kııızzzzzz kenan biseksüel miiiii anammmmArdayla birlikteyken iyi dayanmış valla bu hızla.
Kenanın biseksuel oldugunu bilmiyormu acaba
kııızzzzzz kenan biseksüel miiiii anammmm
KIZZZZ MURAT BOZ MU o güzelim adammm hadi ya üzüldüm beeeeeYaa hiç sormaa duydugumda bende sok olmustum. Hatta daha kimler kimlerrr murat boz flnda öyleymiş.
Yaa hiç sormaa duydugumda bende sok olmustum. Hatta daha kimler kimlerrr murat boz flnda öyleymiş.
Tam kahve içerken okudum gerisini sen düşünDaha kimler kimler
O zaman kıvanc tatlıtuğ değil diyeyimde okuyanların içi rahatlasın
Hatta bu erkan özerman varya best model yarısmasının kurucusu. Bu adam ya biseksüel yada gay tam bilmiyorum orasını ama içip içip bu best model yarısmacılarına sulanıyormus. Hatta kenanın böyle olmasının sebebi oymuş. Kenanda o yarısmadan cıktı biliyorsunuz.
Murat boz içinde sunu söyleyim: Yıllaaarr önce tarkanın plajda bir adamla cıplak fotografları cıkmıstı hatırlarsanız. O tarkanın yanındaki adam murat bozmuş.
O zaman kıvanc tatlıtuğ değil diyeyimde okuyanların içi rahatlasın
Hatta bu erkan özerman varya best model yarısmasının kurucusu. Bu adam ya biseksüel yada gay tam bilmiyorum orasını ama içip içip bu best model yarısmacılarına sulanıyormus. Hatta kenanın böyle olmasının sebebi oymuş. Kenanda o yarısmadan cıktı biliyorsunuz.
Murat boz içinde sunu söyleyim: Yıllaaarr önce tarkanın plajda bir adamla cıplak fotografları cıkmıstı hatırlarsanız. O tarkanın yanındaki adam murat bozmuş.
abbboovvv neler duyuyoorumBacım sende neymişssin ne bilgiler varmış sende
Takip ettiğim bir hesap var kendisi bir gece kulubunun işletmecisiymiş eskiden. Kendi kimliğini saklayarak bütün ünlülerin kirlisini döküyor ortaya. Çağlayla emrenin boşanma olayı cıkmadan 2 hafta önce söylemişti mesela kerem tunceriyi. Biz öğrendikten 2 hafta sonra gundem oluyor hersey
Geç öğreniyoruz biz demek
Özcan Denizin biseksuel oldugunu bilmeyen yoktur galiba.
Mehmet ali erbilin bir süre öncesine kadar fatih ürek tarzı tansu adında bir sarkıcıyla ilişkisi varmış.
Helin avşar hulya avsarın kardeşi değil kızıymış
Sıla da biseksuel.
Hülya avsar çagataya birliktelik teklif etmiş cagatay reddetmiş
Ajda pekkanın down sendromlu herkesten sakladığı bir cocugu varmış vs vs
Hulya avşarın kızımıymış.Özcan Denizin biseksuel oldugunu bilmeyen yoktur galiba.
Mehmet ali erbilin bir süre öncesine kadar fatih ürek tarzı tansu adında bir sarkıcıyla ilişkisi varmış.
Sıla da biseksuel.
Inanmiyorum inanılır gibi değil zatenn vay anasınıÖzcan Denizin biseksuel oldugunu bilmeyen yoktur galiba.
Sıla da biseksuel.