sınava aylar kala...

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
Aöf den 2 yıllık adalet istiyordum tyt ye gireceğim ama matematik yapamıyorum sözelim iyi ama matematigim hiç yok insan 1 soru bile yapamaz mi yapamıyorum galiba ben matematik Özürlüyüm

Peki 14sorudan kaçı doğru çıktı
15 soru yaptım 14 doğru çıktı 2.sınavda belki bazılarını bildiğim formüllerden yapmışımdır ama geneli şıklardan yaparak oldu sınava gireli 3-4 yıl oldu çok hatırlamıyorumm.1.sınavda 8 soru yapmıştım şıklardan yapması pek mümkün değildi ama 40 soru mu ne vardı

Siz
15 soru yaptım 14 doğru çıktı 2.sınavda belki bazılarını bildiğim formüllerden yapmışımdır ama geneli şıklardan yaparak oldu sınava gireli 3-4 yıl oldu çok hatırlamıyorumm.1.sınavda 8 soru yapmıştım şıklardan yapması pek mümkün değildi ama 40 soru mu ne vardı
[/QUOTE
Siz bilgili bir sekilde yapmisiniz ben o kadar becerikli değilim galiba

Ben de aynı şekilde. Matematik özürlüsüyüm gerçekten. :110:
Bildiğim kadarıyla matematikte en çok konu problemlerden çıkıyor. Problemler üzerine çalışmayı deneyebilirsiniz.
Ayrıca sadece sözel yaparak da başarabilirsiniz diye düşünüyorum. Bu kadar strese girmeyin. Yoksa sözelden de stres yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Matematik gerçekten anlayanın yapabilceği bir ders ve ben hiç anlamam ama Bazı konular var sadece formülü ile veya şıklardan yerine koyarak yapılıyor.Öyle bir deneyin.Mesela ben problemleri hiçççç çözemezdim rasyonel sayılar falan böyle basit konuları yapıyodum.Bir de youtubeda çok iyi hocalar var onlarıda araştırmanızı öneririm yararı olur

Ben de aynı şekilde. Matematik özürlüsüyüm gerçekten. :110:
Bildiğim kadarıyla matematikte en çok konu problemlerden çıkıyor. Problemler üzerine çalışmayı deneyebilirsiniz.
Ayrıca sadece sözel yaparak da başarabilirsiniz diye düşünüyorum. Bu kadar strese girmeyin. Yoksa sözelden de stres yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Gerçekten çok stres yapıyorum bbende sizin mantiginizla ilerliyorum pproblemlere yoğunluk veriyorum

Matematik gerçekten anlayanın yapabilceği bir ders ve ben hiç anlamam ama Bazı konular var sadece formülü ile veya şıklardan yerine koyarak yapılıyor.Öyle bir deneyin.Mesela ben problemleri hiçççç çözemezdim rasyonel sayılar falan böyle basit konuları yapıyodum.Bir de youtubeda çok iyi hocalar var onlarıda araştırmanızı öneririm yararı olur
Arastiricagim Tavsiyeleriniz icin tesekkurler

Gerçekten çok stres yapıyorum bbende sizin mantiginizla ilerliyorum pproblemlere yoğunluk veriyorum

Ben size şöyle anlatayım. 2014 senesinde 1 yıl özel ders almama rağmen Matematik netim 3,25di. :halay:Durumun vahimliğini siz düşünün.
Ama Türkçe ve sosyal bilimler sayesinde 320 civarı puan almıştım YGS'den.
Şu an yeniden sınava hazırlanıyorum bende.
Bir de açık öğretim için baraj geçmeniz yeterli değil mi?

Tyt 35 40 net yapsanız adalet kazanırsınız matematiksiz de. Türkçe ve sosyale ağırlık verin türkçe sosyal toplam 60 soru zaten, stres yapmayın bi kaç soru da olsa yapmak istiyorsanız temel kavramlardan başlayın çalışmaya, ilyas güneşten dinleyebilirsiniz videolar uzun ama temelden kavrarsınız. Kolay gelsin başarılar :)

Min 30 35 nete bile gidersiniz. Barajı gecmeniz yeterli bu bölüm icin. 20 türkçe 10 sosyal yapın mesela.

X