- 7 Aralık 2015
- 977
- 1.127
- 113
Kesinlikle katılıyorumArtı olarak;
Keşke bir de psikoloji sınavı yapsalar ehliyeti vermeden önce...bazıları o kadar özgüvenli ki sanırsın biz araba kullanıyoruz da o savaş gemisi...
Yeni sistemden çok memnunum ben. Bi zahmet ayna kontrol etmeyen, vites değiştiremeyen, kırmızı ışık ihlali yapan, park edemeyen, yokuşta kalkamayan, sinyal kullanmayan, sollamayı beceremeyen, en ufak sıkıntıda dikkati dağılan, arabasına cam suyunun nereden konulduğunu bile bilmeyen insan geçmesin o sınavdan.
Kendinizle birlikte bizleri de riske atıyorsunuz çoğu zaman. Hatalı sürücüleri idare etmekten canımız çıkıyor trafikte. Bence de keşke diğer sürücüleri de sınava soksalar da beceriksizlerin, kurallara uymayanların ehliyetini alsalar ellerinden.
Dikkatimi dağıttılar demişsiniz, dikkatiniz sürekli dağılacak trafikte. Yanınızdakiler konuşacak, size bişeyler sorulacak, radyoda bir haber duyacaksınız, karşı şeritte garip bir araç göreceksiniz. Tafikte dikkatinizin dağılması gibi bir lüksünüz yok...
Geçenlerde otobanda 120-130 gibi bir hızda giderken arka koltuktaki annemin şekeri düştü, bayıldı. Ablam önden müdahale etmeye çalışırken ben hızımı azaltıp duraklayacak uygun bir yer aradım. Bu durumda sol şeritten direkt sağ şeride kırıp trafiği felç ederdim dikkatim dağılsaydı ya da panikleseydim. Trafik heyecanı, paniği kaldırmaz. En ufak bir hatanız birilerinin canına mal olabilir.
Çok pardon ikisinde değil 2.sinde kırmızıda geçmişsin hoş görmelilerdihkn_ays_ask
2 ile 2. Arasındaki farkı anlayıp anlamadığını mi tartışalım şimdi..Ya da hocaları beni neden bıraktı acaba dememiş olmama rağmen hocaları savunmani mi..
Dün direksiyon sinavim vardı.Ve kaldım.Kalacağım aklımın ucundan geçmediği için çok kötü oldum.O kadar abarttım, o kadar zoruma gitti ki , " sağa çek ,arkaya geç,geçmiş olsun" sözleri aklımdan çıkmıyor. İki gundur doğru düzgün yemek yiyemedim,evle ilgilenemedim..Hevesim gitti,güvenim kırılmış gibi..Hatam kırmızı ışıkta geçmek,yanlış kavşak donusu..Heycanim çok azdı.Zor olan kısımları geçip sona yakın kaybettim..Kaybetmeyi sindiremedim.Çok çalıştım çünkü..Bir daha ki sınav 1,5 ay sonra..Bu stresle zaman geçmez gibi geliyor.Bu kadar takıntı yapmam ikinci sınav için eksi mi olur bilmiyorum..çok gergin ve üzgünüm..Küçük bir dert ama cok sağlam olmayan psikolojime ağır geldi..Bir kalan ben degilim,hakkım var diyorum biraz sakinleşip çok geçmeden sinir geliyor..Bunalıyorum,mideme ağrı giriyo..Niye bu kadar abarttım bilmiyorum..
Gerci bilmeyen ehliyet almasin diyoruz da en cok olumcul kazalari yapan da usta dedigimiz soforler.Yani hangisi daha tehlikeli bilemedim.Acemi olmak mi yoksa yollar benim basar giderim deyip her gun binlerce insanin canina mal olanlar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?