Sınavsız 2.üniversite okuyanlar ?

suskunsevda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
259
57
123
Kızlar ben peyzaj mimarlığı 3.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda sınavsız 2 yıllık açıköğretimden bir bölüm daha okumak istiyorum.. Bu konudaki düşünceleriniz ? :)

Kızlar ben peyzaj mimarlığı 3.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda sınavsız 2 yıllık açıköğretimden bir bölüm daha okumak istiyorum.. Bu konudaki düşünceleriniz ? :)
zaten sen bunu bitirince lisans mezunu olacaksın cnm yüksek lisans yap bence ozaman daha avantajlı olursun diye düşünüyorum yada 4 yıllık bir bölüm daha oku aöfden 2 yıllık okuyunca sana ne gibi bir faydası olacak cnm ona göre araştırıp karar ver cnm

bu aralar benimde çok düşündüğüm birşey çünkü bölümümde pekbaşarılı değilim
araştırdım bende 2 yıllık sosyal hizmetler almayı düşünüyorum aöf den
yani sana bir artı getireceğini düşünüyosan tabiki oku ne zararı olcak fazladan okumanın

genelde hep çıkmış sorulara çalışılıyomuş ve genelde hep çıkmış sorulardan geliyormuş

Merhaba arkadaşlar;
Bende 2 üniversite okuyorum... Lisans olarak Bilgisayar Öğretmenliği okuyorum 3. sınıfım, Önlisanstan da AÖF Adalet bölümünü okuyorum 2. sınıfım...Zor mu evet çok zor bende çok korkmuştum başta yapabilirmiyim diye ama sonra bir baktım ki etrafımda bu şekilde okuyan bir çok kişi var eğer onlar yaptıysa bende yapabilirim dedim ve yaptımda alttan dersim varmı evet var ama 1 tane o da olmazsa olmaz zaten :)) bence sizde korkmayın güzel ve geleceği olan bir bölüm okumaya bakın derim ben sorularınız olursa her zaman yardımcı olurum...

evet böyle bir şey varmış.. bende yeni duyuyorum.. geçtiğimiz dönem sınava girdim boşuna :)
bilseydim direkt 2. üniversite olarak başvururdum....

bence çok iyi bir fırsat... şartları falan nasıl bilmiyorum ama araştırın ve okuyun derim..

bende istiyorum aslında ama okulum bitince gireceğim. şuan pdr okuyorum açıktan da sırf genel kültürüme katkısı olsun diye sosyoloji okumak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…