğinde tebessüm ettim bolca. Ah o gemide bende olsaydım ah :içelim: Filmdeki Mark benim hep söylediğim çekici erkek kalıbına birebir uyuyor bu kadar oluyor yani ,ee ben hep diyorum susan erkek karizmadır karizma :) bütün karakterler ayrı ayrı güzeldi ztn . James'in babasını kurtarmaya gidişi , babasının plaklarına olan aşkı hem gülümsetti hemde hüzünlendirdi . ya o plaklar benim olsaydı dedim ,sanırım bende aynı deliliği yapardım :) Tick Kaven'ın İsayı anlatışı , kim tavuk iddası, Angus'a yüzme öğretmek için denize atmaları epey komikti :D neyse çok derinlere girmeyeceğim herkes izlesin daha ayrıntıları konuşuruz. Teşekkür ederim TheShem bu güzel film için opuyorumnanaktan

o dönem kadınlar ne kadar hoş giyiniyorlarmış. saçlar ,çoraplar, ayakkabılarr :) keşke yine öyle olsa :1ninca:

Pek tercih ettiğim bi film türü değildi
Ama benim için fena değildi eşim biraz mızıklandı o ayrı mesele
Filmin başındaki tuvalet sahnesi güzeldi
Hani adamın diş fırçalarken diğeriyle karşılaşması
Sonra kızın içeri dalması
Korsan radyolar bana 90lı yılları hatırlattı
Bi ara Türkiyede de vardı denizden yayın yapan korsan radyolar
Sonrasında Dave'in kızın yanında
Şimdi neden prezervatif istediğini anlıyorum
Demesi kadar büyük bi kazık olamazdı sanırsam
Sonrasında vaaay be diyerekten kızın bi tokat atmasını beklerken
Kız adamı haklı çıkardı sempatiksalakcinni
Ama eşim müziklerden sıkıldığı için şu cıbıldak hatunlar sahnesinden sonra kapattırdı
Ama genel anlamda konu güzeldi fırsat bulur bulmaz gerisini seyredicem
Yorumumu tamamlicam

Bu arada Simon için çok üzüldüm
Adam ne hayallerle evlendi
Karısını tek boynuzlu ata benzettikten sonraki konuşmasında
Zavallı boynuzu yedi diye düşündüm
Kadında tam cinayet sebebiydi alsanaalsanasmile
Ne kadar rahat anlattı adama öyle
Şimdi kadını boğazlar diye bekledim ama garibim aptala döndü akannehir
Pişkin karı bide ihtiyacın olursa yan odada olucam diyor

Eğlenceli ,komik ,arasına dram serpiştirilmiş çok hoş bir filmdi the boat that rocked . Zaten bu müthiş müziklere sahip olabilen bir film ne kadar kötü olabilir ki ? Rock sevenlerin izlemesi lazım o kesin :) 60' lar rock'n roll u eşliğinde tebessüm ettim bolca. Ah o gemide bende olsaydım ah :içelim: Filmdeki Mark benim hep söylediğim çekici erkek kalıbına birebir uyuyor bu kadar oluyor yani ,ee ben hep diyorum susan erkek karizmadır karizma :) bütün karakterler ayrı ayrı güzeldi ztn . James'in babasını kurtarmaya gidişi , babasının plaklarına olan aşkı hem gülümsetti hemde hüzünlendirdi . ya o plaklar benim olsaydı dedim ,sanırım bende aynı deliliği yapardım :) Tick Kaven'ın İsayı anlatışı , kim tavuk iddası, Angus'a yüzme öğretmek için denize atmaları epey komikti :D neyse çok derinlere girmeyeceğim herkes izlesin daha ayrıntıları konuşuruz. Teşekkür ederim TheShem bu güzel film için opuyorumnanaktan

o dönem kadınlar ne kadar hoş giyiniyorlarmış. saçlar ,çoraplar, ayakkabılarr :) keşke yine öyle olsa :1ninca:

Ben bu tarz filmleri sevmem aslında, rock da çok sevdiğim bi tarz değildir ama nedense çok zevk aldım bu filmden. Arkadaş tavsiyesiyle izlemiş çok keyif almıştım, müzikler ayrıca etkilemişti, senin de beğenmene sevindim prensesim. Ayrıca giysiler konusunda katılıyorum, ben izlediğim her eski filmde aynı düşüncelere kapılırım, giysilerin bile bi karekteri var gibi.. boshayallersmile

kızlar biraz geç kaldım kusura bakmayın bugun izliyorum
herkes yoğun galiba, ben de dahil izleyememiş kimse :kedi:
Pek tercih ettiğim bi film türü değildi
Ama benim için fena değildi eşim biraz mızıklandı o ayrı mesele
Filmin başındaki tuvalet sahnesi güzeldi
Hani adamın diş fırçalarken diğeriyle karşılaşması
Sonra kızın içeri dalması
Korsan radyolar bana 90lı yılları hatırlattı
Bi ara Türkiyede de vardı denizden yayın yapan korsan radyolar
Sonrasında Dave'in kızın yanında
Şimdi neden prezervatif istediğini anlıyorum
Demesi kadar büyük bi kazık olamazdı sanırsam
Sonrasında vaaay be diyerekten kızın bi tokat atmasını beklerken
Kız adamı haklı çıkardı sempatiksalakcinni
Ama eşim müziklerden sıkıldığı için şu cıbıldak hatunlar sahnesinden sonra kapattırdı
Ama genel anlamda konu güzeldi fırsat bulur bulmaz gerisini seyredicem
Yorumumu tamamlicam

Bu arada Simon için çok üzüldüm
Adam ne hayallerle evlendi
Karısını tek boynuzlu ata benzettikten sonraki konuşmasında
Zavallı boynuzu yedi diye düşündüm
Kadında tam cinayet sebebiydi alsanaalsanasmile
Ne kadar rahat anlattı adama öyle
Şimdi kadını boğazlar diye bekledim ama garibim aptala döndü akannehir
Pişkin karı bide ihtiyacın olursa yan odada olucam diyor
Eşini anlıyorum aslında, sevmediğim müzik tarzları konusunda ben de ısrarcıyımdır, ama ne biliyim bu filmde ben zevk aldım ya herkes az da olsa hoşlanırmış gibi hissetmiştim nedense :kedi:
Filmin hikayesi komedi romantik gibi, ki ben sevmem aslında bu tarz filmleri de (nye kendimle çelişiyosamohaoldumsmile), ama ne biliyim değişik bi tat bırakıyo sanki film bittiğinde insanda, senin de beğenmene sevindim.

müzikler eşini nasıl sıktı sahrudcum :). klip izlemiyordu ki film izliyordu. filmden sıkıldı desen neysede müziklerden sıkıldı kapattık bi film için talihsiz bi yorum olmuş .

Niye talihsiz olsun ki
ıçinde sürekli müzik geçen konuyu bölen filmleri sevmiyor adam

thesheemmmmm ya ben nete daha yeni girebiliyorum şehir dışındaydım annemlerin yanına gittim orada internet yok yorumumu yapamadığım geciktirdiğim için çok üzgünüm. öncelikle şunu söylemek istiyorum ki HARıKASIN!!!! hayatımda izlediğim en güzel en eğlenceli filmlerden bi tanesiydi. ingiliz komedilerine bayılıyorum tek kelimeyle. filmde benim içimden o kadar çok şey vardı ki yani konusu esprileri müzikleri karakterler oyuncular dialoglar herşey ama herşey son damlasına kadar bana hitab ediyordu. Bill Nighy'i zaten gelmiş geçmiş en seksi adamlardan bi tanesi olarak görüyordum bu filmde bu iyice pekişti :asigim: Little Carl rolündeki Tom Sturridge'ı bu filmle keşftmiş daha önce hiçbi yerde görmemiştim ve resmen aşık oldum :S ne diyebilirim ki çok çok çok çok müthiş bir filmdi izlerken çok büyük keyif aldım teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan

canim benimm kusura bakma en yakin zamanda izlicemm hayatimmm
melegimi yitirdimmm alti senelik hayat arkadasimdi kuzum benimm cok uzgunummm

thesheemmmmm ya ben nete daha yeni girebiliyorum şehir dışındaydım annemlerin yanına gittim orada internet yok yorumumu yapamadığım geciktirdiğim için çok üzgünüm. öncelikle şunu söylemek istiyorum ki HARİKASIN!!!! hayatımda izlediğim en güzel en eğlenceli filmlerden bi tanesiydi. ingiliz komedilerine bayılıyorum tek kelimeyle. filmde benim içimden o kadar çok şey vardı ki yani konusu esprileri müzikleri karakterler oyuncular dialoglar herşey ama herşey son damlasına kadar bana hitab ediyordu. Bill Nighy'i zaten gelmiş geçmiş en seksi adamlardan bi tanesi olarak görüyordum bu filmde bu iyice pekişti :asigim: Little Carl rolündeki Tom Sturridge'ı bu filmle keşftmiş daha önce hiçbi yerde görmemiştim ve resmen aşık oldum :S ne diyebilirim ki çok çok çok çok müthiş bir filmdi izlerken çok büyük keyif aldım teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan
Canım benimm çok sevindim beğenmene, ben de yüzümde kocaman bir gülümsemeyle izlemiştim filmi her anından keyif almıştım boshayallersmile
Senin de aynı hazzı almış olmana çok sevindim olumunekankayizsmile

ben ankete yetişemedim bu sefer yaa
unuttum yoğunluktan kızlar özür özür
Olur mu canım, zorunluluğumuz yok, ağzımızın tadı yerinde olsun da film izlenir..
Niye bu kadar polyanna oldum bilmiyorum ama aklinialirimsmile
canim benimm kusura bakma en yakin zamanda izlicemm hayatimmm
melegimi yitirdimmm alti senelik hayat arkadasimdi kuzum benimm cok uzgunummm
Prensesim bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz, bunu düşünme bile lütfen. Ben de kediciğin için çok üzüldüm, bir an önce toparlanmanı diliyorum boshayallersmile

ipeeeem kusura bakma ne olurrrrr :çok üzgünüm:

ancak ızledım,ıkıncı ızleyısım ,ılkı kadar etkı etmedı tabı kı ama yıne de cok eglendım.

zaten cok severek ızlemıstım ılkını unuttum bır kac kareyı bana tekrar hatırlattı.

simon için ben de uzuldum :delphin:
angus'un sahnesıne cok guldum yıne :)

tesekkurler theshemm Şeniz

uzgunum cok cok gec kaldim biliyorum ama bugun indiriyorum filmi yakin zamanda izlicem.. ondan sonra yorumumu yazarim..

Back