1 ay çalışmaya değmezmiş sorular çok kolaydı iki gün önceden göz atsam da yaparmışım bir de 20 soru çok az değil mi ya yarım saatte 4 dersi de bitirdim ben. Sistem tamamen parayı ver diplomayı al olmuş iyice. Çıkmış soru var mıydı bilmiyorum çıkmış sorulara hiç bakmadım.İnşallah herkesin iyi geçmiştir hepimiz geçeriz.
bende artık öncelikle önceliği aöf kıtapına vericem önemli yerlerin altını çizip çalışıcam sonra soru bankasından sorular çözücem birde aöf kitapının soruları nasıl bir sistem geliştirmişim cnm sence:))
Sınavım güzel gectı sayılır psikoloji iletısım bilgisi pazarlama yönetımı ıngılızceyı kolayca yaptm ıktsata gırış genel ısletme ve temel teknolojılerı dersnde zorlandm konuları hatırlamakta zorlandım artık fınallere cok daha ıyı calısmam gerekıyor :)
benimde aslında ne çok kötü geçti ne de çok güzel, ama yinede memnunum çünkü pek çalışma fırsatım olmamıştı ona rağmen güzel olması iyi , dershaneye giden arkadşlarıma rağmen ben daha iyi çözmüşüm ... her dersten mutlaka soru yakaladım ve bildiğim için rahalıkla cevapladım. Bunu da açıköğretim kitaplarına borçluyum denilebilir ilginç ama öyle her sene işe yaramayan o kitaplar bu yıl bayağı yardımcı olmuş çoğu kişiye sistemde değişik olduğu için neye nasıl çalışacağımı bilmiyordum. aö. kitapların ünite sonundaki özetlerine ve testlerine ağırlık verdim ve çoğu çıkan sorular ordan oldu ve kitaplardaki başlıkları fazla detaya grmeden baktım . yardımcı kitap olarak da egem yayınlarının kitabını aldım onlardan test çözdüm ( onlarda bayağı faydalı oldu ) bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz, sanırsam 10 gün içinde açıklanabilirmiş .
canım valla 3. sınıf 1. sınıf farkeder mi bilemiyorum. Kitapları alırken ordaki kızda öyle dedi hep egem yayınlarına çalışarak geçmiş doğruluğunu bilemem ama kitap içerik olarak güzel bide şu sistem değişince ztn çok kötü oldu nasıl neye çalışcağımızı bilmiyoruz, sen nasıl çalışıyosun merak ettim . kusura da bakma yeni gördüm şimdi cvp verebildim.