Sinay'ın evine buyrun bakalım(taze gelin evi:)))

Sinayım bitanecik arkadaşımm; :1hug:ya insan sevdiği tanıdığı birinin evini gezince daha bir hoş oluyor yahu...opuyorumnanaktan
nereden başlayacağımı şaşırdım en iyisimi bakıp bakıp yazayım....:uhm:
öncelikle halı seçimleri genel anlamda mükemmelll hepsi çok uyumlu... a.s
oturma odasında ki perde topuzu çok orjinalmiş... vereliniortakilk gözüme takılan o oldu. oturma odanı zaten çokk iyi hatırlıyordum birde mutfağını ama genede kaçırdığım şeyler varmış. mesele mutfak saatin çok şekerrr... zemuszemus
salon çokkk görkemli... tam adını taşıyacak bir oda olmuş. SALON... benimki gibi çakma salon değil:roflol:
Yine salonda fiskosun üstündeki filler çok güzelmiş.. çok beğendim...:dilcikar:
banyoda ki primanovalarımız sağolsun çokkkkkk güzeller yahuu... :lepi:seninki benim iki model arasında kalmıştım onlardan biri..a.s tam takım mis gibi... havlularında çok şeker bende çok seviyorum öyle biliyorsun... kaydirigubbakcemile5
yatak odandaki cibinlik ise tam bir pamuk prenses olduğunu destekler nitelikte opuyorumnanaktanbenimde çok hevesim var ama öyle sıcakki fazlalık gibi gelecek gibi geliyor insana. havalar serinlesin hemennn yaptırıcam ayol benim neyim eksikkk... şakkıdı
yatak odandaki abujurlarını alıp topike eklediğin günü dün gibi hatırlıyorum...:1rolleyes: vay be diyorum. biz neydik ne olduk.kaydirigubbakcemile2 hepimiz birer küçük kadınlar olduk sanki...:1hug: hayat hep böyle renkli renkli kareler sunsun önümüze canım arkadaşım. Şenizbir gün bu koltuklarda karşılıklı kahve içip, dedikodu yapıp, kırk yıl hatrı kalacak şekilde yudumlamak nasip etsin allahım...:Saruboceq: seni çok seviyorum...:kedi:
evnin huzuru kalbin kadar büyük olsun istiyorum...Şeniz:nazar::nazar::nazar:

yaa banyo perdenin çok cici durduğunu söylemeyi unutmuşumda:kedi:
kimbilir daha neler söylemeyi unutmuşumdur salak kafa :mymeka:

cnm evin cok güzel halı secımlerın cok uyumlu ollmuş
kaçırdığımız yerlerde olmuş
mutfak saatın cok guzel
gırıstekı aynen ve ustundekı böcuk cok hş:nazar:
yatak odan prenses odası sankı Şeniz
banyon cok guzel banyo setın cok hoş cok yakışmış
RABBIM huzurla oturmanı nasıp etsın :lepi::Saruboceq:

evın tum halılarına bayıldım.evın cok guzel ve suslu masallah.allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın

sinaycım herşeyin çook güzel canım:nazar::nazar::nazar:
Allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

sinay bişe dikkatimi çekti büyük tepsinin sapımı kırıldı kaydirigubbakcemile3

Sinaycımm canm evinde senin gibi cıvıl cıvıl renkli opuyorumnanaktan
Salon çok şık ağır zemuszemus
Oturma odan çok cücell...
Mutfak,banyo cıvıl cıvıl opuyorumnanaktan
Yatak odann kızlarında dediği gibi pamuk prensesinn odası gibi :kedi:

Allah yuvanızdann sağlığı,mutluluğuu,huzuru eksik etmesinn :Saruboceq:

çok güzel olmuş cnm güle güle kullan yuvanda sağlık mutluluk huzur bereket eksik olmasın cnm opuyorumnanaktan

sinoooş çok tatlı evin çok

koltuklarını sen nerden almıştın ya
ben burda kervan çeyizde gördüm o kaa beendim o kaa beendim inanamzsın

ağzının tadıyla otur inşallah
maşallah

Sinayım bitanecik arkadaşımm; :1hug:ya insan sevdiği tanıdığı birinin evini gezince daha bir hoş oluyor yahu...opuyorumnanaktan
nereden başlayacağımı şaşırdım en iyisimi bakıp bakıp yazayım....:uhm:
öncelikle halı seçimleri genel anlamda mükemmelll hepsi çok uyumlu... a.s
oturma odasında ki perde topuzu çok orjinalmiş... vereliniortakilk gözüme takılan o oldu. oturma odanı zaten çokk iyi hatırlıyordum birde mutfağını ama genede kaçırdığım şeyler varmış. mesele mutfak saatin çok şekerrr... zemuszemus
salon çokkk görkemli... tam adını taşıyacak bir oda olmuş. SALON... benimki gibi çakma salon değil:roflol:
Yine salonda fiskosun üstündeki filler çok güzelmiş.. çok beğendim...:dilcikar:
banyoda ki primanovalarımız sağolsun çokkkkkk güzeller yahuu... :lepi:seninki benim iki model arasında kalmıştım onlardan biri..a.s tam takım mis gibi... havlularında çok şeker bende çok seviyorum öyle biliyorsun... kaydirigubbakcemile5
yatak odandaki cibinlik ise tam bir pamuk prenses olduğunu destekler nitelikte opuyorumnanaktanbenimde çok hevesim var ama öyle sıcakki fazlalık gibi gelecek gibi geliyor insana. havalar serinlesin hemennn yaptırıcam ayol benim neyim eksikkk... şakkıdı
yatak odandaki abujurlarını alıp topike eklediğin günü dün gibi hatırlıyorum...:1rolleyes: vay be diyorum. biz neydik ne olduk.kaydirigubbakcemile2 hepimiz birer küçük kadınlar olduk sanki...:1hug: hayat hep böyle renkli renkli kareler sunsun önümüze canım arkadaşım. Şenizbir gün bu koltuklarda karşılıklı kahve içip, dedikodu yapıp, kırk yıl hatrı kalacak şekilde yudumlamak nasip etsin allahım...:Saruboceq: seni çok seviyorum...:kedi:
evnin huzuru kalbin kadar büyük olsun istiyorum...Şeniz:nazar::nazar::nazar:

oyy oyyy canım benim yaaaŞeniz inan senin satırlarını okurken gözlerim doldu hatta şu an bir damlası düştü bile :gitme: hepimiz ne ümitlerle ne beklentilerle ne heveslerle aldık çeyizlerimizi hep bu anı bekledik evimizi kurduğumuz günü düşledik senin öğlen uykuların bile dün gibi aklımda şimdi birer evli bayan olduk ne senin öğlen uykun kaldı ne de benim eve gidince hazır oturacağım bir sofram bunlar bize ayrı heyecanlar ayrı mutluluklar veriyor opuyorumnanaktan artık kadın olduk evimiz oldu sorumluluklarımız oldu en önemlisi bizlere sıkı sıkıya bağlı birer kocişlerimiz :asigim: Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu inş.:Saruboceq: gelelim evime yaptığın yorumlara tarzlarımız ne kadar farklı olursa olsun ikimizde birbirimizin evinde birşeyler bulduk ben buna samimiyet ve sıcaklık diyim salonumdaki fiskos masası mesela eminim sana verilse onu koyacak yer bulamazdın evde ama öylesine samimiyetki bizimkisi içten söylüyoruz ve birbirimizin zevklerine sonsuz saygı duyuyoruzopuyorumnanaktan banyo takımlarımız bende aynen sen gibi 3 takım arasındaydım seninkinide çok düşündüm evimde ilerde ebeveyn banyosu olursa seninkileride alıcam :dilcikar: o cibinliğin bin kat güzelleri senin olsun inş. ayyy yaz yaz doymuyorum canım benim bütün içten güzel sözlerin için binlerce kez teşekkürler...ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

çok güzel canım Allah bizede nasip etsin. evin döşmesi falan bir harika en güzelde yatak odasındaki yatağının tülü güle güle otur mutluluklar canım

sinayyyyyy opuyorumnanaktan
süpersinnn kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
cnm evin cok güzel halı secımlerın cok uyumlu ollmuş
kaçırdığımız yerlerde olmuş
mutfak saatın cok guzel
gırıstekı aynen ve ustundekı böcuk cok hş:nazar:
yatak odan prenses odası sankı Şeniz
banyon cok guzel banyo setın cok hoş cok yakışmış
RABBIM huzurla oturmanı nasıp etsın :lepi::Saruboceq:
teşekkür ederim böcüğüm daha daha güzelleri senin olsun inş. tez zamanda senin evinide görürüz burda opuyorumnanaktan
evın tum halılarına bayıldım.evın cok guzel ve suslu masallah.allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın
teşekkürleropuyorumnanaktan
sinaycım herşeyin çook güzel canım:nazar::nazar::nazar:
Allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan
amiin canım inş. çook tşkr ederiiimmŞeniz
sinay bişe dikkatimi çekti büyük tepsinin sapımı kırıldı kaydirigubbakcemile3
ayyy evet nazar oldu :roflol: ha bişeyide görmeyin ya o kadar da saklamıştım:kedi: kociş yapıştırcam diyo bir türlü halledemedi hee:mymeka:
Sinaycımm canm evinde senin gibi cıvıl cıvıl renkli opuyorumnanaktan
Salon çok şık ağır zemuszemus
Oturma odan çok cücell...
Mutfak,banyo cıvıl cıvıl opuyorumnanaktan
Yatak odann kızlarında dediği gibi pamuk prensesinn odası gibi :kedi:

Allah yuvanızdann sağlığı,mutluluğuu,huzuru eksik etmesinn :Saruboceq:
teşekkür ederim Betam senin evin kadar olmasada :kedi:Şeniz
çok güzel olmuş cnm güle güle kullan yuvanda sağlık mutluluk huzur bereket eksik olmasın cnm opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canımŞeniz
sinoooş çok tatlı evin çok

koltuklarını sen nerden almıştın ya
ben burda kervan çeyizde gördüm o kaa beendim o kaa beendim inanamzsın

ağzının tadıyla otur inşallah
maşallah
o sinooş diyen dilini yerim Edoşumm:roflol:evet canım Kervanda da var ama orda kazık bunlar çakması oluyor ama birebir takliti yani ayırt etmek mümkün değil :roflol:teşekkür ederim canım benim inş. darısı başına Şeniz
salonuna perdelerine bayıldım mutfagın da çok güzel güle güle otur canım
evet bende mutfağımı çok seviyorum teşekkür ederim canımŞeniz
çok güzel döşemişsin sinay... özellikle cibinlik çok hoş olmuş

güle güle oturun

teşekkür ederim canım darısı bekarlara Şenizyerimseniben

Back