-
- Konu Sahibi nebilimben
valla bılemıyorum ama ben zevk ıcın degıl bana bıse katacak bır bolum olsun ıstıyorumSenin işine paralel işine yarayacak bir şey okumalısın.
En kolay uzaktan okunabilecek bölüm işletme tarzı bir şey. Ama senin işine yarar mı o tartışılır.
En azından zevk alabileceğin, sana bir şeyler katacak, çalışırken ekrandan bakerken sıkılmayacağın bir şey seç.
Kafandan geçen bir şey var mı?
Hayı rrr ben dört yıllık mezunuyumhttps://kayit.anadolu.edu.tr/Giris.aspx bu siteden bkabilirsin ikinci üniversite kayıtları 9 eylülde başlıyor.
sınavsız ikinci üniversitede bölümlerin hepsi 2 yıl canım
tam benlik biri şurda ağlasa oturup ben de ağlarım :)Okyabilirim o bölümde çalışabilirim diyorsanız aöf de sosyal hizmetler bölümü açıldı 4 yıllık. O bölümde açık varmış. Kpss de önceki senelerde düşük puanlarla atanmışlar. Ama bölmde açık olduğunun duyulmasıyla öğrenci arttı. Puanlar yükselir 4 yıla ne olur bilemem. Bir de yaşlılar, çocuklar, yardıma muhtaç kişilerle ilgili çalışılacakmış. Çok çabuk etkilenen kişiler biraz zor yapar o işi. İnternetten bilgi alabilrisiniz.
2009 da mezun oldummezun olalı kaç yıl oldu.. sanırım yıl şartı vardı hala kalkmadıysa
Yıl şartı yok Bir üniversite okuyor ya da bitirmiş olmak yeterli Dört yıllık bölümler de var iki yıllıklar da Seçenek çok gayet hoş yani Ama anadolu üniversitesini tavsiye ederim İstanbul üniversitesini sırf ismi için tercih edenler bin pişmanmezun olalı kaç yıl oldu.. sanırım yıl şartı vardı hala kalkmadıysa
Sosyal hizmetlerin dört yıllığı aöf nin ösys tercihlerinde var ikinci üni programında yoktam benlik biri şurda ağlasa oturup ben de ağlarım :)
o kadar hassasım yanı
dedıgınız gıbı nereye elımı atsam kuruyo zaten 4 yıla kımbılır ne olur
ama bu sosyal hızmetlerı herkes soyluyo
herkes bunu okuyo vall
bende tam olarak anlamadım burdan cıkınca ne ıs yapıyo
Yıl şartı yok Bir üniversite okuyor ya da bitirmiş olmak yeterli Dört yıllık bölümler de var iki yıllıklar da Seçenek çok gayet hoş yani Ama anadolu üniversitesini tavsiye ederim İstanbul üniversitesini sırf ismi için tercih edenler bin pişman
evet bılıyorumSosyal hizmetlerin dört yıllığı aöf nin ösys tercihlerinde var ikinci üni programında yok
bu dedıgınızı hıc duymadımbende bir ara girmeye niyetlenmiştim ama internetten araştırınca 2 yıl içinde başvurma gibi bir şartı vardı.. şuan kalktı mı bilmiyorum.. eğer yoksa bende başvurmak istiyorum:) tekrar bi göz atayım
Hayı rrr ben dört yıllık mezunuyum
Hayır sınavsız ikinci üniversitenin dört yıllığından mezun oldumcanım benim zaten 4 yıllık bitirebilenler ikinci üniversiteye başvurabilirler sınavsız ikinci üniversitelerde 2 yıllık
Aşağıda paylaşılmış bölümlerden en çok tercih edileni Adalet ve Sosyal Hizmetler. Adalet çok uzun soluklu ve zor...Sosyal hizmetler olabilir gibi geldi.merhabalar lütfen bilgisi olanlar paylaşsın
vakit fazla yok bu sene bi karar vermek istiyorum bu zaman kadar istisnasız hergün üzüldüm okudugum bölüme hep pişman oldum bu sene artık bişey yapmak istiyorum
ben tercumanlık bolumu mezunuyum ( okudugum dil cok tutulan bi dil değil açıklamayacagım tanıyan olur belkı )
ya cahıllık ne bıleyım rahber ogretmenın yanlıs yonlendırmesı dıyelım kader kısmet talıhsızlık ıste bu bolumu okudum dılı yeterınce ogrenemedım cunku unıv ve hocalar da bızı salladı hep
allahtan ıngılızce de bılıyorumda o yonde bır ıs buldum suan calısyorum
ama ben hep ogretmen olmak ıstedım ıcımde kaldı
yada ne bileyim işte güzel bir meslegım olsun
arkadaslarım ya ogretmen ya memur ama bişeyler işte ben unıv okudum ama hıcbıse olamadım
şimdi ben sınavsız ıkıncı unıv okumak ıstıyorum
hangı hangı bolum olacagına karar veremedım
yanı hangı bolum benım ııcn ıyı olur
yasım 29
ıkıncı unıv okuyanlar yada bılenler yazabılır mı
daha once unıv sınavına gırmeye nıyet etmıstım vazgectım cunku örgün bana göre olmayacak malesef
eşim pek istemiyor ama acık og okursam bı sorun olmaz uzaktan okuyacagım
bana yardımcı olabılır mısınız
evet meselek degıstırmek ıstıyorum ama orgun okuyamam ıkınıc unıv dede tam olarak ıstedıgımı bulamadımBende bir bölüme kaydoldum ama zaten ilgimi çeken bi alandı . sırf okuyayım öğrneeyim diye.
Sistemli bi şeklde çalışıyorum.
İlgini çeken bir bölüm seç .
Meslek değiştirme niyetinde misin ?