Sinema günleri 11.hafta anketi sahrud72

Sinema gunleri 11.hafta anketi sahrud72

• Ankete Katılan
    18

sahrud72

Baskılar bizi yıldıramaz
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
8.323
9
Alacakaranlık
alacakaranlk.jpg

Yönetmen: Craig Rosenberg
Tür: Romantik, Gerilim
Bir Hitchcock tarzı olan filmde, Moor'un canlandırdığı Rachel Carlson, başarılı esrarengiz yazardır. Ama hayatı yedi yaşındaki sevgili oğlu Thomas'ın boğulmasıyla altüst olur. Bir yıl sonra, milyarlarca dolarlık ön ödemeye rağmen hâlâ yazmak için çok şaşkındır ve evliliği parçalanmıştır. En yakın arkadaşı, Rachel'in yaralarını sarması ve tekrar yazmaya başlayabilmesi için uzak sakin bir balıkçı kasabasında sayfiye evi kiralar. Bu sessiz ve sakin balıkçı kasabasında, yaşadağı olaylar Rachel'ı hayatı ve akıl sağlığı için endişe etmesine ve korkmasına neden olur.

Soldaki son ev
soldakisonev.jpg

Tür : Gerilim / Korku
Yönetmen : Dennis Iliadis
Yapım : 2009, ABD , 110 dk.
Garret Dillahunt, Michael Bowen, Joshua Cox, Riki Lindhome, Aaron Paul, Sara Paxton, Monica Potter, Tony Goldwyn

Collingwood ailesi tatil için bir dağ evine giderler. Ailenin kızı Mari, orada Paige ile arkadaş olur.
Fakat bir çete tarafından iki arkadaş kaçırılır ve Mari ellerinden kurtulmaya çalışırken vurulur. Çete üyeleri kendilerine sığınacak bir ev ararken tesadüfen Mari'nin ailesinin evini bulur. Herşey ortaya çıktığında failler kurban durumuna düşecektir.

Joshua
joshuaz.jpg

Yapım: 2007 Abd
Tür: Dram Gerilim Psikolojik
Yönetmen: George Ratliff
Oyuncular: Sam Rockwell, Vera Farmiga, Alex Draper, Dallas Roberts

Cairn ailesi Manhattan’da refah içinde bir yaşam sürmektedir. İşinde oldukça başarılı bir koca olan Brad ve ilk çocukları Joshua’nın yaşattığı zorlu bebeklik döneminde hayli yıpranmış eşi Abby’nin ikinci çocukları Lily dünyaya gelir. Ailenin yeni üyesinden hoşnut gözükmeyen tek kişi ise oldukça zeki ve yaşıtlarından çok farklı bir çocuk olan 9 yaşındaki ağabey Joshua’dır. Tüm yetenekleri ve zekasına rağmen anne babasının kendisini sevmediğini düşünen Joshua, kendi sahip olmadığı mutluluğun acısını tüm ailesinden çıkartmaya kararlıdır.

Makas
makask.jpg

Yapım:2007, ABD
Tür: Korku
Yönetmen: Tony Krantz
Oyuncular: Cas Anvar, Thomas Cavanagh, Lawrence Hilton-jacobs,
Paget Brewster, Kathleen York, Katherine Cunningham
Süre : 1 saat, 53 dk.

Özet:
George Grieves 40. yaş gününden sonra colonoscopy ile ilgili birkaç tahlil yaptırmak üzere Mt. Abaddon hastanesine gider ve sonuçlar üzerine basit bi ameliyata girmesi gerekmektedir.. ama ameliyattan sonra farkeder ki bazı şeyler yolunda gitmemektedir….
tıbbi yanlışlıklar ve ölüm korkusuyla hayatta kalma mücadelesi veren George’un ailesini çok önemli bir karar beklemektedir.

canım filmler güzele benziyor ben sadece alacakaranlığı izledim diğerlerini izlemedim..biraz düşüneyim canım..

Ben seçerken çok zorlandım
Bissürü tercihim vardı paylaşmak istediğim
Onu ekledim bunu kaldırdım öbürünü bıraktım berikini aldım
Sonunda bu 4 filmi seçtim
Umarım herkes beğenir

soldaki son ev diyeceğim galiba..imdb en yüksek onun..6.7 vermişler..diğerleri 5 küsür..

Canıım hepsini gerilim, korku seçmişsin nasıl izlicez biz bunları mafoldumben
Joshua daha hafif gibi duruyor, kan ve korku unsurları yok sanırım değil mi?

Aslında filmler hakkında yönlendirme yapmak istemiyorum ama
Alacakaranlık ve Makas psikolojik gerilim
Kan ve vahşet yok
Soldaki son ev birazcık gerilimli heyecanlı
Joshua ortada bi film

Alacakaranlık bence güzel bir filme benziyor
hiçbirini izlemedim ama konusu diğerlerinden daha hoş gibi geldi bana
korku filmi sevmeyiz eşim ve ben
genelde macera aksiyon izleriz
200 filmlik bir dvd arşivimizde varrr
bu konuyu tesadüfen gördüm arkadaşım sahrudçumm

Benim arşiv 900 film oldu şekerim
Koca bi koli çeyizlik film getirmiştim gelirken delikafadulden
Eşimle her akşam lambayı kapatıp film seyrederiz
Malum elektrikten tasarruf etmeye çalışıyoruz
Biliyon tutumlu hatunum hihoyyyt

nasıl yani hepsi gerilimmi ????
ben biraz araştırayım en az gerilim olanı seçeceğim. seçilen film çok gererse seyredemeyebilirim :KK43:( daha öncedende belirtmiştim. kusura bakma tatlım.genede bir denerim seyretmeyi... afişler bile gerdi beni bu arada :)))) teşekkürlerrr bolca...

nasıl yani hepsi gerilimmi ????
ben biraz araştırayım en az gerilim olanı seçeceğim. seçilen film çok gererse seyredemeyebilirim :KK43:( daha öncedende belirtmiştim. kusura bakma tatlım.genede bir denerim seyretmeyi... afişler bile gerdi beni bu arada :)))) teşekkürlerrr bolca...

Maalesef canım hepsi psikolojik gerilim
Beğenmezsende canın sağolsun
Hepimizin zevkleri beğenileri farklı
Bende dramlarda çok sıkılmıştım ama
Eğer gerçekten seni zorlarsa gerildiğin sahneleri atlayıverirsin
Ben sana özet geçerim kaydirigubbakcemile3

kızlar netim yoktu uzun zamandır iştende giremedim yılsonu baya yoğunduk,
evdeki net düzeldi biraz ama hem çok yavaş hemde finaller başladı film indirmek ne mümkün evlere şenlik bi net hızım var şuan=(((((
çok üzülüyorum klübe katılamadığım için sanırım 1-2 hafta daha böyle devam edicek wirelessten kabloluya geçicem sınavlar bitene kadar buarada...
beni mazur görün süper filmler var buarada=)

sadece alacakaranlık filmini izledim, oda gayet güzeldi zaten yerimseniben

kanlı vahşet filmlerini izleyemiorum ben, şöle bi baktımda en hafifi Joshua gibi duruo :kedi: psikolojik gerilim filmlerini severima.s

sahrudcum ellerine sağlık a.s.

sadece alacakaranlık filmini izledim, oda gayet güzeldi zaten yerimseniben

kanlı vahşet filmlerini izleyemiorum ben, şöle bi baktımda en hafifi Joshua gibi duruo :kedi: psikolojik gerilim filmlerini severima.s

sahrudcum ellerine sağlık a.s.

Bi tek soldaki son ev azcık heyecanlı delikafadulden
Diğerleri gayet güzel aramızda gerilim izleyemeyenler var diye çok seçtim
Ama napiim gerilim korku seviyorum :kedi:

aman jashua kaznacak gibi geldi hemen oyumu alacakanlığa verdim. nolurrrrr o olmasın hadi bi nebze gerilim olabilirde çocuklu gerilim olmasın lütfennnnnn. changelingde bile çok gerilmiştim ben :KK43:(

Maalesef canım hepsi psikolojik gerilim
Beğenmezsende canın sağolsun
Hepimizin zevkleri beğenileri farklı
Bende dramlarda çok sıkılmıştım ama
Eğer gerçekten seni zorlarsa gerildiğin sahneleri atlayıverirsin
Ben sana özet geçerim kaydirigubbakcemile3

beğenip beğenmeme değil tatlım seyredememe özelliğimden dolayı.(biri sesizce yanıma gelse bile çığlık atarım ben aşrı heyecanlı biriyim) zaten o tarzı seyredemedğimden beğendim beğenmedim vs şeklinde yorum yapamam sanırım.
dur bakiim bugün dergidede güzel gerilimler okumuştum önce onları indirip izliyeyim. biraz kültürleneyim sonra seninkileride seyrederim.
tamam anlaştık bazı sahneleri atlarım çok korkarsam :))))

hemen alacakaranlığa verdim oyumu çok ilgimi çekti
soldaki son evi izlemiştim gayet başarılı bi filmdi
bu arada filmler bana acayip hitap ediyo bayılırım gerilim ve korku filmlerine
ellerine sağlık canım

sanırım joshua ile makası da indircem
bugüne kadar zamanım hep boldu tüm filmleri rahat izledim ama sınavlarım yaklaştığı için zamanım çok kısıtlı
zaten haftaya yokum bi 20 gün kadar anketlere katılamıcam kızlar döndüğümde artık kaldığım yerden devam edicem haberiniz olsun

alacakaranlık çok güzeldi arkadaşlar ben izledim..tavsiye ederim..anketten çıkmazsa bile izleyin derim..
hatta bende ankete koymayı düşündüm..

X