• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınavı geçemedim.!

hkn_ays_ask hkn_ays_ask

2 ile 2. Arasındaki farkı anlayıp anlamadığını mi tartışalım şimdi..Ya da hocaları beni neden bıraktı acaba dememiş olmama rağmen hocaları savunmani mi..

tantanis tantanis

Alintina guldum...arkadaşın bırakılma nedenine binaen yazdığımı anlayabilecek kapasitede olduğunu dusunuyordum..

Sistem zor..Bu gereksiz zorluk arti stres.. Olumsuz yorum yapanlardan ricam konuyu tekrar okumalari veya negatif enerjilerini diğer bdv konularina sacmalari..

tantanis tantanis

Alintina guldum...arkadaşın bırakılma nedenine binaen yazdığımı anlayabilecek kapasitede olduğunu ddusunuyodum..

Aşağılık kompleksi falan mı var sizde? Karşınızdaki insanı ezmeye çalışarak üste çıkmayı hedefliyorsunuz. Haksızsınız ve bunu ne yazık ki bu şekilde örtemezsiniz. Ne söylediğinizi herkes gayet iyi anlıyor.

Kendinizi geliştirmeye çalışın. O zaman böyle sorunlarınız kalmaz.

tantanis tantanis

Kompleksle ilgili yazdığını göz önünde bulundurarak yorumlarını tekrar okumani tavsiye ederim..Bencede anlayan anlamıştır..

Olumlu yorum yapan KK üyeleri az da olsa içim ferahladi sagolun..

Off bende bu Çarşamba yazılı sınava gireceğim büyük ihtimal kalacağım hiç girmek istemiyorum yaa :( ( bu arada yurt dışında yaşıyorum ve sınav İngilizce ve benim İngilizcem yok denecek kadar az :( )

Konuyu carptirarak,yardımcı olmaktan ziyade sinir bozan üyeler siz de reel de ki gibi olmazsa olmazsınız..Yapacak birşey yok..

tantanis tantanis

Kompleksle ilgili yazdığını göz önünde bulundurarak yorumlarını tekrar okumani tavsiye ederim..Bencede anlayan anlamıştır..

Olumlu yorum yapan KK üyeleri az da olsa içim ferahladi sagolun..
Yo ben kimseyi aşağılamadım, yapıma ters. Sadece hatalı olduğunuzu belirttip kendimce doğru olduğunu düşündüğüm öneriler verdim. Uygularsanız karlı çıkacağınızdan eminim. Kendinize iyi bakın. Umarım dikkatli ve iyi bir soför olur kimsenin canını yakmazsınız. Iyi geceler dilerim.

tantanis tantanis

Engin bilgilerin için sağol..Hayat gorusune önce anlayıp sonra konuşmayi eklemeni tavsiye ederim..Ayni sekilde kibar konusman dusuncelerinin doğru olduğu anlamına gelmez ..
Meşrep denen birsey var..Ayrica psikoloji hakkinda bilincsiz ama psikolog edasinda konusursan malesef bos konustugunu dusunmemde haksiz olmadigimi anlarim..Anlatabiliyor muyum? Sanmıyorum..Sana da iyi geceler..Mümkünse konuda , son iyi geceler dileğin olsun.

tantanis tantanis

Engin bilgilerin için sağol..Hayat gorusune önce anlayıp sonra konuşmayi eklemeni tavsiye ederim..Ayni sekilde kibar konusman dusuncelerinin doğru olduğu anlamına gelmez ..
Meşrep denen birsey var..Ayrica psikoloji hakkinda bilincsiz ama psikolog edasinda konusursan malesef bos konustugunu dusunmemde haksiz olmadigimi anlarim..Anlatabiliyor muyum? Sanmıyorum..Sana da iyi geceler..Mümkünse konuda , son iyi geceler dileğin olsun.
Hukuk kitaplarını anlayabiliyorsam okuduğumu anlama yeteneğim vardır. Merak etmeyin yani, söylediklerinizi kavrayabiliyorum, sürekli aynı şeyi tekrar etmenize gerek yok.

Keşke karşı saldırıya geçmek yerine özeleştiri yapabilseniz. Trafiğe çıkınca anlayacaksınız ne söylemek istediğimi.

1,5 ay kısa bi süre tekrar girersin demek ki kısmetinde bu ay almak yokmuş. Her işte bir hayır vardır.
Üzülmeni anlıyorum, başarısız olunca ben de kafama çok takarım ama her zaman onda da bi hayır oldugunu bilirim
2-3 güne öfken geçer merak etme

tantanis tantanis

Hmm öz eleştiri derken nasıl mesela ? İyi ki bıraktılar ? ne kadar güzel kaldım? Kaldığım için mutluyum?? Konunun içeriğinin dışında yorum yaptığın için anlamadığını dusunmem normal..Aksini iddia etsende,kendi bırakılma sebebimin hata olduğunu soyledigimi yada hanımlar sistemin azizligine uğradim diye bir konu actigimi hatırlamıyorum..Haklı ve geçerli sebeplerle bırakılmış olmam uzulmeme,sıkılmama engel değil...Her insan hatalarından gulerek ,pozitif olarak ders çıkarmaz..Kimisi acisini çeker dersini alır..Sistemi tartışmaya çalışman başta hata,çünkü mevcut sistem de ben karşılaşmamış dahi olsam ciddi haksızlıklar ve eksiklik var..

Son olarak insanlari taniyabilecek kadar tecrubem var..Yapıcı olduğunu,yardımcı olmak amacıyla yazdığını düşünmüyorum.
Şuan devam ettiğimiz gibi sadece senin 'saldiri' olarak tabir ettiğin ve uyguladığın laf altından kalkma çabası..Bu kadar..

merak etmeyin 2. sınavda kazanırsınız.. annem ilk sınavda geri geri giderken dubaya değdiği için indirilmişti hemde sınav bitmesine yakın:110:bir hafta önce ikinci sınava girdi vee geçti.Annem kazandıysa herkes kazanır diyorum çünkü onun kadar panik ve pimpiriklisi yok

Baltika Baltika

Sevindim annen adına darısı başıma insallah..Böyle yorumlar okudukça umudum tazeleniyor resmen..

Hiç üzülmeyin bende ilk sınavda kalmıştım.. hem de öyle şabalakça bi şeyden kaldım ki aklıma geldikçe gülüyorum.. ben heyecanlanınca söylenenleri duyuyorum ama anlamıyorum :) tam 3 defa arabayı stop ettirdim :D çünkü vites boşta ve ben çalıştırdıktan sonra vitesi geçirmeyi unuttum arka arkaya.. tam mala bağladıydım yani :D hoca yanımda fısır fısır söylüyo yok anlamıyorum bi türlü en sonunda x vitesi 1e al dedi : D millet bana bakıp gülüyo :D

2.sınavda en yüksek puanla geçen 2 kişiden ilkiydim ;) hatta harika kullanıyosunuz rampada bi tek siz stop ettirmediniz demişti müfettiş.. o avelliğimin üstüne iltifat almıştım.. o yüzden siz de yaparsınız hiiççç dert etmeyin ;)

Kendi sınavım geldi aklıma.
Emniyet kemeri takıp, aynaları gözlerine sokarcasına kontol etmeyi unuttum gayet,hatta kendi arabamdaki vitesle karıştırıp 1e takıcam diye 2ye takıp 2.viteste kaldırdım arabayı düşünün ki hoca uyarmıştı beni kendi arabanı ehliyet alana kadar kullanma ,hata yaparsın diye.Hatta 1de giderken kavşağı geçince 2ye taktım sordular biz demedik neden vites değiştirdin diye,gülerek ama araba bağırıyor demiştim. Bunlar dışında bir hatam olmadi geçtim ama hocam baya kayırmıştı beni sağolsun. Kendi arabası var kullanıyor ondan kafası karıştı sınavda sınıfın en yüksek notunu aldı vs diyerek,kaldım diye düşünürken geçtim. Hayırlı olsun demişlerdi inerken,geçtimmi kaldımmı diye düsünüyordum,geçtim herhalde dedim. Emin olmak içinde hocaya sormuştum,dalga geçmediler dimi benimle,geçtim dimi diye? Hocada evet not kırdılar ama hata yapmadın bunların dışında ama keşke arabanı kullanmasaydın daha iyi puan alırdın dedi.Kalsaydım üzülürdüm ama hakettim der geçerdim sanırım. Sizde üzülmeyin,bir dahakine daha temkinli olursunuz. Canınız sağolsun ne denir başka.

Sürücünün dikkatini dağıtıp ki sınav demek başli başına stres kaynagiyken trafik dışında hata oluşturmaya çalışan,sürücüye soru soran,trafik musait değilken solla diyip tepki olcen, dusuncesizce müdahale eden ve çokta iyi olduğunu dusunmedigim hocaların inisiyatifine bırakan sistemi övmek ayrı bir düşüncesizlik..

Kaç usta şoför 0 hatayla park yapabilir her zaman?

Vs vs

Sistemi bilen biliyor uzatmayacagim..

Özetle eskiden gereksiz kolaylık vardı şimdiyse gereksiz zorluk..

tantanis tantanis
İyi güzel yazmışsın da, trafik bu dikkatini gereksiz dağıtan bir sürü etken göreceksin zaten...sınavda olan şeyler hiçte ütopik değil...
Güzel güzel giderken kızım arkadan bi çığlık attı dün,noluyoruz dedim...üstüne su dökülmüş :) panikle ne arkaya baktım,ne karanlıkta şehir dışında arabayı sağa çektim...
Kırmızı ışıkların mesafesi azdı nolacak yani gibi bi bahane de ayrıca düşündürücü...gerekli olmasa koymazlardı dimi...
Sollamak için öyle baskılar göreceksin ki aklın duracak...önünde tır giderken arkandaki kamyonun selektörleri kadar büyük bir baskı düşünemiyorum :) sol şerite değinmiyorum bile...
Bence az bile sıkıyorlar...hatta tantanisin dediği gibi keşke tüm ehliyetlileri tekrar sınava soksalar...

Back
X