tantanis
Alintina guldum...arkadaşın bırakılma nedenine binaen yazdığımı anlayabilecek kapasitede olduğunu ddusunuyodum..
Yo ben kimseyi aşağılamadım, yapıma ters. Sadece hatalı olduğunuzu belirttip kendimce doğru olduğunu düşündüğüm öneriler verdim. Uygularsanız karlı çıkacağınızdan eminim. Kendinize iyi bakın. Umarım dikkatli ve iyi bir soför olur kimsenin canını yakmazsınız. Iyi geceler dilerim.tantanis
Kompleksle ilgili yazdığını göz önünde bulundurarak yorumlarını tekrar okumani tavsiye ederim..Bencede anlayan anlamıştır..
Olumlu yorum yapan KK üyeleri az da olsa içim ferahladi sagolun..
Saol cnm azda olsa çalışabildim bakalım Nasıl geçecek :)
Hukuk kitaplarını anlayabiliyorsam okuduğumu anlama yeteneğim vardır. Merak etmeyin yani, söylediklerinizi kavrayabiliyorum, sürekli aynı şeyi tekrar etmenize gerek yok.tantanis
Engin bilgilerin için sağol..Hayat gorusune önce anlayıp sonra konuşmayi eklemeni tavsiye ederim..Ayni sekilde kibar konusman dusuncelerinin doğru olduğu anlamına gelmez ..
Meşrep denen birsey var..Ayrica psikoloji hakkinda bilincsiz ama psikolog edasinda konusursan malesef bos konustugunu dusunmemde haksiz olmadigimi anlarim..Anlatabiliyor muyum? Sanmıyorum..Sana da iyi geceler..Mümkünse konuda , son iyi geceler dileğin olsun.
İyi güzel yazmışsın da, trafik bu dikkatini gereksiz dağıtan bir sürü etken göreceksin zaten...sınavda olan şeyler hiçte ütopik değil...Sürücünün dikkatini dağıtıp ki sınav demek başli başına stres kaynagiyken trafik dışında hata oluşturmaya çalışan,sürücüye soru soran,trafik musait değilken solla diyip tepki olcen, dusuncesizce müdahale eden ve çokta iyi olduğunu dusunmedigim hocaların inisiyatifine bırakan sistemi övmek ayrı bir düşüncesizlik..
Kaç usta şoför 0 hatayla park yapabilir her zaman?
Vs vs
Sistemi bilen biliyor uzatmayacagim..
Özetle eskiden gereksiz kolaylık vardı şimdiyse gereksiz zorluk..
tantanis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?