- 17 Ağustos 2011
- 22.969
- 144.469
- 798
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
Üniversite harçları iki dönem ayrı ayrı mı ödeniyo ?
tabiiki iki dönem ayrı ayrı ödeniyor çünkü her dönem bir sene gibi,diğer dönem bambaşka dersler alıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üniversite harçları iki dönem ayrı ayrı mı ödeniyo ?
ahh kızlar morelim çok bozuk yaa tm ögrencisiyim ve sıralamam hiç iyi degil napıcam ben şimdi korkuyorum açıkta kalırım diye
ahh kızlar morelim çok bozuk yaa tm ögrencisiyim ve sıralamam hiç iyi degil napıcam ben şimdi korkuyorum açıkta kalırım diye
tabiiki iki dönem ayrı ayrı ödeniyor çünkü her dönem bir sene gibi,diğer dönem bambaşka dersler alıyorsun
tm1 202 bin tm2 173 bin tm3 153 binlerde aslında kafamda çokda illa şu olcak diye bi bölüm yok mantıklı geecekde iş bulabilcegim bi bölüm oldukdan sonra farketmez ama napıcam bu sıralamyla bilmiyorum :44:
ya gelir iyi kötü bir bölüm ama iş konusunda herkes sıkıntılı yani belli başlı bölümler var iş garantisi olanlar onlarında puanları malum
Of,inşallah canım
İ.ö'de takıldı zaten kafama
tm1 202 bin tm2 173 bin tm3 153 binlerde aslında kafamda çokda illa şu olcak diye bi bölüm yok mantıklı geecekde iş bulabilcegim bi bölüm oldukdan sonra farketmez ama napıcam bu sıralamyla bilmiyorum :44:
ben sakarya iktisat-maliye
kocaeli iktisat düşünüp olmaz diyodum.
ama şimdi nerdeyse sıralamamla o okulların sıralaması arasında 5-10bin fark var.
çok güzel oldu bu
1 sene daha hazırlanmama gerek kalmadı.
zaten sonra da kpss düşünüyorum.
ben sakarya iktisat-maliye
kocaeli iktisat düşünüp olmaz diyodum.
ama şimdi nerdeyse sıralamamla o okulların sıralaması arasında 5-10bin fark var.
çok güzel oldu bu
1 sene daha hazırlanmama gerek kalmadı.
zaten sonra da kpss düşünüyorum.
canım harçlar kalkabilirmiş diye duydum :)
inşallah kalkarsa hiç sıkıntı kalmaz ama eğer kalkmazsa da yılda 2 defa ödeyeceğiz canım yaa çok büyük problem olmaz bence ve çok çok da harç paralarının yüksek olduğunu sanmıyorum
inşallah kalkarsa hiç sıkıntı kalmaz ama eğer kalkmazsa da yılda 2 defa ödeyeceğiz canım yaa çok büyük problem olmaz bence ve çok çok da harç paralarının yüksek olduğunu sanmıyorum