- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- Konu Sahibi sekerzadem
Aöf den 2 yıllık adalet istiyordum tyt ye gireceğim ama matematik yapamıyorum sözelim iyi ama matematigim hiç yok insan 1 soru bile yapamaz mi yapamıyorum galiba ben matematik Özürlüyüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uğraşıyorum aama cozdugum bütün sorular yanlış cikiyor hevesde kalmadı artıkHer konuyu yapmak zorunda değilsiniz. Basit konulara çalışın youtubedan videolarını izleyin
Karakutu yayinlarini edinin bence kolaydan zora cikmis sorular var. İlyas Günesten de dinlersinizUğraşıyorum aama cozdugum bütün sorular yanlış cikiyor hevesde kalmadı artık
Peki 14sorudan kaçı doğru çıktıBende öyleydim sınavda 14 soruyu tamamen şıklardan yapmıştım 14 soru 2.5 saatimi almıştı
15 soru yaptım 14 doğru çıktı 2.sınavda belki bazılarını bildiğim formüllerden yapmışımdır ama geneli şıklardan yaparak oldu sınava gireli 3-4 yıl oldu çok hatırlamıyorumm.1.sınavda 8 soru yapmıştım şıklardan yapması pek mümkün değildi ama 40 soru mu ne vardıPeki 14sorudan kaçı doğru çıktı
15 soru yaptım 14 doğru çıktı 2.sınavda belki bazılarını bildiğim formüllerden yapmışımdır ama geneli şıklardan yaparak oldu sınava gireli 3-4 yıl oldu çok hatırlamıyorumm.1.sınavda 8 soru yapmıştım şıklardan yapması pek mümkün değildi ama 40 soru mu ne vardı
[/QUOTE
Siz bilgili bir sekilde yapmisiniz ben o kadar becerikli değilim galiba
Kaç nnEt yapmalıyım peki sozelden matematik den hic soru çözmesem olur muAçıktan adaleti sözel yaparak girersiniz. Matematige ihtiyaciniz yok ki.
Matematik gerçekten anlayanın yapabilceği bir ders ve ben hiç anlamam ama Bazı konular var sadece formülü ile veya şıklardan yerine koyarak yapılıyor.Öyle bir deneyin.Mesela ben problemleri hiçççç çözemezdim rasyonel sayılar falan böyle basit konuları yapıyodum.Bir de youtubeda çok iyi hocalar var onlarıda araştırmanızı öneririm yararı olur
Gerçekten çok stres yapıyorum bbende sizin mantiginizla ilerliyorum pproblemlere yoğunluk veriyorumBen de aynı şekilde. Matematik özürlüsüyüm gerçekten.
Bildiğim kadarıyla matematikte en çok konu problemlerden çıkıyor. Problemler üzerine çalışmayı deneyebilirsiniz.
Ayrıca sadece sözel yaparak da başarabilirsiniz diye düşünüyorum. Bu kadar strese girmeyin. Yoksa sözelden de stres yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Arastiricagim Tavsiyeleriniz icin tesekkurlerMatematik gerçekten anlayanın yapabilceği bir ders ve ben hiç anlamam ama Bazı konular var sadece formülü ile veya şıklardan yerine koyarak yapılıyor.Öyle bir deneyin.Mesela ben problemleri hiçççç çözemezdim rasyonel sayılar falan böyle basit konuları yapıyodum.Bir de youtubeda çok iyi hocalar var onlarıda araştırmanızı öneririm yararı olur
Gerçekten çok stres yapıyorum bbende sizin mantiginizla ilerliyorum pproblemlere yoğunluk veriyorum
Aöf için puana gerek yok ki ,Aöf den 2 yıllık adalet istiyordum tyt ye gireceğim ama matematik yapamıyorum sözelim iyi ama matematigim hiç yok insan 1 soru bile yapamaz mi yapamıyorum galiba ben matematik Özürlüyüm