çook teşekkürler canım amiin hepimiz çok mutlu olalım Şenizçok güzel canım evin çok zevkli döşenmiş tertemiz pırıl pırıl hiç eskimesinler hep böyle kalsınlar inşallah allh mesut etsin güle güle oturun
evet canım bende şimdi dikkat ettim mutfağın genel bir fotosu yok dolaplarım görünmüyor ama çekip senin için eklicem güzel yorumun için teşekkür ederim arkadaşım ŞenizKeşke resimleri detayları zumlayarak diil de biraz daha geriden, daha çok yer görebileceğimiz şekilde çekseymişsin..
Yine de güzel, pırıl pırıl bi evin var. Güle güle otur.Allah mesut etsin.
amiiinnn:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3 teşekkürler canım yerimsenibenAllah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin. Eviniz çok güzelyerimseniben Allah olmayanlarada nasip etsinkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim tatlımŞenizçok şirin bi evin var canım
mutlulukla oturun inş..
Şenizopuyorumnanaktançok güzel canım
hepsini primanovadan almıştım tatlım opuyorumnanaktanteşekkürlerhersey cok güzel güle güle agız tadıyla oturun.Banyodaki uyuma bayıldım bu arada
evet canım tüm halılarım yolluklarımda dahil Royal çokta memnunum teşekkür ederim ŞenizAllah güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşallah ben de halılarınızı çok güzel hepsi royal galiba
profiline aynayla ilgili msj bıraktım tatlım güzel yorumun için tekrar teşekkür ederim Şenizevin çok cici canım güle güle otur ayrıntıları sevdiğin belli perde topuzuna bayıldım ayrıca koridordaki boy aynanda çok şık nereden aldın
Ervacım canım benim Allahım sana benimkinden kat kat güzel bir ev nasip etsin teşekkür ederim darısı tez zamanda sana olsun inş. Şenizsinaycımm evinde seni yansıtmış..
çok güzel döşemişsiniz oturma odanın renklerine bayılıyorum zaten siyah ve kırmızı tam hayalimdeki gibi..
salonunda burcunun dedği gibi tam bi salon gibi..SALON yanii:)
yatak odan zatn çok hoş o ,cibinliği ne kadar seviyorum bilemezsin
güle güle oturun canım
Allah eşinle mutluluğunuzu sevginizi muhabetinizi arttırsın
inşallah
güzel arkadasım topiğimizin barbi gelini
opuyorumnanaktan
salondaki perde modelim Recıstır sanırım böle yazılıyodu:kedi: teşekkür ederim tatlım daha güzelleri sizin olsun Şenizbütün perdelerin çoook şık.salondaki perde modelinin adı ne acaba?koltuklarında çok hoş..herşeyini beğendimmmm...şahane
Şeniz:1hug:a.s.güle güle oturun inşallah mutlu yuvanızdakaydirigubbakcemile2
Evinize bayıldım opuyorumnanaktan Gerçekten çok zevkliymişsiniz. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Bizlere de böyle güzel bir yuva nasip olur inşallahhh
bende bayılıyorum o pufa misafirim geldiğinde oraya oturuyorumzemuszemus girişteki aynamda evden çıkarken son rötuş için süper oluyor kaydirigubbakcemile3çook teşekkür ederim canım Darısı isteyenlere inş.Şenizsalonundaki koltuklara ve pufa ve girişteki aynaya bayıldım. güle güle otur
Şenizopuyorumnanaktan:1hug:a.s.canım evin çok güzelmiş huzurla oturun inşallah
inş. canım teşekkür ederim Şenizsenin evi ne zaman görecez jülidecim:mymeka:Sinay cnm, evin çok çok güzel olmuş. Çok mutlu olursunuz inşallah bundan sonra.
teşekkürler canım Şenizperdeler cok hoş ..
ama salon takımını pek begenmedım
yatak odası takın guzelmıs :)
Uğur böceği gerçekten çok iyi oldu kırmızı kırmızı dikkat çekiyor ve altındaki nazar boncuğuda ister istemez göze takılıyor yerimsenibenyatağımın üstündeki tül cibinlik tatlımkaydirigubbakcemile5banyo takımım primanova teşekkür ederim canım ŞenizÇok beğendim evini sinaycım çook
Allah mutlu mesut etsin..Yuvanızdan nutluluk sıhhat huzur eksik olmasın inşallah..
Gelelim çook beğendiğim detaylara;
Girişteki boy aynasının üzerindeki uğur böceği çok şirin,
Yatağının üzerindeki tüller bir harika (bir adı vardı onun ama unuttum)
Banyo perden çok güzel ve klozet takımın ve klozet kapağın...
Onunharicinde evinin tamamı, tüm eşyaların çok güzel ama bu saydıklarıma bayıldım.
Allah iyi günlerde oturmak nasip etsin inşallah...
ben aslında o dantelleri isteyerek sermiyorum ama Annem emek emek yıllarca yapmış kırmak istemedim bi süre dantelli kullanıcam evimi :kedi:beğenmene sevindim canımŞenizBirde mesajıma eklemeyi unuttum, dantellerinde bir harika duruyor.
Dantelin modasının geçmediğini düşünenlerdenim. Ben çok beğendim...
teşekkür ederim Yağmurcum Allahım dileyen herkese nasip etsin inş. ŞenizValla hangisini yazayım bilemedim canım....perdelerini,tüllerini,mutfağını,halılarını ,yatak odanı özellikle yatak örtünü ve cibinliğini,aksesuarlarını vede yemek odası takımını kısacası herşeyini aslında çok ama çok beğendim...heryer tertemiz pırıl pırıl...Rabbim huzurunuzu ve ağzınızın tadını hiç bozmasın inaşllah....ömür boyu mutluluklar diliyorum canım ..sevgiler...
hemen koşturmasınlar yaa biraz dursun evim çok yeni kıyamam :kedi: çook teşekkür ederim canımŞenizmis gibi ohhh içim açıldı herşey yesyeni
tertemiz
rabbim ağız tadı ve hayırlı geçim ve ordan oraya koşuşturcak bi evlat nasip etsin inşallah
evet işten geldiğimde kapıyı her açışımda mis gibi mobilya kokusu geliyo burnuma sanırım bi 10 yıl bunları kullanıcam :roflol::roflol:çook teşekkür ederim canımŞenizYeni gelin evinin o güzel kokusu resimlerden bile geliyor.Huzur ve sağlıkla eskitip yenilerini alın inşallah
mutfaın cok güsel tatlım.ben de inşallah seneye evli olucam sevdiceimle.o yusden herkeşlerin evini dikizleyip fikir alıom:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?