Sinay'ın evine buyrun bakalım(taze gelin evi:)))

Birde mesajıma eklemeyi unuttum, dantellerinde bir harika duruyor.
Dantelin modasının geçmediğini düşünenlerdenim. Ben çok beğendim...

Valla hangisini yazayım bilemedim canım....perdelerini,tüllerini,mutfağını,halılarını ,yatak odanı özellikle yatak örtünü ve cibinliğini,aksesuarlarını vede yemek odası takımını kısacası herşeyini aslında çok ama çok beğendim...heryer tertemiz pırıl pırıl...Rabbim huzurunuzu ve ağzınızın tadını hiç bozmasın inaşllah....ömür boyu mutluluklar diliyorum canım ..sevgiler...

mis gibi ohhh içim açıldı herşey yesyeni
tertemiz
rabbim ağız tadı ve hayırlı geçim ve ordan oraya kokuşturcak bi evlat nasip etsin inşallah

mutfaın cok güsel tatlım.ben de inşallah seneye evli olucam sevdiceimle.o yusden herkeşlerin evini dikizleyip fikir alıom:)))))

çok güzel canım evin çok zevkli döşenmiş tertemiz pırıl pırıl hiç eskimesinler hep böyle kalsınlar inşallah allh mesut etsin güle güle oturun
çook teşekkürler canım amiin hepimiz çok mutlu olalım Şeniz
Keşke resimleri detayları zumlayarak diil de biraz daha geriden, daha çok yer görebileceğimiz şekilde çekseymişsin..
Yine de güzel, pırıl pırıl bi evin var. Güle güle otur.Allah mesut etsin.
evet canım bende şimdi dikkat ettim mutfağın genel bir fotosu yok dolaplarım görünmüyor ama çekip senin için eklicem güzel yorumun için teşekkür ederim arkadaşım Şeniz
Allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin. Eviniz çok güzelyerimseniben Allah olmayanlarada nasip etsinkaydirigubbakcemile3
amiiinnn:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3 teşekkürler canım yerimseniben
çok şirin bi evin var canım
mutlulukla oturun inş..
teşekkür ederim tatlımŞeniz
çok güzel canım
Şenizopuyorumnanaktan
hersey cok güzel güle güle agız tadıyla oturun.Banyodaki uyuma bayıldım bu arada
hepsini primanovadan almıştım tatlım opuyorumnanaktanteşekkürler
Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah ben de halılarınızı çok güzel hepsi royal galiba
evet canım tüm halılarım yolluklarımda dahil Royal çokta memnunum teşekkür ederim Şeniz

evin çok cici canım güle güle otur ayrıntıları sevdiğin belli perde topuzuna bayıldım ayrıca koridordaki boy aynanda çok şık nereden aldın
profiline aynayla ilgili msj bıraktım tatlım güzel yorumun için tekrar teşekkür ederim Şeniz
Ervacım canım benim Allahım sana benimkinden kat kat güzel bir ev nasip etsin teşekkür ederim darısı tez zamanda sana olsun inş. Şeniz
bütün perdelerin çoook şık.salondaki perde modelinin adı ne acaba?koltuklarında çok hoş..herşeyini beğendimmmm...şahane
salondaki perde modelim Recıstır sanırım böle yazılıyodu:kedi: teşekkür ederim tatlım daha güzelleri sizin olsun Şeniz
güle güle oturun inşallah mutlu yuvanızdakaydirigubbakcemile2
Şeniz:1hug:a.s.
Evinize bayıldım opuyorumnanaktan Gerçekten çok zevkliymişsiniz. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Bizlere de böyle güzel bir yuva nasip olur inşallahhh

İnş. Canım Allahım dileyen bekleyen herkese nasip etsin ama sağlıkla huzurla mutlulukla en önemlisi bu:Saruboceq: sevgiyle kal Şeniz

salonundaki koltuklara ve pufa ve girişteki aynaya bayıldım. güle güle otur
bende bayılıyorum o pufa misafirim geldiğinde oraya oturuyorumzemuszemus girişteki aynamda evden çıkarken son rötuş için süper oluyor kaydirigubbakcemile3çook teşekkür ederim canım Darısı isteyenlere inş.Şeniz
canım evin çok güzelmiş huzurla oturun inşallah
Şenizopuyorumnanaktan:1hug:a.s.
Sinay cnm, evin çok çok güzel olmuş. Çok mutlu olursunuz inşallah bundan sonra.
inş. canım teşekkür ederim Şenizsenin evi ne zaman görecez jülidecim:mymeka:
perdeler cok hoş ..

ama salon takımını pek begenmedım

yatak odası takın guzelmıs :)
teşekkürler canım Şeniz
Uğur böceği gerçekten çok iyi oldu kırmızı kırmızı dikkat çekiyor ve altındaki nazar boncuğuda ister istemez göze takılıyor yerimsenibenyatağımın üstündeki tül cibinlik tatlımkaydirigubbakcemile5banyo takımım primanova teşekkür ederim canım Şeniz
Birde mesajıma eklemeyi unuttum, dantellerinde bir harika duruyor.
Dantelin modasının geçmediğini düşünenlerdenim. Ben çok beğendim...
ben aslında o dantelleri isteyerek sermiyorum ama Annem emek emek yıllarca yapmış kırmak istemedim bi süre dantelli kullanıcam evimi :kedi:beğenmene sevindim canımŞeniz
teşekkür ederim Yağmurcum Allahım dileyen herkese nasip etsin inş. Şeniz
mis gibi ohhh içim açıldı herşey yesyeni
tertemiz
rabbim ağız tadı ve hayırlı geçim ve ordan oraya koşuşturcak bi evlat nasip etsin inşallah
hemen koşturmasınlar yaa biraz dursun evim çok yeni kıyamam :kedi: çook teşekkür ederim canımŞeniz
Yeni gelin evinin o güzel kokusu resimlerden bile geliyor.Huzur ve sağlıkla eskitip yenilerini alın inşallah
evet işten geldiğimde kapıyı her açışımda mis gibi mobilya kokusu geliyo burnuma sanırım bi 10 yıl bunları kullanıcam :roflol::roflol:çook teşekkür ederim canımŞeniz
mutfaın cok güsel tatlım.ben de inşallah seneye evli olucam sevdiceimle.o yusden herkeşlerin evini dikizleyip fikir alıom:)))))

al tabi canım mesela ben o banyoda sepetteki havluları nişanlıyken niltolun evinden kopya çekmiştim canım benim burdan birkez daha teşekkür ederim Niltolcuğuma opuyorumnanaktan dikizlemeye devam yerimseniben

çok güzel bir eviniz var.... :lepi: Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah...... :Saruboceq: a.s. :Saruboceq:

Bende çok beğendim canım bir ömür mutlu huzurlu oturun inş.
Ayrıca oturma odandaki halıya, cibinliğine,tüllerine,ve holdaki yolluklarına bayıldım zevkle döşenmişler a.s.

canım evın harika bayıldım banyo perdesıne opuyorumnanaktan
allah gule gule mutlu huzurlu gunlerde oturmak nasıp etsın kaydirigubbakcemile5

yatak odan çok hoşuma gitti ve banyon
diger bölümlerde hoş herşey güzel
güle güle otur anım

Allah güzel ve mutlu günlerde oturmayı nasip etsin. Oturma odasındaki tül, duş perden, banyo takımların, havluların olduğu sepet ve yollukların çok sevimli. Bir de yatakodandaki halıyı çok beğendim. Ancak oturma odasındaki halıyı hiç beğenmedim onu söylemeden geçemeyeceğim, güzelim koltuklar ve perdelere hiç uymamış. Bir de dantel sermezsen daha hoş olur gibi geldi bana.

çok tatlıymış evin
özellikle bebkli gec lambası dikkatimi çekti güle güle otur evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…