• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

uluslararası ilşkiler bölümü hakkında kimsenin fikri yok mu kesin oda iyi değildir :14::14::14:
uluslar arası ilişkiler okuyacaksın ingilizce hazırlık olan üniversitelerde oku.
yoksa hiçbirşey olmuyor.

ciddi misin canım ?
iktisatın önü açık mı ?:16:

bende birçok yerde öyle duydum canım.
memurlar.net diye bir site var orda baya araştırmıştım iktisat devlette en çok alımı yapılan bölüm 1800-2200 maaşı var :9:
işletme de özel sektörde en çok aranan bölümmüş.

canım artık bölüm mezunları formasyon alıp öğretmenlikte yapamıyor. :26:
iyi düşün bence.
sonuçta biz bir meslek sahini olmak için okuyacağız.
tm'den tercih yapabiliyor musun? sınavına girmiş miydin?

Girmedim tm'den sınava
Of,ne yapacağım ya iyice bi araştırayım
Matematik mezunları bankalarda çalışabiliyo falan deniliyo ama :44:

evet bende hazırlık okumayı düşünüyorum ama bilmiyorum çokta istiyorum bu bölümü :43:
hazırlık okuyacaksan ui iyi bir bölüm bence.
ingilizce birde almanca da öğrenirsen süper olur.

stres hiç bitmez canım hiç üniye yerleşecez bu sefer derslerden aman kalmayalım diye yiyip bitircez kendimizi sonra kpss sonra iş bulma derdi sonra koca sonra çocuk..... böyle gidiyo işte :14:
canım biz bir üniversiteyi kazanalım, yerleşelim de devamı çorap söküğü gibi gelsin inşallah. :9:

hazırlık okuyacaksan ui iyi bir bölüm bence.
ingilizce birde almanca da öğrenirsen süper olur.

canım biz bir üniversiteyi kazanalım, yerleşelim de devamı çorap söküğü gibi gelsin inşallah. :9:

bakalım canım artık o kadar dil öğrenebilirmiyim bilmiyorum ama mecbur

bir kazanıp yerleşseydik :19:

ben çıkıyorum kızlar benim kardeş geçecek pc ye :41::41: hepinizi öpüyorum görşrzzzz :16::16::16:

Girmedim tm'den sınava
Of,ne yapacağım ya iyice bi araştırayım
Matematik mezunları bankalarda çalışabiliyo falan deniliyo ama :44:
keşte tm'den de girseydin canım.
ama umutsuzluğa kapılma. evet bende duymuştum bankalarda çalışabileceklerini.
ama bankalara girmekte zor.
en az 2-3 sınava sokuyorlar üstüne birde mülakat. seviyorsan matematiği oku ama sevilmeden okunacak gibi değildir bence matematik.

bakalım canım artık o kadar dil öğrenebilirmiyim bilmiyorum ama mecbur

bir kazanıp yerleşseydik :19:

ben çıkıyorum kızlar benim kardeş geçecek pc ye :41::41: hepinizi öpüyorum görşrzzzz :16::16::16:

iyi geceler :54:

uluslar arası ilişkiler okuyacaksın ingilizce hazırlık olan üniversitelerde oku.
yoksa hiçbirşey olmuyor.

bende birçok yerde öyle duydum canım.
memurlar.net diye bir site var orda baya araştırmıştım iktisat devlette en çok alımı yapılan bölüm 1800-2200 maaşı var :9:
işletme de özel sektörde en çok aranan bölümmüş.

ee çok iyi canım bu haber :)
ben devlette çalışmayı istedim her zaman..
olmazsa üniversiteyi bitirince türkiye'de kalırım.
işim nerede ben orada:34:

stres hiç bitmez canım hiç üniye yerleşecez bu sefer derslerden aman kalmayalım diye yiyip bitircez kendimizi sonra kpss sonra iş bulma derdi sonra koca sonra çocuk..... böyle gidiyo işte :14:

:31::31:
içime bir fenalık geldi :9:
hiç dertten kurtulamayacağız yaa:9:

Back