• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

canım bir yerleşseydik kurtulsaydık :14:

sorma canım ya :43:
şehrin hiç önemi yok benim için gerçekten.
istediğim bir kaç bölümden biri olsun da neresi olursa olsun.
keşke Ankara olsaydı ama olmayacak:43:
çok istiyordum biliyorsun Ankara'yı.
Ankara olmuyor madem neresi olursa önemi yok benim için
keşke adam gibi çalışsaydım Ankara'yı kesinlikle kazanırdım ama ah eşşek kafam
ne kadar pişmanım bir bilsen :43:
:43:

Son düzenleme:
sorma canım ya :43:
şehrin hiç önemi yok benim için gerçekten.
istediğim bir kaç bölümden biri olsun da neresi olursa olsun.
keşke Ankara olsaydı ama olmayacak:43:
çok istiyordum biliyorsun Ankara'yı.
Ankara olmuyor madem neresi olursa önemi yok benim için
keşke adam gibi çalışsaydım Ankara'yı kesinlikle kazanırdım ama ah eşşek kafam
ne kadar pişmanım bir bilsen :43:
:43:

canım hayırlısı ya bir daha hazırlancaksın sonuçta seneye ankarayada tutar puanın istanbulada hiç üzülme

canım hayırlısı ya bir daha hazırlancaksın sonuçta seneye ankarayada tutar puanın istanbulada hiç üzülme

İnşallah canım ya İnşallah.
Konularımı okullar açılana kadar bitirmem şart ve ben daha başlamadım :5:
İyi-kötü bir yer olacak gibi görünüyor,konularımı bitirirsem daha rahat olurum ya..

canım iyi gibiyiz sen nasılsın ?
neden suya düştü canım ?
sıralaman kaç? bölümün ne ? fen,tm,sb?
sözel bölümden girdim cnm ben hangi bölüm olursa olsun farketmezdi bnm için 2 yıllık bölümlere bakıcam artık olursa olur

iyiyz canm hangi bölüm istiyodun ki

benim hayalim öğretmenlikti ama ohoooo yanından bile geçemiyorum :) bu sene çok iyi hazırlanıcam yaşım falan artık umrumda değil

İnşallah canım ya İnşallah.
Konularımı okullar açılana kadar bitirmem şart ve ben daha başlamadım :5:
İyi-kötü bir yer olacak gibi görünüyor,konularımı bitirirsem daha rahat olurum ya..

bu pskolojiylede nasıl çalışcaksan bence tercih sonuçları bir açıklansın ondan sonra başla yada etkilenmem diyosan çok sıkmadan kendini ufak ufak başla

iyiyim canım sen nasılsın?
bugün yayınlamaları lazım artık bizde ona göre oluşturalım tercihlerimizi.
bu arada ilk seneleriniz mi yoksa 2. senesi olan var mı?
benim 2 senem bu.

canım benim de ikinci yılım :31:

sözel bölümden girdim cnm ben hangi bölüm olursa olsun farketmezdi bnm için 2 yıllık bölümlere bakıcam artık olursa olur

benim hayalim öğretmenlikti ama ohoooo yanından bile geçemiyorum :) bu sene çok iyi hazırlanıcam yaşım falan artık umrumda değil

canım kaç yaşındasın ?
sınava kaç defa girdin şimdiye kadar ?
hem yaşın kaç olursa olsun dert etme sakın geç olsun da güç olmasın :34:

bir daha mı hazırlanacaksın canım?
ne istiyordun ki sen?
illa Ankara mı?

canım okul öncesi istiyordum,hayalim hep buydu ama YGS beklediğimin çok çok altında geçince hayalim hayal oldu..
Tekrar hazırlanacağım canım ama 1 yıl daha evde kalıp hazırlanmak gibi değil düşüncem. Bu yıl ikinci yılımdı canım,artık kazanayım bir yerleri gideyim istiyorum. hem okuyup hem üniversite sınavına gireceğim.
Hem okul öncesi,hem pdr için uğraşacağım bu yıl.
İlla Ankara olsun istiyorum canım ama olmamak da ısrar ediyor ya :43::43:

kızlar adalet yada tıbbi dökümantasyon ve sekretrlik gibi bölümlerde var 2 yıllık bunlar ne düşünüyosunuz tıbbi labrtvr da var birara düşündüm bunlarıda ama vazgeçtim

bu pskolojiylede nasıl çalışcaksan bence tercih sonuçları bir açıklansın ondan sonra başla yada etkilenmem diyosan çok sıkmadan kendini ufak ufak başla

canım matematik ve geometriye en azından başlasam diyorum
çünkü benim için en önemli dersler onlar.
ama bir yandan da pazartesi tercihler başlayacak,çalışmaya fırsatım olmayacak biliyorum.
Türkçe'den hiç korkmuyorum.
coğrafyam da iyi çok şükür.
zaten tarih,coğrafya ve felsefeyi okuyarak çalışıyorum o yüzden zorluk olmaz benim için.
İkinci öğretimi de gündüzleri ders çalışabilmek için istiyorum canım ya :31:

esma cnm ben 23 yaşındayım taa çocukluğumdan beri hayalimdi öğretmenlik yaş kısmını kafama takıyodum ama artık umrumda değil valla :)

önemli olan hayalleri gerçekleştirmek yaşın ne önemi var ki hem hayalini gerçekleştirdiğinde yaşadığın mutluluğun tarifi imkansız oluyo yaş kimin aklına gelir boşver

esma cnm ben 23 yaşındayım taa çocukluğumdan beri hayalimdi öğretmenlik yaş kısmını kafama takıyodum ama artık umrumda değil valla :)

canım hiç takma zaten :34:
ben 19 yaşındayım,sınava ikinci girişimdi ama seneye hem üniversite okuyup hem sınava tekrar girmeyi düşünüyorum.
yani seneye başka bir yeri kazanırsam tekrardan 1. sınıf olacağım ve 20 yaşımda olmuş olacağım ama inan benim de umurumda değil
:34:

kızlar adalet yada tıbbi dökümantasyon ve sekretrlik gibi bölümlerde var 2 yıllık bunlar ne düşünüyosunuz tıbbi labrtvr da var birara düşündüm bunlarıda ama vazgeçtim

canım adalet okursan eğer ve dört yıllığa çıkarırsan sanırım hukuka geçiş yapabiliyormuşsun.
tıbbi dökümasyon okursan da hastanelerde görev yaparsın ve bence iş bulunur da

canım matematik ve geometriye en azından başlasam diyorum
çünkü benim için en önemli dersler onlar.
ama bir yandan da pazartesi tercihler başlayacak,çalışmaya fırsatım olmayacak biliyorum.
Türkçe'den hiç korkmuyorum.
coğrafyam da iyi çok şükür.
zaten tarih,coğrafya ve felsefeyi okuyarak çalışıyorum o yüzden zorluk olmaz benim için.
İkinci öğretimi de gündüzleri ders çalışabilmek için istiyorum canım ya :31:

iyi olur i.ö. zaten başka türlü pek hazırlanmaya fırsatın olmayabilir

bencede mat ve geodan biraz ilerlesen iyi olur sınavın son zamanlarına bırakma erkenden bitirmye bak sonrada hep pratik yapıp soruçözersin

sözeller kolay olur evet ama türkçe çokkkk önemli

canım hiç takma zaten :34:
ben 19 yaşındayım,sınava ikinci girişimdi ama seneye hem üniversite okuyup hem sınava tekrar girmeyi düşünüyorum.
yani seneye başka bir yeri kazanırsam tekrardan 1. sınıf olacağım ve 20 yaşımda olmuş olacağım ama inan benim de umurumda değil
:34:

canım adalet okursan eğer ve dört yıllığa çıkarırsan sanırım hukuka geçiş yapabiliyormuşsun.
tıbbi dökümasyon okursan da hastanelerde görev yaparsın ve bence iş bulunur da

dört yıllığa geçişte zor olur yaaa

canım benim de ikinci yılım :31:

canım kaç yaşındasın ?
sınava kaç defa girdin şimdiye kadar ?
hem yaşın kaç olursa olsun dert etme sakın geç olsun da güç olmasın :34:

canım okul öncesi istiyordum,hayalim hep buydu ama YGS beklediğimin çok çok altında geçince hayalim hayal oldu..
Tekrar hazırlanacağım canım ama 1 yıl daha evde kalıp hazırlanmak gibi değil düşüncem. Bu yıl ikinci yılımdı canım,artık kazanayım bir yerleri gideyim istiyorum. hem okuyup hem üniversite sınavına gireceğim.
Hem okul öncesi,hem pdr için uğraşacağım bu yıl.
İlla Ankara olsun istiyorum canım ama olmamak da ısrar ediyor ya :43::43:

anladım canım.
ama hem üniversite hem hazırlanmak zor olur.

Ben mesela 2 yıllıklarda sadece tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik tercih edebileceğim valla nasıl bir bölüm bilmiyorum ya çok karasız kaldım

Back