hangi bölüm kacinci sinif canim?
nasil eski sorualrdan yokmuydu?
uluslarası ilişkiler 3.sınıfım ben bu sene yeni dikey geçiş yaptım eski soru göremedim okadar heyecanlıydımki zaten bildiklerimi bile hatırlayamadım çok kötü geçti sınavımsana bişi sorcam bu ara sınavda ff alarak kaldığımız derslerden 1 ay sonra finalden kaç alırsak geçeriz
bilmiyorum cnm valla allah sonumuzu hayır etsin ben sana başka bişi sorucam ben sanki salon nomu yanlış yazdımki hatırlıyorum yada öle sanıyorum çok pirpirikliyimdeah canim henüz sistemi cözemdim ki:)
ben daha yeniyim bana cok yabanci bir sistem:)
üzgünüm ya bilemiyorum.
can egrisi var sanirm ona göre bilebilir misin? yani en yüksek notu alan kisiye göre siralanmiyor mu?
aynen katılıyorum son çaremiz çan eğrisi bakalım işimize yarıcakmısınavımın nasıl geçtiğini söylemeye dilim varmıyo
çok köti oldu bu yeni sistem çookk
her zamanki gibi geçti
kötü
çalışmasam neyse hakettim diyeceğim de :26f of bilmiyorum ya:26::26::26:
öyle sorulardıkı konu çalışmak bile yetmedi ya
bi an tüm bildiklerimi unuttum sizede oldumu :44::44:
1 ay çalışmaya değmezmiş sorular çok kolaydı iki gün önceden göz atsam da yaparmışım bir de 20 soru çok az değil mi ya yarım saatte 4 dersi de bitirdim ben. Sistem tamamen parayı ver diplomayı al olmuş iyice.Çıkmış soru var mıydı bilmiyorum çıkmış sorulara hiç bakmadım.İnşallah herkesin iyi geçmiştir hepimiz geçeriz.
cnm sen hangi bölümde ve kaçıncı sınıftasın tebrik ederim seni çok sevindim sınavının iyi geçmesine nasıl çalıştın sınava anlatırmısın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?