Sınavı geçemedim.!

Aynen seph.2 senedir kullaniyorum arac ve trafikteyim.Buyuk bir kaza atlatmistim 6 sene once onun korkusunu bile attim,gayet rahatim,yollar benim derken bayramda dikkatsizlikten bir hata yaptim ki gidiyoduk yani...Nasil korktum.Ama iyi ders oldu bana o da..

Canli örnek işte. Asla ben oldum, yolların ustasıyım falan demeyeceksin. Ben de ilk trafiğe çıkmaya başladığım zamanlar öyleydim. Sonra baktım ki ne kadar gazlarsam kendimi o kadar çok hata yapıyorum. Şimdi daha dikkatli daha sakin olmaya başladım trafikte. Evet iyi araç kullanıyorum ama dikkatsiz olma lüksüm yok, bunun farkına vardım.

ablam kırmızı ışıkta geçmişsin boru değil ksdjgkldfjglfdg bi dahaki sınava yeşili beklersin üzülme

Bende üçüncü de aldım. Benim ilk sınavda fırtına çıkmıştı su birikintisine girdim görmeden ikincisinde kırmızı ışıkta cok az ilerde durdum diye bıraktılar üçüncü de aldım. Sıkıntı yapacak bi durum değil kalmak daha iyi. Daha cok önemsiyosun

Bir de hem kendine hakim olucaksin bir de yetmiyormus gibi trafige tecavuz edenlere dikkat kesileceksin.Bornovada bir doner kavsak var.Cok islek degil.Sığırların cogu kirmizi isiga bakmadan basip gidiyor.Hani sana yesil yanmis,yol hakki senin hic onemli degil,burun buruna kazalar oluyor devamli bu kavsakta.Sakin,sehiriciinde yavas ve dikkatli olmak lazim dedigin gibi.

O burda da var malesef. Doğal yaşam parkının ordaki kavşakta benim sevgili eşim de dahil olmak üzere kırmızı ışığı takan yok. Kaç keredşr söylüyorum bak hayvanat bahçesi var, kolej var burda her an çocuk çıkabilir, içinde çocuk olan bir araç olabilir diye ama dinleyen kim. Kontrol edip geçiyormuş. Geçen kamera koymuşlar oraya şirketin tamamına, civardaki sitede yaşayanların hepsine ceza gitmiş. Çok şükür dedim.

Sen de ihbar et kamera koyulmasını iste belki işe yarar.

Bende hep heyecanımdan kaldım. sınav stresimi kontrol etmem gerek. kalmak koysada iyi oluyo aslında. hatalarını düzeltiyorsun. gerçi ben üç kez kaldım son hakkım var iyi örnek değilim .d üzülme şok geçince bişeyin kalmaz :)

Son yıllarda ehliyet almak bayağı zorlaştı, bugün olsa bende alamazdım herhalde. Sanırım şanslıydım hiç müdahele etmeden sürüşü bitirmiştim. Dururken öğretmenim frene basmıştı hatta yandan göz kırpmıştı bayan bana :) Neyse ki şimdi düzgünce kullanıyorum. Sizi sakinlikle motive edecek birisi gerekli. Kolay gelsin şimdiden başarılar.

Kırmızı ışıkta geçip yanlış kavşaktan dönmüşsünüz. Kırmızı ışıkta geçmek ne demek ya? Bir de üstüne ehliyetinizi mi vereceklerdi? Ben almanyadayim böyle sizin ufak tefek gördüğünüz hataları burada göz yummak bir yana, akıl sağlığınıza kadar araştırırlardı ve akıl ruh sağlığınızı psikolojinizi test ederlerdi hatta bazen hayatınız boyunca ehliyet sahibi olamıyorsunuz bile sırf bu tarz hatalardan. Başkasını tehlikeye atacak bir trafik canavarı olmak yerine, sınavınızda gerçekten kurallara dikkat etseniz ya hayli hayli alırdınız ehliyeti diye düşünüyorum.

Aman yapmasin seph.Cok buyuk tehlike hem siz hem de karsi taraf icin.Bir de orda okul var aynen.Ceza iyi olmus.Burda genelde dolmuslar yapiyor bunu ki zaten yollarin sahibi onlar biliyosun.

Aman yapmasin seph.Cok buyuk tehlike hem siz hem de karsi taraf icin.Bir de orda okul var aynen.Ceza iyi olmus.Burda genelde dolmuslar yapiyor bunu ki zaten yollarin sahibi onlar biliyosun.

O dolmuşlar zaten trafiği katlediyorlar.
Geçen gün bindim birine, adam yol boyunca oyun oynadı telefondan. Ben de fotoğrafını çekip hem trafiğe hem belediyeye hem de dolmuşçular odasına gönderdim. Bakalım bişey çıkar mı diye bekliyorum.

Ceza gelebilir kamu cezasi.Seminer doneminde bir dolmus soforu okulda elinde cali supurgesi bahceyi supuruyodu.Sebebi tabi kurallari cigneme degil darp etmeymis.Sana geri bildirim yaparlar mi acaba sonuclandi diye ?

ay bende motordan 90 trafikten 95 ilk yardımdan 45 almıştım zoru geçip en hakim olduğum ilk yardımdan kalmıştım nasıl becerdim hala anlamıyorum. çok sinir olmuştum herkes motordan kalıyordu ben ilk yardımdan kalmıştım sanırım kodlamada bi hata oldu çünkü sınav sonrası soruları tekrar işaretlediğimde 1 2 hatam çıkmıştı. tekrar sınava girmek zoruma gitmişti. sizde ilkinde olmamış 2. sinde geçersiniz üzülmeyin.

Ceza gelebilir kamu cezasi.Seminer doneminde bir dolmus soforu okulda elinde cali supurgesi bahceyi supuruyodu.Sebebi tabi kurallari cigneme degil darp etmeymis.Sana geri bildirim yaparlar mi acaba sonuclandi diye ?

Valla genelde megafonlu satıcıların plakasını alıp şikayet ediyorum belediye geri dönüş yapıyor. Bunda da yaparlar heralde.

ben de direksiyondan ilk girişte kalmıştım. ışıklarda arabayı stop ettirmiştim yanlışlıkla :)) ikincide çok sakindim ve geçtim. bu kadar sinirlerini harap edeceğin bişey değil inan ki. ha, köşede aracın sen kullanmak için hazır bekliyodur, o yüzden ehliyet için heyecanlanıyosundur anlarım. ama hemen araba kullanma gibi bir durumun yoksa hele hiç üzüşme. benimkide alındığı günden beri duruyor cüzdanda 3 yıldır

@buneyahuuu

Kiyamam ya kötü olmuş ikincisinde güzel toparlamissin ama :) İnşallah gecerim bende...

Olumlu yorum yapan hanımlar sağolsun tek tek okudum yorumları okudukça biraz daha rahatliyorum...

Ters konuştuğum zaman neden diye soruluyor da hakliyim..Kırmızı ışıkta gectim ama vermeleri lazımdı , o kadar hatadan nolur gibi bir yorum yazdigimi,ima ettiğimi hatirlamiyorum...Mevcut sistemi beğenmemiş olmamın sebebi beni kırmızıda geçtim diye bırakmalarımi yani,öyle mi anlasiliyor öyle mi anlamak istiyorsunuz..Ki ehliyet sınavının kolay olduğu zamanlarda dahi buna dikkat ediliyordu..Asli kusur olduğunun farkındayım..Bu farkindalik uzulmeme,keske dememe engel degil..Ne diyebilirim doğrucu , diğer yorumlara gore yor yapan hanımlar ,konumu dikkatli okuyabilirsiniz,yada anladığınız gibi devam edebilirsiniz..

Son düzenleme:
Bu konudan dolayı engellenmek.? Çok ilginç..Konu açinca ' gereksiz yorumlara müsamaha göstermek zorundasınız ' diye bir forum kuralı mi var? Rutin kontrol yapmadığınıza gore şikayet..O da güzel..Yalnız bundan sonra hangi yorum ve sebep? Belirtin ki anlamı olsun.

Mune

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…