sınavız ıkıncı unıv hangı bolum ?yardımcı olur musunuz

Okulda hazırlığa başladığım yıl başladım ikinci üniversiteye de Üç senede dört yıllık bölümü bitirdim Birinci üniversitede üçe geçtim ikinci üniversiteden mezun oldum Çok iyi ya

valla bılemıyorum ama ben zevk ıcın degıl bana bıse katacak bır bolum olsun ıstıyorum
sızınde dedıgınız gıbı ole olmalı zaten

tam benlik biri şurda ağlasa oturup ben de ağlarım :)
o kadar hassasım yanı
dedıgınız gıbı nereye elımı atsam kuruyo zaten 4 yıla kımbılır ne olur
ama bu sosyal hızmetlerı herkes soyluyo
herkes bunu okuyo vall
bende tam olarak anlamadım burdan cıkınca ne ıs yapıyo

mezun olalı kaç yıl oldu.. sanırım yıl şartı vardı hala kalkmadıysa
Yıl şartı yok Bir üniversite okuyor ya da bitirmiş olmak yeterli Dört yıllık bölümler de var iki yıllıklar da Seçenek çok gayet hoş yani Ama anadolu üniversitesini tavsiye ederim İstanbul üniversitesini sırf ismi için tercih edenler bin pişman

Sosyal hizmetlerin dört yıllığı aöf nin ösys tercihlerinde var ikinci üni programında yok

bende bir ara girmeye niyetlenmiştim ama internetten araştırınca 2 yıl içinde başvurma gibi bir şartı vardı.. şuan kalktı mı bilmiyorum.. eğer yoksa bende başvurmak istiyorum:) tekrar bi göz atayım

Bende şuan aynı kararsızlığı yaşıyorum. Yabancı dil mezunuyum iki dilde de uzman olmasamda yeterince hakimim. Bu nedenle dış ticarete sıcak bakıyorum ama ah matematik 9 senedir 2+2'yi bile görmedim.

Bana kalırsa ingilizce seviye uygun bir belge aş Cambridge den Türkiye de sınavları oluyor biliyorsundur. Onun dışında dil bilmenin avantajı olarak özel sektör istersen Dış ticarete başvur anadolu Üniversitesinden daha sonra onu 4 senelik Uluslararası İlişkiler'e tamamlayabilirsin. Ama bu ticaretle uğraşan özel sektörde işine yarar. Öğretmen olmak istiyorsan okuduğun bölüm için de formasyon alabilirsin çünkü mütercim mezunları da formasyon alabiliyorlar. Ama pek tutulmayan bir dil demişsin dolayısıyla kpss ye girip devlete atanman pek mümkün görünmüyor. Dilin ne olduğunu bilmediğim için yorum yapamayacağım ama özel okullarda okutulan dillerden biriyse formasyon alman durumunda bir özel okulla çalışabilirsin. Ama özel okullarda da öğretilmeyen bir dilse bir şey diyemeyeceğim. Arkadaşların bahsettiği gibi ikinci üniversite ile felsefe coğrafya tarih bölümlerini düşünebilirsin ama bu bölümler kpss de ne kadar işine yarar bilemiyorum daha doğrusu açıköğretim bölümlerinden devlete atanmakla ilgili pek fikrim yok. Allah yardımcın olsun canım.

Aklınızı karıştırmak yada yanlış yönlendirmek istemem ama; bence aöf'ten bir bölüm yerine tezli yada tezsiz yüksek lisans yapmanız daha mantıklı olacaktır.

Sakarya Universitesi ve İstanbul Üniversitesi Uzaktan örgüt öğrenim var. Bölümlerini su an bakma şansım yok.SınavDa zorunluluk değildi.Bi bakın sistemine isterseniz.Belki işe yarayacak bir program yada bölüm bulabilirsiniz.

Aşağıda paylaşılmış bölümlerden en çok tercih edileni Adalet ve Sosyal Hizmetler. Adalet çok uzun soluklu ve zor...Sosyal hizmetler olabilir gibi geldi.

Bende bir bölüme kaydoldum ama zaten ilgimi çeken bi alandı . sırf okuyayım öğrneeyim diye.
Sistemli bi şeklde çalışıyorum.
İlgini çeken bir bölüm seç .
Meslek değiştirme niyetinde misin ?

Bende bir bölüme kaydoldum ama zaten ilgimi çeken bi alandı . sırf okuyayım öğrneeyim diye.
Sistemli bi şeklde çalışıyorum.
İlgini çeken bir bölüm seç .
Meslek değiştirme niyetinde misin ?
evet meselek degıstırmek ıstıyorum ama orgun okuyamam ıkınıc unıv dede tam olarak ıstedıgımı bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…