Sinema Gnleri 3. Hafta anketi burcudeniz=)

3. Hafta Sinema Klübü Anketi

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar çok özür dilerim bazı sebeplerden dolayı film izlemeyemiyeceğim o yüzden oy kullanmıyorum boşuna, burcudenizin haftasına saygısızlık gibi oldu ama kusura bakmayın nolur:KK43: ama gelince seçilen tüm filmleri izleyip geç de olsa yorum yapıcam

arkadaşlar çok özür dilerim bazı sebeplerden dolayı film izlemeyemiyeceğim o yüzden oy kullanmıyorum boşuna, burcudenizin haftasına saygısızlık gibi oldu ama kusura bakmayın nolur:KK43: ama gelince seçilen tüm filmleri izleyip geç de olsa yorum yapıcam

olurmu öyle şey canım benim, bi dayatma yokki ödev değil bu sıkma kendiniŞeniz

kızlar truman showun oyları geçersiz liste dışı katılım var,
sumak ve speedy'ye mesaj attım buakşam oylama sonlanıyo big fish yada before sunrise ama hangisi=)

bigh fish olursa çok sevineceğim. çünkü 12 maymunu netten seyrettim dublajlı ve çok kötüydü. bigh fish arşivimde var. diğerini gene netten izlemek zorunda kalırsam beğenmeyebilirim diye korkuyorum :KK43:(( umarım bigh fish seçilir...

Kızlar ben hiç bi şekilde eve gidince takip edemiyorum ve ızleyemiyorum Listeden Çıkartabilir misiniz?
Bu 2 hafta boyunca 3 gün yine Ankara gezisi olacak sonrada Fuarlarımız yeniden başlayacak

Kızlar sonuc bellı olmadımı daha ?

Herkes ayrılıyor yahu bu gıdısle 3-4 kısı kalacaz he... akannehir

Kızlar ben hiç bi şekilde eve gidince takip edemiyorum ve ızleyemiyorum Listeden Çıkartabilir misiniz?
Bu 2 hafta boyunca 3 gün yine Ankara gezisi olacak sonrada Fuarlarımız yeniden başlayacak
tabiki canım keske kalsaydın ama=((

Kızlar sonuc bellı olmadımı daha ?

Herkes ayrılıyor yahu bu gıdısle 3-4 kısı kalacaz he... akannehir

zaten hep öyle olur canım=)
bence kalıcı 7-8 kişi var kafadan

iki tane arkadaşımız kesin ayrıldı babykuzum ve speedy-gonzales ... Liv85 ve Malice ,Sumak arkadaşlarımız özel nedenlerden dolayı bir süre yoklar. diğer bütün herkes burda kızlar :) 3 4 kişi kalsakta bu kulübü ayakta tutarız bizz :)

kızlar tasınma işlerinden dolayı giremıyorum ne yazık kı yaklasık bir hafta kadar bu boyle :KK43:

secilecek filmi su an izleyemem ama mutlaka daha sonra izleyip yorumlarımı paylasacagım

hepinizi optum opuyorumnanaktan

Kızlar cok cok üzülerek söylüyorum ki, ben de bu aralar film izleyemicem, bayramdan sonra tez savunmasına giriycem, ve tezime hala son halini vermiş değilim..oy kullandım bu hafta ama izleyemicem sanırım, vakit bulur da izlersem yorumumu yine yazarım..ama kusuruma bakmayın sonraki haftalar için..yani yaklaşık olarak 10 aralığa kadar :umursamaz: ..
tezi sepetledikten sonra tam gaz film izlemeye devam yerimseniben

kızlar tasınma işlerinden dolayı giremıyorum ne yazık kı yaklasık bir hafta kadar bu boyle :KK43:

secilecek filmi su an izleyemem ama mutlaka daha sonra izleyip yorumlarımı paylasacagım

hepinizi optum opuyorumnanaktan

canim benim kolay gelsinn cok yorma kendini cok ozlucemmm seni guzelcimm
37jogu7.gif
[/URL][/IMG]

kızlar ben çok film izlerim bu klübe nasıl giriyoruz..
oy kullanmayın demişsiniz ondan kullanmadım ama isterim katılmayı..ne yapıyorsunuz..
o hafta en çok oy alan filmi izleyip yorummu yapıyorsunuz..

oy kullanmayın demişsiniz ondan kullanmadım ama isterim katılmayı..ne yapıyorsunuz..

canım herhafta bi film seçip izliyoruz, eger girmek istersen adını yazarız başka bişey yapmana gerek yok=)
hosgeldin..=)

Yetişirsen oylamaya katıl, filmi sen de izle yorumla canım ya.
Biz filmleri izlemicekler için oy kullanmayın diyoruzz :teselli:

X