Sinay'ın evine buyrun bakalım(taze gelin evi:)))

Harikulade bayıldım....
Şeniz
her şey harika güle güle huzurla oturun.hele cibinlik tam benim istediğim gibi.
Teşekkür ederim canım Şeniz
Bende çok beğendim canım bir ömür mutlu huzurlu oturun inş.
Ayrıca oturma odandaki halıya, cibinliğine,tüllerine,ve holdaki yolluklarına bayıldım zevkle döşenmişler a.s.
amiin inş. canım çook teşekkür ederim Şeniz
canım evın harika bayıldım banyo perdesıne opuyorumnanaktan
allah gule gule mutlu huzurlu gunlerde oturmak nasıp etsın kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim canım Şeniz
herşey çok güzel olmuş
güle güle otur canım
sağlıkla mutlulukla
teşekkür ederim canımŞeniz
yatak odan çok hoşuma gitti ve banyon
diger bölümlerde hoş herşey güzel
güle güle otur canım
teşekkür ederim tatlımŞeniz
Allah güzel ve mutlu günlerde oturmayı nasip etsin. Oturma odasındaki tül, duş perden, banyo takımların, havluların olduğu sepet ve yollukların çok sevimli. Bir de yatakodandaki halıyı çok beğendim. Ancak oturma odasındaki halıyı hiç beğenmedim onu söylemeden geçemeyeceğim, güzelim koltuklar ve perdelere hiç uymamış. Bir de dantel sermezsen daha hoş olur gibi geldi bana.
canım bende danteli sevmiyorum ama yeni gelin olayları biliyorsun ilerde evlenince beni daha iyi anlayacaksın yerimseniben bu arada oturma odamın halısı çok uyumlu halımdaki grilerden koltuk minderlerimde de var perdemde de gümüş pullar var halıyı sırf kırmızı seçmedim çünkü perde koltuk halı hepsi kırmızı boğardı sadece kırmızı minik çiçeklerle odanın uyumunu sağladım sen şimdi diyince tekrar tekrar baktım fotolarda evet biraz alakasız görünüyor sanırım ama gerçekte böyle durmuyor önerilerin ve yorumun için çok teşekkür ederim canım ŞenizŞenizŞeniz
çok tatlıymış evin
özellikle bebkli gec lambası dikkatimi çekti güle güle otur evinde
ona bende bayılıyorum opuyorumnanaktan teşekkür ederim canımŞeniz
Çok Güzel zevkle döşenmiş güle güle oturun canım
Şenizopuyorumnanaktan:kedi::1hug::nazar:

bizim kızlar banyondan hiç cıkmazdı herhalde
cok güzel bi ev cok kibar şık
ağız tadıdıyla oturun insallah...

eviniz çok güzelmiş..:nazar::nazar:

salonun perdesini,girişteki aynayı ve yollukları,yatak odasındaki cibinliği,banyo aksesuarlarını oturma odasının halısını çok beğendim:nazar:

Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin:Saruboceq:

canım çok beğendim evini allah huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin.
birşey sorucam canım cibinliğin çok güzel nerden aldın
nerde satılıyor acaba çeyizcilerde mi perdecilerde mi?

Son düzenleme:
canım herşey tek kelimeyle harika :lepi: allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:nazar:
bu arada girişteki aynanı da çok beğendim nerden aldığını öğrenebilirmiyim ben de böyle değişik hoş bişey arıyorumda ne zamandır:kedi:

bir ömür boyu huzurla oturmak nasip olsun.
evine bayıldım. çok renkli çok cici tertemiz .
özellikle banyodaki paspas ve aksesuarların uyumuna bittim.
mutluluğunuz daim olsun.

Bi gittim geldim, arkadaşlarım evinin kapılarını açmış ben yokken :olmaz:. Önce burcunun evi sonra seninki, heyecanları birlikte yaşadığın, birlikte gün saydığın insanların evine bakmak çok daha farklıymış.

Canım benim, öncelikle herşey çok güzel. Oturma odası renklerimiz aynı. O nedenle baştan bi sempatik geldi bana kaydirigubbakcemile3 Herşey birbiriyle çok uyumlu.
Salon sultanlara yakışacak cinsten. Tam salon gibi ağır ve şık.
Mutfağımızda kullandığımız renkler de aynı buarada. ıkimiz de çok renkliyiz ne de olsa :roflol: Ayrıntılar çok hoş, mutfak saati gibi.
Banyon zaten cıvıl cıvıl tam istediğim gibi. Bu takım ve burcununki çok hoşuma gidiyordu zaten ama banyoma uygun değildi malesef. Banyonda takım halinde daha bi güzel durmuş.
Yatak odana söylenecek söz yok zaten, sen işini biliyosun :jeyyar: Çok romantik bi oda olmuş. Halılarının odalardaki uyumunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hepsi güzel seçimler olmuş.
Sağlıkla, huzurla, aşkla oturun canım, bir ömür hep ilk günkü gibi...

Rengarenk bir ev çok hoş güzel günlerde oturun inşallah, ağız tadıyla,mutlulukla Şeniz

Banyodaki havlu sepetine bayıldım bu arada hihoyyyt

kokoşum fıstıgım bitanemmmm... cok guzel evinnnn cicimmm. bayıldım.
düğün heyecanını hep beraber yasadık. ne guzeldi değil mi??
cok mutlu oldum resimleri görünce. sanki yıllardır tanıdıgım can arkadaslarımdan birinin evini gezmişim gibi.
insallah yuvanda ömür boyu mutlu mutlu yasarsın.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bizim kızlar banyondan hiç cıkmazdı herhalde
cok güzel bi ev cok kibar şık
ağız tadıdıyla oturun insallah...
Teşekkür ederim canım Allahım herkese dilediği gibi bir ev nasip etsin inş.Şeniz
gule gule oturun ins yeni gelin hanimkaydirigubbakcemile3
mutluluklar a.s.
teşekkürler canımŞeniz
eviniz çok güzelmiş..:nazar::nazar:

salonun perdesini,girişteki aynayı ve yollukları,yatak odasındaki cibinliği,banyo aksesuarlarını oturma odasının halısını çok beğendim:nazar:

Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin:Saruboceq:
amiiin Teşekkür ederim canım bu saydıklarını bende çok severek aldım Allahım sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin önemli olan bu Şeniz
canım çok beğendim evini allah huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin.
birşey sorucam canım cibinliğin çok güzel nerden aldın
nerde satılıyor acaba çeyizcilerde mi perdecilerde mi?
çeyizcilerde var mı yok mu bilmiyorum canım ben Evshoptan almıştım ama Evkur-Evix gibi mağazalarda da mevcut yerimsenibenteşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun Şeniz
güle güle oturun inşallah...en çok duş perdeni begendim çok cici :))))))
çookkk teşekkür ederim cici yorumun için :)) Şeniz
evin çok güzelmiş sağlıkla huzurlu güle güle otur canım
teşekkür ederim canım Şeniz
canım herşey tek kelimeyle harika :lepi: allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:nazar:
bu arada girişteki aynanı da çok beğendim nerden aldığını öğrenebilirmiyim ben de böyle değişik hoş bişey arıyorumda ne zamandır:kedi:
biz onu yaptırdık canım aynacı yada camcılarda yapılıyor ben bunu IKEA da görmüştüm ama inceydi en az 3 tane almam gerekirdi o yüzden kalın olsun dedik yaptırdık hemde daha uygun fiyata denk geldi yerimseniben teşekkür ederim canımŞeniz
güle güle otur. yatak odanı çok beğendim
teşekkür ederim a.s.
bir ömür boyu huzurla oturmak nasip olsun.
evine bayıldım. çok renkli çok cici tertemiz .
özellikle banyodaki paspas ve aksesuarların uyumuna bittim.
mutluluğunuz daim olsun.
çok teşekkür ederim canım Şeniz
canim cok hos imis evin gule gule otur

teşekkürler canım Şeniz

oyyy ne genış ne ferah bır ev yahuuu at koşturur ınsan vallahı.. maşallahh cok ta guzel .. gule gule oturun

Bi gittim geldim, arkadaşlarım evinin kapılarını açmış ben yokken :olmaz:. Önce burcunun evi sonra seninki, heyecanları birlikte yaşadığın, birlikte gün saydığın insanların evine bakmak çok daha farklıymış.

Canım benim, öncelikle herşey çok güzel. Oturma odası renklerimiz aynı. O nedenle baştan bi sempatik geldi bana kaydirigubbakcemile3 Herşey birbiriyle çok uyumlu.
Salon sultanlara yakışacak cinsten. Tam salon gibi ağır ve şık.
Mutfağımızda kullandığımız renkler de aynı buarada. ıkimiz de çok renkliyiz ne de olsa :roflol: Ayrıntılar çok hoş, mutfak saati gibi.
Banyon zaten cıvıl cıvıl tam istediğim gibi. Bu takım ve burcununki çok hoşuma gidiyordu zaten ama banyoma uygun değildi malesef. Banyonda takım halinde daha bi güzel durmuş.
Yatak odana söylenecek söz yok zaten, sen işini biliyosun :jeyyar: Çok romantik bi oda olmuş. Halılarının odalardaki uyumunu da söylemeden geçemeyeceğim. Hepsi güzel seçimler olmuş.
Sağlıkla, huzurla, aşkla oturun canım, bir ömür hep ilk günkü gibi...
Sultanııımmm Biricik arkadaşım bu güzel sözlerin ve duan için binlerce teşekkürler opuyorumnanaktan siz canım arkadaşlarım evime yorum yazınca ben daha bir ayrı mutlu oluyorum yaaaŞeniz ne güzeldi dimi o çeyiz heyecanı hepimiz hergün birşeyler alıp heyecanla paylaşıyorduk mutluluğumuzu:gitme: şimdide düğün fotolarımızı paylaşıp evlerimizin kapılarını açıyoruz hepimiz birer gelin olduk sonra anne olucaz hala teyze babaanne anneanne...:1rolleyes: bunları şimdiden düşünmek bile heyecan veriyor insana ınş. hepimiz çook mutlu oluruz yuvalarımızda
oturma odamızın renklerinin aynı olduğunu sadece duymakla yetiniyorum ne zaman görmek nasip olcak onu da merak ediyorum :mymeka: halılarımı çeyiz topiğinde seçmiştim royalden kopyalayıp size fikir danışıyordum ne çok başınızı ağrıtmıştım dimi hey gidi günler heeyy:roflol: yatak odam biliyorsun benim için ayrı bir yer:asigim:en çok üzerinde çalıştığım odalardan biri :nazar:salonumu o zamanlarda dediğim gibi ağır olsun istedim hep neden bilmiyorum böyle ağır aksesuar ve koltuklarla döşenmiş bir salon hayalim vardı umarım gerçekleşmiştir evimi beğenmene çok sevindim senin gibi zevkli bir bayandan evimle ilgili iltifat duymam beni çok gururlandırdı sizi seviyorummm yaaa kkdaşlarım benim Şenizopuyorumnanaktana.s.:1hug::asigim::nazar::nazar:

kokoşum fıstıgım bitanemmmm... cok guzel evinnnn cicimmm. bayıldım.
düğün heyecanını hep beraber yasadık. ne guzeldi değil mi??
cok mutlu oldum resimleri görünce. sanki yıllardır tanıdıgım can arkadaslarımdan birinin evini gezmişim gibi.
insallah yuvanda ömür boyu mutlu mutlu yasarsın.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çooookkk teşekkür ederim canım arkadaşım sadece düğün heyecanımıydı bizimki beraber güldük beraber ağladık herşeyimizi paylaştık daha da paylaşmaya devam edicez inş. evimi sadece sanal ortamda değil gerçekte de görmeni isterim Konyaya beklerim beni çok mutlu edersin yorumun güzel dilek ve duaların için çoook teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back