Yuhhh agzim acik okudum bu topigi haSelam kızlar
Bir cogunuz belki görmeyeceksiniz ama yeni öğrendiğim seyi yazmadan edemedim.
Geçtiğimiz günlerde Cemil İpekçinin bir itirafı yayınlandı biliyorsunuz. Bekir benim gercek sevgilim değildi. Gercek askım gecen sene kasım ayında, 58 yasında öldü dedi hatırlarsanız.
O kişi Savaş Ay!
al bendende okadar, okudukca okudum.....inanilmaz resmenAyol şu topiğe Sinem'le Kenan'a bakmaya girdim neler öğrendim. Özellikle Demet Akalın kısmı ilginçç..
bendeeeKendimi kapı ağzında,mahale komşuları çekiştiriyor gibi hissettim ya bi an :):)
sesli güldümmmm, ama ne dogru laf ettin baciiiulan şu ünlülerin kazandıkları paralara bakıp içlenirdim dünyanın adaletine söverdim
şimdi iyi ki fakirim diyorum
hadi yaaa!!!Selam kızlar
Geçtiğimiz günlerde Cemil İpekçinin bir itirafı yayınlandı biliyorsunuz. Bekir benim gercek sevgilim değildi. Gercek askım gecen sene kasım ayında, 58 yasında öldü dedi hatırlarsanız.
O kişi Savaş Ay!
O zaman kıvanc tatlıtuğ değil diyeyimde okuyanların içi rahatlasın
Hatta bu erkan özerman varya best model yarısmasının kurucusu. Bu adam ya biseksüel yada gay tam bilmiyorum orasını ama içip içip bu best model yarısmacılarına sulanıyormus. Hatta kenanın böyle olmasının sebebi oymuş. Kenanda o yarısmadan cıktı biliyorsunuz.
Murat boz içinde sunu söyleyim: Yıllaaarr önce tarkanın plajda bir adamla cıplak fotografları cıkmıstı hatırlarsanız. O tarkanın yanındaki adam murat bozmuş.
Vay be,Selam kızlar
O kişi Savaş Ay!