prensesimmm malesef senin anketine katılamıyorum bu aralar şehir dışındayım internete giremiyorum ama eve dönünce mutlaka telafi edeceğim. sen uyurken ve seven filmlerini izlemiştim ,tanrıkent ztn uzun zamandır izlemek istediğim bir filmdi o yüzden oyumu ona verdim. çok güzel seçimler yapmışsın kuzum
sen uyurkeni de izlediimm :asigim:
yarın akşam izliciiim kızlar kısmetse :asigim:
balli coregimm izledin demek ne dusunuyosunn gulum?
o zaman sorun yok şeker, ben yanımda biri konuşurken film izlemeyi sevmiyorum da ondan garip geldi ama tabi kocam yok belki olunca alışırım ben de konuşa konuşa izlemeye :1rolleyes:
Ah canım bende sevmezdim
Sinemada kimlere sataşmadım bu yüzden
Kardeşim benle sinemaya gitmek istemezdi
Abla sen herkese şişşşt yapıyorsun
Herkes kötü kötü bize bakıyor derdi
Ama insan evlenince
Hele bide kocanla çok uyumluysanız
Nelere alışıyorsun bi bilsen
Hatta keyif bile alıyorsun :kedi:
Konuşarak seyretmiyoruz zaten
Sadece bakıyorum çatlama noktasına geliyor ki seyrek olur
Durduruyorum filmi o içini döküyor devam ediyoruz kaydirigubbakcemile3
Ah canım bende sevmezdim
Sinemada kimlere sataşmadım bu yüzden
Kardeşim benle sinemaya gitmek istemezdi
Abla sen herkese şişşşt yapıyorsun
Herkes kötü kötü bize bakıyor derdi
Ama insan evlenince
Hele bide kocanla çok uyumluysanız
Nelere alışıyorsun bi bilsen
Hatta keyif bile alıyorsun :kedi:
Konuşarak seyretmiyoruz zaten
Sadece bakıyorum çatlama noktasına geliyor ki seyrek olur
Durduruyorum filmi o içini döküyor devam ediyoruz kaydirigubbakcemile3
sımsıcacıkk bir filmdi gerçekten dediğin gibi tatlım, özellikle aralığın bu günlerine doğru noel temalı film izlemek beni hep garip bi şekilde mutlu etmiştir bu filmde de böyle oldu lucy'nin noel yemeğine katılması çok şekerdi içim kıpır kıpır oldu hele o hediyeler dağıtılırken, sonra jack'le karlarda düştüğü sahne çok tatlıydı tamam dedim aşık oldular olay bitti :asigim: bu arada peter çok yakışıklı adam hakkaten de, kıza başta çok şaşırdım nasıl bu adamı unutur diye ama sonra anladım tabi aşk bu hihoyyyt çok da ilginç bir konusu vardı diğer aşk filmlerine benzemiyordu ben beğendim prensesim akşam akşam beni çok mutlu etti sonra kapatıp uyudum mışıl mışıl gamyoncuiremsu
inşallah dediğin gibi olur :asigim: ben bu konuda çok öküzüm ama bi kere aşk-ı memnuyu izlerken sevgilim bişey sordu şşşşttt dedim küstü bana o an farkına varmadım reklam girince bi baktım trip atıyo :1no2: ben de sizin gibi olmak istiyorum 70 yaşında dede gibiyim haberleri izlerken kimseyi konuşturmayan
Günaydın kızlar dicem ama kimse yok olsun
Bende mekana selam veririm Günaydın anket kardeş
Akşam eşimin hevesinden mütevellit Tanrı Kent'i izledik kaydirigubbakcemile3
Eşim sağolsun filmin daha başında yine sosyal yaralara barnak bastığı için :bbo:
Filmi durdurup yarım saat konuştuk
Sonra tekrar başlattık ama eşim her bi olayda sosyal içerikli bi mesaj bulmayı başardı
Anket bitsin yorumlar başlayınca gerisini yazarım kaydirigubbakcemile3
inşallah dediğin gibi olur :asigim: ben bu konuda çok öküzüm ama bi kere aşk-ı memnuyu izlerken sevgilim bişey sordu şşşşttt dedim küstü bana o an farkına varmadım reklam girince bi baktım trip atıyo :1no2: ben de sizin gibi olmak istiyorum 70 yaşında dede gibiyim haberleri izlerken kimseyi konuşturmayan
cok hossun)
bende aynı arkadaslar gıbıydım yanı senın gıbıde.. fılm ızlerken konusmaya ses e tahammul edemıyordum..
durup gerı alıyordum sınırlenıyodum fılan :) ama sonra alısılıyor demekkı hakıkaten sımdı ben bıle aralarda bırsey soyluyorum esımde aynı sekılde.. bırde benım sıpa aıleye katılınca sosyal etkınlıklerımıze de dahıl oldu halıyle hepten alıstım bu yuzden sende alısırsın merak etme)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?