Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

canım tercihler ne kadar geç yapılsa o kadar iyi gibi duruyor.
ben perşembe yapmayı düşünüyordum ama her an erteleyebilirim.

doğru söylüyorsun canım..

kılavuz açıklanmış ta öncekinden ne farkı varki şimdi :S bn bi fark göremedimde

aynen canım bende göremedim

bende bi yerler olsun istiyorum canım inşallah gönlümüzdekini hayırlısıyla kazanırızz

Amin canım İnşallah

Ösym puanları tekrar hesaplamış,yanlışlık bulunamamış
aaaa öyle mi olmuş?
nerden okudun canım?

ya kızlar ösym klavuz açıklancak demiş 23 temmuzda ben ortada klavuz falan göremiyorum yeni 16 temmuzdaki klavuz var yeni klavuz neredee

zaten 16temmuzdakiyle neredeyse aynıymış önemli bir değişiklik yok.
benim bilgisayarım açmıyor klavuz dosyasını hala inceleyemedim tam olarak. :26:
buraya da koyduğum siteden bakıyorum.

Son düzenleme:
bende okudum.

BASIN AÇIKLAMASI
(23 Temmuz 2012)

Bazı basın yayın organlarında LYS puanlarının yanlış hesaplandığına ilişkin yer alan haberler üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

2012 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile 2012 Lisans Yerleştirme Sınavlarının (LYS) değerlendirilmesinde, Danıştay 8. Dairesi’nin kararı uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun 30.11-01.12.2011 tarihli ve 2011.21.1120 sayılı kararı ile yayımı uygun bulunan 2012-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzuna göre işlem yapılmıştır. 2012 yılı için yükseköğretime yerleştirme puanları hesaplanırken 2012-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzunun değerlendirmeye ilişkin hükümleri aynen uygulanmıştır. Kılavuz hükümlerinin aksine bir uygulama söz konusu değildir. Tüm sınavlar için uygulama esasları, başvuru işlemlerinin başladığı tarihte ilgili kılavuz ile kamuoyunun bilgisine sunulmaktadır.

LYS’de uygulanan testlere verilen cevaplar her test için ayrı ayrı değerlendirmeye alınmış olup, adayın katıldığı her sınavda yer alan her test için bir standart puan hesaplanmıştır. Adayın katılmadığı sınavlarda uygulanan testler için ilgili adaya standart puan hesaplanmamıştır. Basında yer alan haberler üzerine sınav sonuçları yeniden incelenmiştir. İnceleme sonucunda puan ve başarı sırası hesaplamalarında herhangi bir hata bulunmadığı belirlenmiştir. Adayların sonuç bilgilerinde herhangi bir değişiklik söz konusu değildir.

Yerleştirme işlemlerinde de 2012-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzu ile 2012-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu hükümleri aynen uygulanacaktır.

Adayların bu ve benzeri yanıltıcı haber ve yorumlara itibar etmemeleri ve tercih işlemlerini yapmaları önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

ama bence bir hata vardı ösym üstünü örttü.
aslında barajı geçemeyenler içinde üzülüyorum çünkü 200bin çok fazla bir hata olduğu ortada :26:

sg_ceyda sen ne kadar iyi niyetlisin öyle
Barajı geçemeyenler için üzülüyosun,çok vicdanlısın
Bencede herşey hakkıyla hukukuyla olsun,barajı geçemeyenlerin üzerimde hakkı varsa istemem yani
Bu yanlışlıktan mutluluk duyan tipler var

zaten 16temmuzdakiyle neredeyse aynıymış önemli bir değişiklik yok.
benim bilgisayarım açmıyor klavuz dosyasını hala inceleyemedim tam olarak. :26:
buraya da koyduğum siteden bakıyorum.
[/QUOTE]

evet aynı ben 16 temmuzdaki klavuza göre bi liste yapmıştım kendime nereler oluyo diye şimdikiylede yaptım aynı yerler ztn bende bi fark göremedim

evet yağmurum bugün gittim müdürle konuştuk baya 16 temmuzdaki kılavuzda sıralama nasılsa bana verdikleri kağıttada aynıydı

Canım sen hızlısın ilk günden gidip görüşmüşsün,en iyisini yapmışsın
Ben yarın gitmeyi düşünüyorum,bakalım ne diyecekler
Karar verdin mi artık net olarak tercihlerine
Sizin oradan başka tercih yapacak mısın ?

napıyım oruç oruç gittim öldüm daha büyük bir ihtimal burayı yazcam canım ama belli de olmaz bakalım

sağol canım
kendimi onların yerine koyuyorum da çok zor :26:
hele birde yanlış hesaplanıp hakları yeniyorsa daha da kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…