Sinay'ın evine buyrun bakalım(taze gelin evi:)))

canımmmmm herşeyin çok çok güzel hele ki yatak odasına bittimmm :asigim:
Allahım mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah zemuszemusopuyorumnanaktan:nazar:

çok şık süslü ve güzel bir evin var.:nazar:Allah huzurlu bir şekilde oturtmayı nasip etsin...

dediğin gibi yeni gelin evi herşey çok güzel ve zevkle döşenmiş kaydirigubbakcemile5 Allah mutluluğunuzu daim etsin bir yastıkta kocayın

aaa bende konya selçukluda oturuyorum...

güzel döşenmiş evin güle güle otur..oturma odasındaki halı favori halılardan biri benim..çok güzel..onun kırmızısına hastayım..

güle güle otur canım.. her odan her eşyan ayrı ayrı çok güzel.. Allah da güzel evinizde huzurlu ve mutlu yaşamanızı nasip etsinopuyorumnanaktan

cok güzel güle güle otur agız tadıyla.ama benimde yatak odam o renk ve benzer tozundan silmasinden bıktım magazadan alırken cok agır hoşuma gitmişti şimdi cok pişmanım ALLAH kolaylık veersin şimdiden toz alırken:)))

bayılırım yeni gelin evi görmeye.
Allah ömür boyu sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin. çok güzel.

herşey çok şık çok şeker canım Allah ağız tadıyla huzurla bir ömür nasip etsin inşallah mutluluklar

bu arada bende 28 haziranda evlendim a.s ama benimki geçen sene 28 haziran canımyerimseniben

Evini cok begendim, ozelllikl;e perdelerin,ve yatagin cok hos:) banyoda guzel.,bennim banyamda boyle sirindir. Canim allah mutlu mesut etsin.

tüllerine, banyo perdene , yatak örtüne bayıldım evin çok güzel allah sizide bir yastıkta kocatsın. mutluluklar dilerim

valla herşey cok güzel allah huzurla oturmanızı nasip etsin

Back