• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

canım sabah girerim olmuyo çünkü yoklama alınıyor . erkek arkadaşım i.ö ordan biliyorum gerçi her okulun her hocanın şeyi farklı :)

anladım canım :)
olmazsa zaten mecburen girerim:34:

çok saol bitanem :54::54:
iibf 1155...

ayol ne alakası var? ben 2. ogretımım ve hocalar bızı daha cok severdı ve bızım ortalamamız daha yuksek cıkardı cunku. ayrıca okula gore degısır saatler ama benım dersım en gec 8 de bıtıodu arada ıstıssnalar oluodu bazen (tabi oda yıne 9 en gec yanı) 2. ogrt olmak rahat ama parası yuksek ıste ki harclarda kalkıomus gercı.

bu yıl için de geçerli olacak mı acaba harç mevzusu ?:31:

Girenlerde varmış,dediğin gibi her okula her hocaya göre değişiyo demekki

bence de canım:34:

aynen her şey beklenir ama tv de izledim uzmanlar falan yeni kılavuzun yayınlanmasını bekliyoruz diyolar ama belli olmaz gerçekten nefret ediyorum ya :22::57:

ben de canım :14:

orgun 200 cıvarı ıkncı ogrt 400 cıvarı hele ııbf okursan 500 cunku her yerde ııbfler daha cok yatırıolar. ben mezun oldum dumlupınardan

canım benim dumlupınar da işletmeye yetiyor sıralamam..
nasıl memnun muydun ya okuldan,şehirden ? :)

Aa bizde Esma'yla Kütahya düşünüyoduk
400-500 bişey değilki 1.000 diye okuyorum bazı yerlerde

kım dıo onları ya herkese ınanmayın Allah askına ben kenddımın ve arkadaslarımn yatrdıgını bılmez mıyım? bın tl ne ozel unı degıl ya sankı:ssz: tam ogrencı sehrı rahat edersınız

kım dıo onları ya herkese ınanmayın Allah askına ben kenddımın ve arkadaslarımn yatrdıgını bılmez mıyım? bın tl ne ozel unı degıl ya sankı:ssz: tam ogrencı sehrı rahat edersınız

Benim kuzenimde Dumlupınar'da memnun o da
Haklısın 1.000 olsa 2 seferden 2.000 ailemin yanında kalır %25 burslu okurum daha mantıklı

ben de canım :14:

canım benim dumlupınar da işletmeye yetiyor sıralamam..
nasıl memnun muydun ya okuldan,şehirden ? :)

memnundum hatta orda ogretmen olmak ıstıyorum. oyle buyuk bı sehır degıl yanı gozunuzde buyuterk gıtmeyn. ama guzel ortam falan ben memnundum

Benim kuzenimde Dumlupınar'da memnun o da
Haklısın 1.000 olsa 2 seferden 2.000 ailemin yanında kalır %25 burslu okurum daha mantıklı

valla öyle canım :)

Kütahya'yı mutlaka tercihlerimin arasına alacağım canım
İlk 5 falan :1:

al canım al ben de alacağım :34:
ya canım bizim sıralamalarımızı içine alıyor ya kimi üni.ler yetiyor diyoruz,çıkar dimi bişeyler ?:31:

ya bu unı konu olunca herkes bı laf cıkarır ınanmayın. gec saatlerde faladna bıtmıo ayrıca bazen 3 te baslayıp 5 te bıtıodu drsım hayatımda hıc 11de cıkmadım dersten. 2.ogrtmn parası cok olmasa en rahat edecegnz sekılde oluo uyku problemınz olmuo sabah 8de ders olması benm ıcın cok kotu olurdu

Son düzenleyen: Moderatör:
çogu üniversitenin iö çok geç degil kızlar bunu takmayın bugun duyduguma görede hrçlar kaldırılıyormuş :46::46:

Son düzenleme:
ayol ne alakası var? ben 2. ogretımım ve hocalar bızı daha cok severdı ve bızım ortalamamız daha yuksek cıkardı cunku. ayrıca okula gore degısır saatler ama benım dersım en gec 8 de bıtıodu arada ıstıssnalar oluodu bazen (tabi oda yıne 9 en gec yanı) 2. ogrt olmak rahat ama parası yuksek ıste ki harclarda kalkıomus gercı.
canım bilmyorum hangi okuldasn ama bizim okulda dersler 23.20 de biter en iyi ihtimalle 22.30 da bırakıırlar. gerisini aşağıda açıklıyorum =)

ama yurt kampüs içinde olursa zorluk olacağını sanmıyorum canım:31:
hem niye hocalar 1. öğretimlerle daha iyi ? :9:

çünkü canm ekstra yük gibi geliyo hocalara. kimileri para içn alıyo 2. öğretmleri onlar sorn çıkarmyo ama hocaya zorunlu verilenler var onlar sirke satıyo derste mesla 1. öğretme yoklma almayp 2. öğretme yoklma alan hocalar var . 2.öğretmdeki hocalar fazla para aldklrı için hak geçmesn diye ders sonuna kaddar tutablyolar yada geç saatte bırakıyolar.
2. öğretimden 1. öğretimdeki derslere girmek için çoookkkk kalabalık bi okulda olcaksn ve yoklama alnmycak o zaman gireblyosun mesla marmara hukuk:)

ya bu unı konu olunca herkes bı laf cıkarır ınanmayın. gec saatlerde faladna bıtmıo ayrıca bazen 3 te baslayıp 5 te bıtıodu drsım hayatımda hıc 11de cıkmadım dersten. 2.ogrtmn parası cok olmasa en rahat edecegnz sekılde oluo uyku problemınz olmuo sabah 8de ders olması benm ıcın cok kotu olurdu

Derslerini geçtiği halde sabahları kalkıp gitmediği için devamsızlıktan kalan tanıdıklarım var :1:
Haklısın

memnundum hatta orda ogretmen olmak ıstıyorum. oyle buyuk bı sehır degıl yanı gozunuzde buyuterk gıtmeyn. ama guzel ortam falan ben memnundum

ayyy :16:heveslendim şimdi yaa:16:
hangi bölümü okudun canım ?

aynen canım bence de uyku yönünden de çok iyi :34:

Harçlar kalkarsa eğitim alanında devrim yapmış olurlar,sanmıyorum ama
Harçlar kalkarsa eminim okularda elektrik,su olmaz :1:

:9::9:mum ışığında ders :9::9:

çogu üniversitenin iö çok geç degil kızlar bunu takmayın bugun duyduguma görede hrçlar kaldırılıyormuş :46::46:

inşallah öyledir canım biz de duyduk ama inşallah gerçeklik payı vardır:9:

canım bilmyorum hangi okuldasn ama bizim okulda dersler 23.20 de biter en iyi ihtimalle 22.30 da bırakıırlar. gerisini aşağıda açıklıyorum =)

çünkü canm ekstra yük gibi geliyo hocalara. kimileri para içn alıyo 2. öğretmleri onlar sorn çıkarmyo ama hocaya zorunlu verilenler var onlar sirke satıyo derste mesla 1. öğretme yoklma almayp 2. öğretme yoklma alan hocalar var . 2.öğretmdeki hocalar fazla para aldklrı için hak geçmesn diye ders sonuna kaddar tutablyolar yada geç saatte bırakıyolar.
2. öğretimden 1. öğretimdeki derslere girmek için çoookkkk kalabalık bi okulda olcaksn ve yoklama alnmycak o zaman gireblyosun mesla marmara hukuk:)

tabıkı her unıde farklıdır ama ben farklı unıversıtelerde okuan arkadaslarmdanda duymadım 11de bıttıgını kı bu ınsan haklarına aykırı. ve ben ıstedıgım zaman 1. ögretmlerle derse gırıyodum. neyse ya sız bılırsınz kızlar.

Allah bizi öyle hocalardan korusun o zaman :26:

ayyy :16:heveslendim şimdi yaa:16:
hangi bölümü okudun canım ?

aynen canım bence de uyku yönünden de çok iyi :34:

:9::9:mum ışığında ders :9::9:

inşallah öyledir canım biz de duyduk ama inşallah gerçeklik payı vardır:9:

edebıyat ogretmenlıgı okudum cnm

Back