- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
Merhaba nasılsınız kızlar sonuçlarınız nasıl benim çok kötü üniversite hayalim suya düştü bu sene :26:
canım bir yerleşseydik kurtulsaydık
Merhaba nasılsınız kızlar sonuçlarınız nasıl benim çok kötü üniversite hayalim suya düştü bu sene :26:
sorma canım ya
şehrin hiç önemi yok benim için gerçekten.
istediğim bir kaç bölümden biri olsun da neresi olursa olsun.
keşke Ankara olsaydı ama olmayacak
çok istiyordum biliyorsun Ankara'yı.
Ankara olmuyor madem neresi olursa önemi yok benim için
keşke adam gibi çalışsaydım Ankara'yı kesinlikle kazanırdım ama ah eşşek kafam
ne kadar pişmanım bir bilsen
canım hayırlısı ya bir daha hazırlancaksın sonuçta seneye ankarayada tutar puanın istanbulada hiç üzülme
iyiyim canım sen nasılsın?günaydınnnasılsın???
ösym nin umurndamı öldük stresten burda
sözel bölümden girdim cnm ben hangi bölüm olursa olsun farketmezdi bnm için 2 yıllık bölümlere bakıcam artık olursa olurcanım iyi gibiyiz sen nasılsın ?
neden suya düştü canım ?
sıralaman kaç? bölümün ne ? fen,tm,sb?
iyiyz canm hangi bölüm istiyodun ki
İnşallah canım ya İnşallah.
Konularımı okullar açılana kadar bitirmem şart ve ben daha başlamadım
İyi-kötü bir yer olacak gibi görünüyor,konularımı bitirirsem daha rahat olurum ya..
İnşallah canım ya İnşallah.
Konularımı okullar açılana kadar bitirmem şart ve ben daha başlamadım
İyi-kötü bir yer olacak gibi görünüyor,konularımı bitirirsem daha rahat olurum ya..
iyiyim canım sen nasılsın?
bugün yayınlamaları lazım artık bizde ona göre oluşturalım tercihlerimizi.
bu arada ilk seneleriniz mi yoksa 2. senesi olan var mı?
benim 2 senem bu.
sözel bölümden girdim cnm ben hangi bölüm olursa olsun farketmezdi bnm için 2 yıllık bölümlere bakıcam artık olursa olur
benim hayalim öğretmenlikti ama ohoooo yanından bile geçemiyorum :) bu sene çok iyi hazırlanıcam yaşım falan artık umrumda değil
bir daha mı hazırlanacaksın canım?
ne istiyordun ki sen?
illa Ankara mı?
bu pskolojiylede nasıl çalışcaksan bence tercih sonuçları bir açıklansın ondan sonra başla yada etkilenmem diyosan çok sıkmadan kendini ufak ufak başla
esma cnm ben 23 yaşındayım taa çocukluğumdan beri hayalimdi öğretmenlik yaş kısmını kafama takıyodum ama artık umrumda değil valla :)
esma cnm ben 23 yaşındayım taa çocukluğumdan beri hayalimdi öğretmenlik yaş kısmını kafama takıyodum ama artık umrumda değil valla :)
kızlar adalet yada tıbbi dökümantasyon ve sekretrlik gibi bölümlerde var 2 yıllık bunlar ne düşünüyosunuz tıbbi labrtvr da var birara düşündüm bunlarıda ama vazgeçtim
önemli olan hayalleri gerçekleştirmek yaşın ne önemi var ki hem hayalini gerçekleştirdiğinde yaşadığın mutluluğun tarifi imkansız oluyo yaş kimin aklına gelir boşver
canım matematik ve geometriye en azından başlasam diyorum
çünkü benim için en önemli dersler onlar.
ama bir yandan da pazartesi tercihler başlayacak,çalışmaya fırsatım olmayacak biliyorum.
Türkçe'den hiç korkmuyorum.
coğrafyam da iyi çok şükür.
zaten tarih,coğrafya ve felsefeyi okuyarak çalışıyorum o yüzden zorluk olmaz benim için.
İkinci öğretimi de gündüzleri ders çalışabilmek için istiyorum canım ya
canım hiç takma zaten
ben 19 yaşındayım,sınava ikinci girişimdi ama seneye hem üniversite okuyup hem sınava tekrar girmeyi düşünüyorum.
yani seneye başka bir yeri kazanırsam tekrardan 1. sınıf olacağım ve 20 yaşımda olmuş olacağım ama inan benim de umurumda değil
canım adalet okursan eğer ve dört yıllığa çıkarırsan sanırım hukuka geçiş yapabiliyormuşsun.
tıbbi dökümasyon okursan da hastanelerde görev yaparsın ve bence iş bulunur da
canım benim de ikinci yılım
canım kaç yaşındasın ?
sınava kaç defa girdin şimdiye kadar ?
hem yaşın kaç olursa olsun dert etme sakın geç olsun da güç olmasın
canım okul öncesi istiyordum,hayalim hep buydu ama YGS beklediğimin çok çok altında geçince hayalim hayal oldu..
Tekrar hazırlanacağım canım ama 1 yıl daha evde kalıp hazırlanmak gibi değil düşüncem. Bu yıl ikinci yılımdı canım,artık kazanayım bir yerleri gideyim istiyorum. hem okuyup hem üniversite sınavına gireceğim.
Hem okul öncesi,hem pdr için uğraşacağım bu yıl.
İlla Ankara olsun istiyorum canım ama olmamak da ısrar ediyor ya
kızlar adalet yada tıbbi dökümantasyon ve sekretrlik gibi bölümlerde var 2 yıllık bunlar ne düşünüyosunuz tıbbi labrtvr da var birara düşündüm bunlarıda ama vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?