- 21 Şubat 2009
- 7.437
- 988
- 363
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
canım idadri hakim olabiliyosun sınava gireersen amaaa bizden alınan sayı %5 =) gerisi hukukçulardan alınıyo bitek maliye değil iibf okuyan herkesin sınava girip idari hakim olma şansı var =)
iktisat daha matematiksel diye korkuyorum biraz. :26:
maliye hukuk ağırlıklı ve sınavı geçersen savcı bile olabiliyorsun fakat sadece mali davalara bakabiliyor.
sakarya iktisat istiyorum sıralamam tutuyor da.
kampüsü çok güzel
kocaeli de tutuyor ama muafiyet zorunluluğu var :26: ve ingilizcem iyi değil benim.
maliye hukuk ağırlıklı ve sınavı geçersen savcı bile olabiliyorsun fakat sadece mali davalara bakabiliyor.
kampüsü çok güzel
kocaeli de tutuyor ama muafiyet zorunluluğu var :26: ve ingilizcem iyi değil benim.
kampüsü çok güzel
kampüsü çok güzel
aa kim ne diye vazgeçirdi
aaa ben birtek maliye diye biliyordum
gel canım gel ben çeko okuyorum akdenizde ayy iyki seçmişim valla ya =) ben şehir dışındayım da babamn yanındayım gene evde kalıyorum yani=) sıralamn tutrsa kesnlkle yaz çeko. ne olursun dediklerinde de herşey de . bunu hocalarmz diyo bize. biz iktisatçının da işletmecinin de maliyecnn de yaptğı işi yapıyorz =) hatta uai açılmadan önce diplomatlık bile bizdeymş =) geliri de gayet iyi bu arada rahat da iş bulursun iktisat işletme artık pek parlak bölümler değil çünkü aaa bu aarada ekonometri de yazabilrsn =)
anladım kızlar coookkk tskkur ederıımmm
aaa ben birtek maliye diye biliyordum
bir arkadaşım iş imkanlarının falan olmadığını, iibf içinde sönük kaldğını söyledi. etkilendim bende.
bu arada 91. sayfayı göremiyorum ben :26::44:
istatistik için bende hiç iyi şeyler okumadım. :26:
İstatistik hakkında hiç iyi şeyler yazılmamış ya
bütün iibfciler idari hakim olabiliyor yani?
çok güzelmiş bu.
canım olur mu en geniş iş imkanları bizde iktisat işletme öldü zaten artıkçeko ise yükselişte sakn sana söylennleri dinleme o yüzden :)
bunu o bölümde okuyanbirinden duymak güzel oldu :))canım olur mu en geniş iş imkanları bizde iktisat işletme öldü zaten artıkçeko ise yükselişte sakn sana söylennleri dinleme o yüzden :)
Eskişehir'de düşünüyodum,bu gidişle vazgeçeceğim sanırım
bunu o bölümde okuyanbirinden duymak güzel oldu :))
biraz araştırayım bende.
sen bilirsin elbette ama istatistikte okuyan bir arkadaşım var hiç memnun değil.
iibf'de de önü en açık bölüme iktisat işletme diyorlar.
özel sektörde işletme daha iyi oluyormuş.
devlette de iktisat.
:) Ekonometri nasıl bir bölüm canım ? son zamanlarda adını sık sık duyar oldum :)
sıralamam tutarsa yazacağım canım inşallah
ekonomtriyi bilmiyorum canm ama bana da çeko zor matemtk ağırlklı demşlerdi ( sayısal çıkılym) zor olmaz dye düşünmştm vee 3.45 gano ile bitrdm 1.sınıfı kasmamama rağmen :)
rica ederiz canım :)
iktisat okuyan da olabiliyor mu yani ?
bütün iibfciler idari hakim olabiliyor yani?
çok güzelmiş bu.
bunu o bölümde okuyanbirinden duymak güzel oldu :))
biraz araştırayım bende.
sen bilirsin elbette ama istatistikte okuyan bir arkadaşım var hiç memnun değil.
iibf'de de önü en açık bölüme iktisat işletme diyorlar.
özel sektörde işletme daha iyi oluyormuş.
devlette de iktisat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?