• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

bende degısecegını dusunmuyorum,dılekce yazanlarınkı bakılırsa bakılır belkıde ona bıle bakılmaz yanı offff tercıh donemıdaha buyuk sıkıntı
en buyuk korkumda yanlıs kodlama falan yapılır mı acaba

BASIN AÇIKLAMASI
(18 Temmuz 2012)

2012-ÖSYS:
Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun Yayımlanması ve Yerleştirme Puanlarının Hesaplanması

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından; Danıştay 8. Dairesi’nin kararı ışığında ÖSYM Başkanlığınca, 2012 yılı için yükseköğretime yerleştirme puanları hesaplanırken Yükseköğretim Kurulunun 30.11-01.12.2011 tarihli ve 2011.21.1120 sayılı kararı ile yayımı uygun bulunan 2012-Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzuna göre işlem tesisi suretiyle uygulanmasına karar verilmiştir.
Bu karar gereğince; 16 Temmuz 2012 tarihinde ÖSYM'nin internet adresinden yayımlanan 2012-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yeniden düzenlenerek en kısa sürede adayların ve kamuoyunun bilgisine sunulacaktır. Adayların bu Kılavuzu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığınca verilen bu karar doğrultusunda adayların yerleştirme puanlarının hesaplanması işlemlerine başlanmıştır.

Adaylara ve kamuoyuna önemle duyurulur.

NOT:Bu karar gereğince; 16 Temmuz 2012 tarihinde ÖSYM'nin internet adresinden yayımlanan 2012-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yeniden düzenlenerek en kısa sürede adayların ve kamuoyunun bilgisine sunulacaktır.

kızlar bakın ösym bunu kendi sitesinde yaymlamadımı bakın diyoki kılavuzu yeniden düzenlenerek en kısa sürede adayların ve kamuoyunun bilsine sunulcak

Yayınlayacaklarsa biran önce yayınlasınlar yarın tercihler başlıyo :41:
Dün kuzenimle klavuz başında kaç saat oturduk,başımız ağırdı resmen,bidaha çekcez bu derdi

benmde sıralamam beklediğimden ii geldi. inş. tekrar hesaplama felan olmaz ya hu

off aynen canım inşallah değişmez yaa:14:

saol canım :16:bende biraz 16 temmuzdaki klavuzda araştırma yaptım zaten çoğu iktisat işletme yakın şehirlerde değil ama olsun bi yere yerleşeyimde ben artık şu klavuzda açıklansada ona göre hepimiz bir plan yapsak .

evet canım yaa.. ama inşallah değiştirmezler sıralamaları yoksa hayallerim uçar gider :50:

ıım şey gençler beni unuttunuz galibaa soru sormuştum da:17: tm1 81.000 sağlık yönetimi nasıl sizce yazayım mı? tm2 75.000 sınıföğrt. 2.öğr. kalktı bana sınıf gelmez heralde??

kesinlikle tercih et canım. ah keşke sıralamam yeterli olsaydı hiç düşünmez ben de tercih ederdim

off off :14::14::14::14::14::14:

Ay inşallah çok değişmez :18:
Canım Çanakkale geliyo mu senin ?

canım hani üniversite sıralamalarında aşağı ya da yukarı bir oynama olacak biliyoruz da tm puanlarında hata var demişler ona çok üzüldüm :14:
hesaplama yasalar tekrar tercih dönemi geçecek inşallah yapmazlar :14:
Çanakkale gelmiyor canım benim.. senin ?

Back