Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'dan ilk fotoğraf

annnnaaaaammmmm
ay ben şimdi hepsine şüpheyle bakarım

hiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çüüüüş

eve misafir gelse ben oturduğum yere bile dikkat ederim hacı bu saatten sonra ne me lazım arkayı kollamak lazım :)))

kıvanç la adamın kavgalarını hatırlıyorum erkan kıvanca görgüsüz falan demişti asıl sebep o muymuş meğer

nolur o hesabi at bana köse yi demiyosun de mi

Bugüne kadar nasil duyulmadiki bunlar mutlaka sızardi magazine bir şekilde yani inanmiyo değilim tabiki de nasil gizliyorlar

Yalnız gercek kızlar ya adamın her dediği cıkıyor 2 3 hafta sonra magazine dusuyor zaten bazıları.
Yok erol köse değil bunu bizde cok sorduk ama değilmiş

Şu haberi okudugumda cok üzülmüştüm sizede özet geçiyorum
Şebnem ferah volvox grubunu kurduktan bi süre sonra sezen aksu tarafından keşfediliyor ve album yapma sozuyle yine kendisiyle yatmak zorunda bırakılıyoR ve uyusturucuya alışıyor. Albumu cıkıyor. Daha sonra uyusturucu tedavisi için amsterDama gidiyor. 17 agustos depreminde babasını kaybediyor. Daha sonra uvey babasının tecavuzune ugruyor.
Ah şebo

bu sezen neymiş be kadından soğuttun
ibrahim tatlıses yıldız tilbe olayını da açıklığa kavuştr lütfen

Kadir inanır diyorum ve fazlasını demeye içim elvermiyor susuyorum

ay şok oldum bunları duyunca zaten bu ünlüler dünyasının rezil olduğunu biliyordumda bu kadarını beklemiyordum iğrenç insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…