bende takipteyiim bukonuyu
kızımda bu yıl meslek lisesi 2. sınıf olabilir
bölüm seçmeleri var
belkide düz lise
daha vaktimiz var
iyice bi araştırma zamanı simdi
Ben eski mezun olduğum için işim biraz zor, malum en yeni mezunlardan başlıyorlar...
Amam şartlar hakkında hiçbir fikrim yok hatta benim böyle bir hakkım varmı onuda bilmiyorum...
Bir bilen çıksada yardım etse :uhm:
bilmiyorum yardcımcı olur mu? eğer aklınızda soru işareti kalırsa herhangi bir meslek lisesinden telefonla dahi bilgi alabilirsiniz.
kolaylıklar diliyorum...
bilmiyorum yardcımcı olur mu? eğer aklınızda soru işareti kalırsa herhangi bir meslek lisesinden telefonla dahi bilgi alabilirsiniz.
kolaylıklar diliyorum...
canım yeni açılan ünilerde belki olabilir.ama açıkçası pek ümitlenme..bende 2003 te çocuk gelişimini bitirdim 2004 te ilk defa açıldı 2 yıllık çocuk gelişimi arada bir sene olmasına rağmen yerleştirilmedim.diploma notum yüksek olduğu halde.ilk olarak mezunuyet yılına bakıyorlar.bizim işimiz zor açık öğretime bak istersen..ama tercihlerine yaz ne olur ne olmaz bu sene iki kişiden biri ünili olucak diyorlar belli olmaz.
ben 2005 yılında dumlupınar üniversitesi MYO muhasebe bölümünü kazandım ama kendi puanımla kazandım düz lise sözel çıkışlıydım ve acayip derecede puanım düştü oraya girebilmek için önceden korktum meslek liseleri puansız giriyor diye ama benim okulumda çoğumuz anadolu lisesi,süper lise,düz lise mezunları vardı anca meslek liseli vardı onlarda okul 1. oldukları için girmişler...