• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sinem kobalın saçları

Kuaföre küçük sırlar dizindeki resimlerinden bir kaç tane gösterdim saçalrımın bu renk olmasını stiyorum,tutturabilirmiisn bu rengi dedim...evet dedi.
öyle açık bir sarı yaptıki saçımı iğrenç oldu.1 gün sonra gidip kumral cila attırdım tekrra...ama sonuç saçlrım mahfoldu...

buyrun kıslar:42:

Eklentiler

• $sinem_kobal_123.jpg
    $sinem_kobal_123.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $6z0rys.jpg
    $6z0rys.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 65
buda çok güzel..............

Eklentiler

• $1881-1238898398-10621741gf1yz1.jpg
    $1881-1238898398-10621741gf1yz1.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 76
benden son bir foto daha..

Eklentiler

• $sinem_kobal_069.jpg
    $sinem_kobal_069.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 71
merhaba, yeni üye oldum:) arkadaşlar bende sinem kobalın bu son saçlarını istiyordum. kuaföre resimlerini usb fln herşeyi götürmeme rağmen bambaşka bir renk oldu. sinem kobalın kuaförünü bilen varmıdır? nette biraz araştırma yaptım ama hiçbir yerde kuaförü yazmıyor. yada bu rengi tutturabilecek kuaför biliyormusunuz. lütfen yardımmm edin

slm hoşgeldin kk ya........benim bildiğim bahçecik miydi öyle meşhur bi kuaför vardı orası sanırım ama tam bilmiyorum...o kızın saçını tutturman zor çünkü karamel üstüne sarı balyajlar atılmış 1yıl öncesi (tabi tahmini)hep dip yaptrmış yalnız normal kahveden oda 5cmlik bir kısım sonrada sadece ön saçlarındaki tutamlara dip balyaj yapılmış yani 3farklı ton var...o açıdan şekerim zor tuttrman onu tuttrman için şimdi karamel üstü sarı balyaj ki kuaförler öyle yapmıştır uzadıkça saçların ki 1yıl sürer belkide 5 6 ay diplerinde normal kahve olacak ki aynı olsun ben öyle gözlemledim canım.........

kızlar ben yandım desenize:) şuan saçım küllü bir renk oldu:(( yazdıklarınıza göre tutturmasıda çok zor :( aynı olmasa bile benzese şuanda razıyım. bahçecik kuaförü arayıp bilgi alıcam. konuştuktan sonra yazarım teşekkürler

kızlar, bahçecik kuaförü aradım. oraya gitmiyormuş. araştırmaya devam ediyorum. sizlerde bişey öğrenirseniz yazarmısınız

kızlar benımde saç rengım sinem kobalın saç rengi gibi kumralın üstünde platın balyajlarım var yoğunluğu size kalmış tabi

kızlar benımde saç rengım sinem kobalın saç rengi gibi kumralın üstünde platın balyajlarım var yoğunluğu size kalmış tabi

Bende çok beğeniyorum bu kızın saç rengini
Ama öyle ha diyince olacak renk değil
Hele evde kendiniz yaparak olacak bir renk hiç değil
İlk önce zemin rengi farklı , aralarında da balyaj var sanırım

Back