Sinay'ın evine buyrun bakalım(taze gelin evi:)))

Rengarenk bir ev çok hoş güzel günlerde oturun inşallah, ağız tadıyla,mutlulukla Şeniz

Banyodaki havlu sepetine bayıldım bu arada hihoyyyt

canım evin harika bayıldım inan...mutlu mesut oturman dileğiyle..

oyyy ne genış ne ferah bır ev yahuuu at koşturur ınsan vallahı.. maşallahh cok ta guzel .. gule gule oturun

çoook teşekkür ederim Esyn havlu sepetimi KK dan kopya çektim Niltolun evinde görmüştüm :roflol: cemredeniz evim evet çok ferah ve geniş ama ben oohh kelimesini sürekli temizliklerden sonra kullanıyorum kaydirigubbakcemile3 çook teşekkür ederim hepinize umarım herkese Allah istediği gibi bir ev nasip ederŞeniz

çooookkk teşekkür ederim canım arkadaşım sadece düğün heyecanımıydı bizimki beraber güldük beraber ağladık herşeyimizi paylaştık daha da paylaşmaya devam edicez inş. evimi sadece sanal ortamda değil gerçekte de görmeni isterim Konyaya beklerim beni çok mutlu edersin yorumun güzel dilek ve duaların için çoook teşekkür ederimopuyorumnanaktan [/QUOTE]

insallah bitanem yakınız birbirimize nispeten... bende bekliyorum yolunu bir kayseriye düşürüverirsin belki gunun birinde...
düğün heyecanının yerini yeni hayatın heyecanı aldı.. heyecanları paylaşmaya devamopuyorumnanaktan

evin şıkır şıkır çok güzel allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin..bu arada yatak örtün çok gözelmişş.

Sinaycım canım benim opuyorumnanaktan
Harika olmus evin, profilinden az cok biliyordum ama böyle toplu halde gezmek cok iyi oldu,
mobilyaların cok güzell :asigim:
halı secimlerine bayıldım ne kadar uyumlu olmus hepsi müthis gercekten, oturma odan halın cok sık, mutfak halında öyle a.s
mutfak demisken harika olmus, turuncu cok yakısmıs zemuszemus
mutfak saatinde cok cici, tıpkı banyo setin gibi, cıvıl cıvıl masallah :nazar:

Mutlulukla, huzurla, saglıkla, askla, güzel günlerde oturun bitanem :nazar:

bayıldım canım evine allah bir bebekte nasip etsin sağlıkla oturun inşallah.sana bir tavsiyem mutfak masasının üzerine şeffaf simli naylonlar satılıyor onlardan alırsan hem dantelin kirlenmez hem çok şık duruyor yda yemek yerken dantelini kaldırmak zorunda kalmazsın.prmaova ne ya nerde satılır o şeker şayler süper vallha kaç paraya aldın sorması ayıp ama

Evin çok güzel :nazar:güle güle otur Sinaycığım, banyodaki aynanın önünde biblolar varya :) işte onlara bittim.

Son düzenleme:
çook güzel oturma odan ve yatak odana bayıldımm :asigim: bir tek salon çok ağır geldi bana onun haricinde tam benim zevkime göre döşenmiş bir ev. :icecream: Allah ileride bana da nasip etsin inşallah :1hug: ve de isteyen herkese.

cok güzel bir evin var. oturma odasındakı perden benımkının aynısı ama benımkı sıyah:kedi:yatak odandakı perdende benımkının aynısı ama tülü degisik boncuklu falan.görunce sasırdım.benım evımde cok renklı cıvılcıvıldır.güle güle otur canım.bır ömur boyu mutluluklara.s.

saray gibi döşemişsin maşallah her yer ışıl ışıl pırıltılı bende salondaki tüllerine bayıldım güle güle otur

senin o yatak odanı yerim ben güzelim ne kadar şirin ya çok beğendim
sonra salonunu beğendim
sonrada diğer herşeyini
allah ağız tadıyla oturmanı nasip etsin

evin şıkır şıkır çok güzel allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin..bu arada yatak örtün çok gözelmişş.
teşekkür ederim canım Şeniz
Sinaycım canım benim opuyorumnanaktan
Harika olmus evin, profilinden az cok biliyordum ama böyle toplu halde gezmek cok iyi oldu,
mobilyaların cok güzell :asigim:
halı secimlerine bayıldım ne kadar uyumlu olmus hepsi müthis gercekten, oturma odan halın cok sık, mutfak halında öyle a.s
mutfak demisken harika olmus, turuncu cok yakısmıs zemuszemus
mutfak saatinde cok cici, tıpkı banyo setin gibi, cıvıl cıvıl masallah :nazar:

Mutlulukla, huzurla, saglıkla, askla, güzel günlerde oturun bitanem :nazar:
Canım benim ne güzel dua bu böyle çook teşekkür ederimŞeniz hevincim Allahım herkesin gönlüne göre versin ben hayalimdeki evi çıkardım ortaya tabi çoğu şeyi maddiyattan dolayı istediğim gibi yapamadım ama Allahım uzun ömür ve sağlık versin hepsi olur gider inş.:1hug:a.s.:nazar::nazar:
bayıldım canım evine allah bir bebekte nasip etsin sağlıkla oturun inşallah.sana bir tavsiyem mutfak masasının üzerine şeffaf simli naylonlar satılıyor onlardan alırsan hem dantelin kirlenmez hem çok şık duruyor yda yemek yerken dantelini kaldırmak zorunda kalmazsın.prmaova ne ya nerde satılır o şeker şayler süper vallha kaç paraya aldın sorması ayıp ama
amiin canım inş. zamanı gelince Allahım bana sağlıklı bi bebiş nasip eder o da heryerimi darmadağın ederkaydirigubbakcemileprimanovayı Koçtaşta bulabilirsin canım o kadar modeli var ki her zevke hitap ediyor ben hepsini 300'e falan aldım canım:utangac: bu ürünler tek tekte satılıyor istemediklerini almazsın ben sadece aynasını almadım mesela teşekkür ederim canımŞeniz
Evin çok güzel :nazar:güle güle otur Sinaycığım, banyodaki aynanın önünde biblolar varya :) işte onlara bittim.
lavobamın önündekileri mi beğendin canım opuyorumnanaktanonları 2 liraya aldım kaydirigubbakcemile3teşekkür ederim Şeniz
çook güzel oturma odan ve yatak odana bayıldımm :asigim: bir tek salon çok ağır geldi bana onun haricinde tam benim zevkime göre döşenmiş bir ev :icecream: Allah ileride bana da nasip etsin inşallah :1hug: ve de isteyen herkese.
inş. canım ilerde seninde gönlüne göre bir evin olur çookk teşekkür ederimŞeniz
cok güzel bir evin var. oturma odasındakı perden benımkının aynısı ama benımkı sıyah:kedi:yatak odandakı perdende benımkının aynısı ama tülü degisik boncuklu falan.görunce sasırdım.benım evımde cok renklı cıvılcıvıldır.güle güle otur canım.bır ömur boyu mutluluklara.s.
ama böyle demekle olmaz ki koyacaksın evinin fotolarını bende diyecem aa benimkinin aynısı falan diekaydirigubbakcemile5 çook teşekkür ederim canımŞeniz
ışıl ışıl heryer güle güle oturun...
:asigim::1hug:a.s.Şeniz:nazar:
yatak odana bayıldım süperrr mobilyalarında çok hoş güle güle oturunnn

teşekkür ederim canım Şeniz

herşeyy çok şeker mutluluklar a.s.
Şeniz:1hug::nazar:
Canım bende bi ara konyada yaşamıştım FORM da KONYAyı çok özlüyorum
Mutfak saatini çok beğendim nerden almıştın
oooo Konyanın Kalbinde oturmuşsun çok severim o semti mutfak saatimi Kipadan almıştım teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun Şeniz
saray gibi döşemişsin maşallah her yer ışıl ışıl pırıltılı bende salondaki tüllerine bayıldım güle güle otur
bende çok isteyerek yaptırdım oturma odamada recıstır yaptırcaktım herkes farklı olsun dedi kanatlı yaptırdım çok teşekkür ederim canımŞeniz
canımmm çok güzel bir evin var..maşallah :nazar: rabbim ağız tadıya oturmasını nasip etsin inşallah opuyorum sevgiler
teşekkür ederim canım inş. hepimiz yuvalarımızda ağız tadımızla otururuzŞeniz
senin o yatak odanı yerim ben güzelim ne kadar şirin ya çok beğendim
sonra salonunu beğendim
sonrada diğer herşeyini
allah ağız tadıyla oturmanı nasip etsin

teşekkür ederim canımŞeniz bende senin evini merak ettim şimdi:uhm:

evìn ©õk güzel ©änìm güle güle õ†u®

Evet tatlım oturduğum yer çok güzeldi Konyayı çok severim Bu arada evinde çok güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin

Back