Sineklikten perde yapalımmı?

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
41
Arkadaşlar tv'de fln görmüşsünüzdür.Kapı sineklilkeri varya yeni çıkanları ama boncuklu çeşitli renklerde falan.Onları duvarlara dekor olsun idye asıyorlarya,bende tül yerine güneşliğin üzerine takmak istiyorum camıma sizce nasıl olur?Duvara çakıcam altında güneşliği durcak.
Sizce ne renk almalıyım.Güneşliğim beyaz.duvarlarım bordo,örtüler siyah.....Siyah düşünüyorum ama...Sizce??*
kaydirigubbakcemile3

valla ne renk alman konusun da pek bi fikrim yok ama televizyonda goruyorum cok hos duruyo...evim musait olsa bende yaparim yaniyerimseniben

ya ben görmedim hiç yada hatırlayamıyorum.. örnek bir resim koyman mümkün mü?çok merak ettim şimdi...bende perde modelleri arıyordum kendim yapabileceğim yada ilginç vs.. bu arada odana koltuklarına uygun bir renk olmalı..

Canım işte resim bulamıyorum kafamda tasarladım ama resim yok örnek koyabileceğim ya da yapabileceğim.Televizyonlarda çok çıkıyo....Ama sade duvara takıyorlar.Bense güneşlik üstüne takmak istiyorum...

güzel bir düşünce bende perdemde değişiklik istiyorum olabilir ama nasıl monte edilirki tavana tuturula bilinir heralde bende mutfagıma taktırayım güzel ii fikir hiç denk gelmedim tv de hayret nasılda kaçırmışım tühh

Canım tavana değilde duvara çivi ile tutturuluyor ya öle yapcam..Zaten kartonpier var görünmez nasıl monte edildiği.......

Ya resim yok ama sineklik görmedinizmi hiç arkadaşlar boncuklu olanları yapıcam ama cesaret edemiyorum ya..........

Foto koysanızda bizde görsek nası bişesengözlerimebaksanab

bende merak ettim nasıl birşey hadi kızlar yapın ve çekin şu fotoyu görelim

filizim ne oldu yaptın mı sen meraklısın bu tür işlere....

cevap bekliyoruz olumlu ya da olumsuz.

Ya canım cesaret edemedim ona ama düşünüyorum farklı şeyler....

ya o boncuklar çok dolaşıyor o nedenle küçük ve eşit büyüklükteki boncuklu sinekliği tercih et derim ben fuşya papayalar olan bi sineklik aldım çiçekleri küçüklü büyüklüydü o kadar dolaştı ki açmak imkansız.başka şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum.

Canım boncuklu kapı perdesi bulabilsem resim koyacağım ama yok işte,alevsi canım sen resimleyebilirmisin bi acaba?

ip perde gibi bişey düşündüğünüz sanırım.siz bunu yazdıktan sonra moda oldu...onların boncukluşu işte...

Sorma canım ya patentini alsaydım keşke:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…