Basimiza tas yagicak bilmesem daha eyiydi herhalde:)Özcan Denizin biseksuel oldugunu bilmeyen yoktur galiba.
Mehmet ali erbilin bir süre öncesine kadar fatih ürek tarzı tansu adında bir sarkıcıyla ilişkisi varmış.
Helin avşar hulya avsarın kardeşi değil kızıymış
Sıla da biseksuel.
Hülya avsar çagataya birliktelik teklif etmiş cagatay reddetmiş
Ajda pekkanın down sendromlu herkesten sakladığı bir cocugu varmış vs vs
başka başka ?
vayy bee :):):)Ozaman sunu söyleyim bu cok cok şok bir haber oyuzden kim inanır kim inanmaz bilmem ama ben doğru oldugunu inanıyorum
Demet akalın cocugunu dusurdugunde kendi sağlığıda tehlikede oldugu için yumurtalıkları alınıyor.
Hira tasıyıcı bir anne ile dunyaya geliyor. Bunu saklamak için demet akalına protein tozlarıyla vs kilo aldırılıyor.
Niye öyle gerek duydular acaba
hhııı..oha ....yani...Adam evliymiş. Adı hamdi akın
İğrenç. Halbuki sezen aksu'yu da pek severimSezen aksu ve yıldız tilbe arasındaki düşmanlık: sezen biseksuel ve yıldız meshur olmadan önce ona album sözü veriyor bir gece yıldıza hap veriyor sezen yıldız ve uzay 3u ilişkiye giriyor. yıldız ayıldığında devamlı ağlıyor kusuyor ve sezen yıldızı kovuyor, album sozunude tutmuyor o gunden sonra yıldız uyusturucuya baslıyor.
ey isimli sarkısını bu olaydan dolayı yazıyor
neeeeeeeeee gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiii ayyy hiç yakıştıramadım gerçekten öylemiiiArdayla birlikteyken iyi dayanmış valla bu hızla.
Kenanın biseksuel oldugunu bilmiyormu acaba
aaaaaaaaaaaaaaaaaaYaa hiç sormaa duydugumda bende sok olmustum. Hatta daha kimler kimlerrr murat boz flnda öyleymiş.
anaaaaaaaaaaaaaaaa bu neeeeeeeeeeeeeeeeeO zaman kıvanc tatlıtuğ değil diyeyimde okuyanların içi rahatlasın
Hatta bu erkan özerman varya best model yarısmasının kurucusu. Bu adam ya biseksüel yada gay tam bilmiyorum orasını ama içip içip bu best model yarısmacılarına sulanıyormus. Hatta kenanın böyle olmasının sebebi oymuş. Kenanda o yarısmadan cıktı biliyorsunuz.
Murat boz içinde sunu söyleyim: Yıllaaarr önce tarkanın plajda bir adamla cıplak fotografları cıkmıstı hatırlarsanız. O tarkanın yanındaki adam murat bozmuş.
yok artık , bacııııımmmm o gece klübü senin olmasın :)))))Özcan Denizin biseksuel oldugunu bilmeyen yoktur galiba.
Mehmet ali erbilin bir süre öncesine kadar fatih ürek tarzı tansu adında bir sarkıcıyla ilişkisi varmış.
Helin avşar hulya avsarın kardeşi değil kızıymış
Sıla da biseksuel.
Hülya avsar çagataya birliktelik teklif etmiş cagatay reddetmiş
Ajda pekkanın down sendromlu herkesten sakladığı bir cocugu varmış vs vs