• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınavlarınız nasıl geçti kızlar??

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
benim sınavım berbattı tahmin ettiğim sorular değiştirilip geldi önüme hiç görmediğim sorularda geldi önüme karman çorman oldu kafam birde heyecanım vardı sonlara doğru heyecanım geçince baştan kontrol ettim hepsini aklıma geleni yaptım gelmeyeni yapmadım korkuyorum açıkcası bu sınavdan birde bir sorum var salon numaramı yanlış yazmışsam bişi olurmu bu pirpirikli halim öldürecek beni::((

hangi bölüm kacinci sinif canim?

nasil eski sorualrdan yokmuydu?

hangi bölüm kacinci sinif canim?

nasil eski sorualrdan yokmuydu?

uluslarası ilişkiler 3.sınıfım ben bu sene yeni dikey geçiş yaptım eski soru göremedim okadar heyecanlıydımki zaten bildiklerimi bile hatırlayamadım çok kötü geçti sınavım:( sana bişi sorcam bu ara sınavda ff alarak kaldığımız derslerden 1 ay sonra finalden kaç alırsak geçeriz

uluslarası ilişkiler 3.sınıfım ben bu sene yeni dikey geçiş yaptım eski soru göremedim okadar heyecanlıydımki zaten bildiklerimi bile hatırlayamadım çok kötü geçti sınavım:( sana bişi sorcam bu ara sınavda ff alarak kaldığımız derslerden 1 ay sonra finalden kaç alırsak geçeriz

ah canim henüz sistemi cözemdim ki:)

ben daha yeniyim bana cok yabanci bir sistem:)

üzgünüm ya bilemiyorum.

can egrisi var sanirm ona göre bilebilir misin? yani en yüksek notu alan kisiye göre siralanmiyor mu?

ah canim henüz sistemi cözemdim ki:)

ben daha yeniyim bana cok yabanci bir sistem:)

üzgünüm ya bilemiyorum.

can egrisi var sanirm ona göre bilebilir misin? yani en yüksek notu alan kisiye göre siralanmiyor mu?
bilmiyorum cnm valla allah sonumuzu hayır etsin ben sana başka bişi sorucam ben sanki salon nomu yanlış yazdımki hatırlıyorum yada öle sanıyorum çok pirpirikliyimde:( diyelimki yanlış bişi olurmu sence

Benim sınavda iç açıcı değildi hiç. Zaten bu yeni sistemin kurbanıyız bu yıl bence. Çünkü kaynak yok alamadığım kitaplar oldu benim he aldıklarım işe yaradı mı? Hayır! Böyle saçma sapan konu anlatımı olamaz ya en kısa cümleyi nasıl dolaylı hale getiririz diye çabalamışlar uzatmışlarda uzatmışlar anlamayalım diye. Güya dergi kalınlığında ve anlaması kolay olacaktı yeni sistem ders kitapları hiç alakası yok. Aman aman dertlendim vallah. Son senem inşallah bitirebilirim bu yıl..

allah yardımcın olsun cnm bugünkü sınavlarım düne nazaran daha iyiydi daha sakindim enazından düne göre ara sınavdan pek umudum yok finallere yarın çalışmaya başlayacağım allahımın izniyle 3.sınıfı hayırlısıyla kalmadan atlatsam super olcak:(

sınavımın nasıl geçtiğini söylemeye dilim varmıyo

:43:

çok köti oldu bu yeni sistem çookk

:14:

her zamanki gibi geçti
kötü:50:
çalışmasam neyse hakettim diyeceğim de :26:of of bilmiyorum ya:26::26::26:

dünkü sınavda aynı soruyu 2 kez sormuşlar sadece şıkları değiştirmişler
aöf pek ciddiye almıyor galiba
parayı alırken çok ciddi ama:47::47::47::47:

orta şeker diyelim :) aslında kendimizin hazırladığı soru cevap şeklinde çalışmak lazım,konu okuyup yutmakla olmuyor hepsi birbirine girdi...

öyle sorulardıkı konu çalışmak bile yetmedi ya :19:

bi an tüm bildiklerimi unuttum sizede oldumu :44::44:

1 ay çalışmaya değmezmiş sorular çok kolaydı iki gün önceden göz atsam da yaparmışım bir de 20 soru çok az değil mi ya yarım saatte 4 dersi de bitirdim ben. Sistem tamamen parayı ver diplomayı al olmuş iyice. :27: Çıkmış soru var mıydı bilmiyorum çıkmış sorulara hiç bakmadım.İnşallah herkesin iyi geçmiştir hepimiz geçeriz. :31:

1 ay çalışmaya değmezmiş sorular çok kolaydı iki gün önceden göz atsam da yaparmışım bir de 20 soru çok az değil mi ya yarım saatte 4 dersi de bitirdim ben. Sistem tamamen parayı ver diplomayı al olmuş iyice. :27: Çıkmış soru var mıydı bilmiyorum çıkmış sorulara hiç bakmadım.İnşallah herkesin iyi geçmiştir hepimiz geçeriz. :31:

cnm sen hangi bölümde ve kaçıncı sınıftasın tebrik ederim seni çok sevindim sınavının iyi geçmesine nasıl çalıştın sınava anlatırmısın cnm

Sermaye piyasası ,denetim ve finansal yönetim fena geçmedi :50: diğerlerinde ise çuvalladım .

cnm sen hangi bölümde ve kaçıncı sınıftasın tebrik ederim seni çok sevindim sınavının iyi geçmesine nasıl çalıştın sınava anlatırmısın cnm

Dış ticaret 1. sınıfım. Sadece okulun verdiği kitaplardan çalıştım ben. Yardımcı kitap almadım. İyi ki de almamışım kitabın haricinde bir şey çıkmadı. Gerçi 1. sınıf 1. dönem hep genel dersler ondan da kolay gelmiş olabilir. Geçmiş yıl sorularına da çalışmadım öyle çünkü sistem değişmiş soru sayısı değişmiş ki bence bu önemli bir şey 4 üniteden 30 soru sormak ayrı 20 soru sormak ayrı. Ne çıkabilir diye düşündüm kitaptan ben olsam bunu sorardım dediklerimi not aldım hep de onlar çıktı. Üniversitede de böyle yapıyordum işe yarıyordu :9:

Back