Sınavı geçemedim.!

bu da dert mi be .
1 veya 2 veya 3. kaçıncıda geçtiğin çok da önemli değil.
Alamaman çok iyi olmuş bence. Kırmızı ışıkta geçen birinin trafikte dolaşmasını istemem.
Bir sonraki sefere kuralları daha iyi öğrenip, uygulayıp, denemen dileğiyle.

Artı olarak;
Keşke bir de psikoloji sınavı yapsalar ehliyeti vermeden önce...bazıları o kadar özgüvenli ki sanırsın biz araba kullanıyoruz da o savaş gemisi...

Yapilmayacak vurucu ne hata varsa yapmissiniz ama siz de..Heyecan cok vardi sanirim.Bir sonrakine gecersiniz insallah.

Valla ben pozitif bir cvp yazmicam arkadaşım kusura bakma ama bu lisedeki matematik yazılısı değil, tabiki de kırmızı ışıkta geçersen bırakacak can taşıyorsun o arabada ve trafiğe çıktığın anda diğer insanların da hayatlarından sorumlusun... Bu sınav hata kabul etmez ki etmemeli zaten, bi de sisteme laf söylüyorsun... Bence ehliyet almaya hazır olmadığın için kaldın, bu yönden düşünürsen emin ol 2ci sınava daha iyi hazırlanır ve hata yapmadan hakkını vererek ehliyetini alırsın... Yalnız bir ricam olacak lütfen ehliyetini alınca kırmızı ışıklara ve kavşaklara dikkat et, can bu boru değil...

Artı olarak;
Keşke bir de psikoloji sınavı yapsalar ehliyeti vermeden önce...bazıları o kadar özgüvenli ki sanırsın biz araba kullanıyoruz da o savaş gemisi...
Kesinlikle katılıyorum
Özgüvenli olanları da geçtim ne yazık ki şu an trafikte olup psikolojik rahatsızlıkları olan onlarca insan vardır diye düşünüyorum

Ben dosya yaktim.normalde guzel kullaniyorum hocam her defasinda bu sefer gececeksin dedi.heycandan stop ettim hep.

Hatta bi kere heycandan ayagim titredi debriyaji kavrayamadim yani.

Yeni sistemden çok memnunum ben. Bi zahmet ayna kontrol etmeyen, vites değiştiremeyen, kırmızı ışık ihlali yapan, park edemeyen, yokuşta kalkamayan, sinyal kullanmayan, sollamayı beceremeyen, en ufak sıkıntıda dikkati dağılan, arabasına cam suyunun nereden konulduğunu bile bilmeyen insan geçmesin o sınavdan.

Kendinizle birlikte bizleri de riske atıyorsunuz çoğu zaman. Hatalı sürücüleri idare etmekten canımız çıkıyor trafikte. Bence de keşke diğer sürücüleri de sınava soksalar da beceriksizlerin, kurallara uymayanların ehliyetini alsalar ellerinden.

Dikkatimi dağıttılar demişsiniz, dikkatiniz sürekli dağılacak trafikte. Yanınızdakiler konuşacak, size bişeyler sorulacak, radyoda bir haber duyacaksınız, karşı şeritte garip bir araç göreceksiniz. Tafikte dikkatinizin dağılması gibi bir lüksünüz yok...

Geçenlerde otobanda 120-130 gibi bir hızda giderken arka koltuktaki annemin şekeri düştü, bayıldı. Ablam önden müdahale etmeye çalışırken ben hızımı azaltıp duraklayacak uygun bir yer aradım. Bu durumda sol şeritten direkt sağ şeride kırıp trafiği felç ederdim dikkatim dağılsaydı ya da panikleseydim. Trafik heyecanı, paniği kaldırmaz. En ufak bir hatanız birilerinin canına mal olabilir.

Heyecanım çok azdı demişsiniz ama kırmızı ışıkta geçtiğinize göre epey heyecanlıymışsınız.
Dünyanın sonu değil sakinleşin biraz.

Kesinlikle katılıyorum. Ehliyeti bakkaldan almış gibi kullanan sürücüler o kadar çok ki. Onlar yüzünden olan başkalarına oluyor. Yeni sistem bence de çok güzel oldu.

hem kırmızı ışıkta geçmek hemde yanlış kavşak dönüşü.. üzgünüm ama bunlar trafikte belkide bir cana malolabilecek şeyler. bu şekilde ehliyet alan birisi Allah korusun bir yakınınıza çarpsa kime kızarsınız? bence size ders ve dikkat niteliğinde olmuş. bir sonrakine ve umarım hayat boyu yanlışsız, kazasız belasın araç kullanırsınız. ama üzülecek birşey yok. daha dikkatli olur geçersiniz.

Gerci bilmeyen ehliyet almasin diyoruz da en cok olumcul kazalari yapan da usta dedigimiz soforler.Yani hangisi daha tehlikeli bilemedim.Acemi olmak mi yoksa yollar benim basar giderim deyip her gun binlerce insanin canina mal olanlar mi?

Sınavdan geçemediğiniz için üzülmenizi ve stresinizi anlıyorum. Fakat ortada size yapılan bir haksızlık göremedim. Kırmızı ışıkta geçmişsiniz bu basit birşey değil. Sizi sınavdan geçirseler aynı hatayı ehliyeti aldıktan sonrada yapsanız, ki yanınızda gözetmen olmayacak ve yandaki kişinin ayağının altında fren pedalı da olmayacak o zaman belki de kazaya sebep olacaktınız istemeden de olsa. Evet insanı heyecanlandırıyorlar tepki ölçmek için soru sorup konuşturuyorlar bakalım yoğun trafikte vs. soğukkanlılığını koruyabilecekmi diye yapıyorlar bunu sadece size özel yapılan bi durum değil yani. Bir dahakine geçersiniz inşaallah fazla da kafanıza takmamaya çalışın çok kişi kalıyor ilk seferde yapamadığından değil sırf heyecandan. Sizinkide öyle olmuş bi dahakine daha soğukkanlı davranın geçersiniz inşallah.

Ben 4.girişimde ,ablam 6.girişinde kazandı. Senin psikolojini ben de yaşadım kaç kez. İnsanın kendinden nefret edesi geliyor

Ehh kalın bi zahmet. Kırmızı ışığa da insiyatif bekliyorsanız hala... Pes...

hkn_ays_ask

2 ile 2. Arasındaki farkı anlayıp anlamadığını mi tartışalım şimdi..Ya da hocaları beni neden bıraktı acaba dememiş olmama rağmen hocaları savunmani mi..
Çok pardon ikisinde değil 2.sinde kırmızıda geçmişsin hoş görmelilerdihocalara bir şey demedim onları savunmuşsun demen daha da komik millete tavsiye etmek yerine sen tekrar oku yazdıklarını bence

Neyse o kadar yoruma rağmen aynı şeyleri söyleyip kendini savunuyorsun, yapacak bir şey yok kaldın ve ye bitir kendini bi sonraki sınava kadar

Ben de ilkini kazanamadim. O donem öğretmenler gozetmendi. Babam da öğretmen. Ikincisinde ogretmenlerin yanina gitti sinavdan once ve dediki 'soz veriyorum kizim trafige cikmayacak yeter ki verin ehliyeti':)) onlar da vermisti. Gerci ben o surecte surekli ozel ders aldim kendime guvenim gelmisti. Ama o tarihten bu yana hic cikmadim trafiğe. Cuzdanda durur oylece

arkaya bir küçük kız çocuğu koyacaklar, "anne şu anne bu...." işte o zaman sınava zor derim ben.
şaka bir yana. şimdi kızgınsınız ama inanın ehliyet sınavı ne kadar zor o kadar iyi. hatta ben ehliyet sınavının , psikoloji testi ve terbiye, saygı eğitimi de içermesinden yanayım.
1,5 ay sonra çıkarsınız trafiğe hiç dert değil.

hayırlısı olsun canım, kafana takma.
1.5 ay sonra bidaha sınavın varmış ona odaklan ve stres yapma. Mesela ben ilk sınavımda hiç sinyal vermedim ama genede ehliyeti verdiler bana
sen şimdi geçmişe bakma 2. sınavına odaklan.

Gerci bilmeyen ehliyet almasin diyoruz da en cok olumcul kazalari yapan da usta dedigimiz soforler.Yani hangisi daha tehlikeli bilemedim.Acemi olmak mi yoksa yollar benim basar giderim deyip her gun binlerce insanin canina mal olanlar mi?

İnsan aslında hiç bir zaman usta sürücü olamaz bence. Usta sürücü diye bir şey yok. Sadece her geçen gün bir öncekinden daha iyi oluyorsun ama bunun sonu yok. Ne zaman ki ben oldum artık dersen o zaman trafikte tehlike yaratmaya başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…