Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Amin canım inşallah yaa..
puanımı ilk gördüm çok kötü oldum,sonra sıralamama baktım
hem kılavuzu açtım
baktım ki sıralamamın tuttuğu yerler var mutlu oldum biraz..

Aynen canım,dilim tutuldu puanı görünce evdekilere bi süre söyleyemedim falan
Sonra bidaha açtım baktım,sıralmaya,klavuza kendime geldim bende

kızlar sakın nasolsa tutmaz diye ilk sıralara istemediğiniz yerlerin ikinci öğretimlerini falan yazmayın
benim girdiğim sene 2009'da bi anda düşmüştü puanlar ve en yakın arkadaşlarım senelerce başını duvarlara vurdu 'ah şurayı yazsaydım tutuyordu' diye.4.sınıfa geçtik bazılarının pişmanlığı hala taze:)
okuduğum bölümün ikinci öğretimlerinden kimle konuştuysam benden yüksek puanları,ya da hemen hemen aynı.ama nasıl olsa tutmaz diye normalöğretim yazmamışlar bile

kızlar sakın nasolsa tutmaz diye ilk sıralara istemediğiniz yerlerin ikinci öğretimlerini falan yazmayın
benim girdiğim sene 2009'da bi anda düşmüştü puanlar ve en yakın arkadaşlarım senelerce başını duvarlara vurdu 'ah şurayı yazsaydım tutuyordu' diye.4.sınıfa geçtik bazılarının pişmanlığı hala taze:)
okuduğum bölümün ikinci öğretimlerinden kimle konuştuysam benden yüksek puanları,ya da hemen hemen aynı.ama nasıl olsa tutmaz diye normalöğretim yazmamışlar bile

Bende tercihlerimin çok büyük bölümünü i.ö yapmayı planlıyorum,tutmaz diye
Çok zor mu ki i.ö,hocalar aynı mı ?

canım ilk tercihlerim ördün eğitim için olacak :)
hiç ikinci öğretim karıştırmayacağım.
diyelim ki 20 tercih yapacağım bunların 4'ü i.ö olacaksa i.ö.leri son 4 tercihime koyacağım :)

madem birileri ikinci öğretim düşünüyor kendimce yorum yapayım
en kötü tarafı harç paraları.yaz okulunun harç parası bile normal öğretimlerin EN AZ iki katı...Bi de okullarda kantinlerin çoğu saat 8de kapanıyor ve dersi bazen 11e kadar süren ikinci öğretimler sıkıntı yaşayabiliyor.
başka da kötü tarafını ben bilmiyorum,zaten sabahları uyanamadığım için çoğu derse i.ö lerle beraber giriyorum..Eğitim açısından hiçbir fark yok.zaten programda öyle görünse de dersi 11e kadar uzatacak hoca yok...
inşallah gönlünüzden geçen yerlere yerleşirsiniz kızlar,ama üniversiteden önemlisi okuyacağınız bölümdür,sakın sakın unutmayın!

ya haklısınız bende niye üzülüyorum anlamadım ama cidden çok mutsuzum kendimden de nefret ettim düşündüğüm yerler olmasına rağmen böyle :43::43::43:

en kötü tarafı harç paraları.yaz okulunun harç parası bile normal öğretimlerin EN AZ iki katı...Bi de okullarda kantinlerin çoğu saat 8de kapanıyor ve dersi bazen 11e kadar süren ikinci öğretimler sıkıntı yaşayabiliyor.
başka da kötü tarafını ben bilmiyorum,zaten sabahları uyanamadığım için çoğu derse i.ö lerle beraber giriyorum..Eğitim açısından hiçbir fark yok.zaten programda öyle görünse de dersi 11e kadar uzatacak hoca yok...
inşallah gönlünüzden geçen yerlere yerleşirsiniz kızlar,ama üniversiteden önemlisi okuyacağınız bölümdür,sakın sakın unutmayın!

canımm çok saol:54::54:
harç paraları en fazla ne kadar oluyor tahminince canım?
örgün eğitimde olup ikinci öğrenimlerle derse girdiğinde eksik görünmüyorsun dimi canım ?
bir de hocalar o kadar uzatmıyorlar mı ders saatlerini ?
sen nerede,ne okuyorsun canım ?:31:

O biri benim :1:
Ben dersler 4'de başlar 8-9 gibi biter diyodum
11 çok geç ya :53:
Harç ücretleri ne kadar oluyo ki genelde,kantin problem değil atarım çantaya bişeyler :1:

ya haklısınız bende niye üzülüyorum anlamadım ama cidden çok mutsuzum kendimden de nefret ettim düşündüğüm yerler olmasına rağmen böyle :43::43::43:

Canım kendine haksızlık etme,ben hiç düşünmediğim bölümü okuyacağım çok yüksek ihtimal
Ama yıpratmıyorum kendimi,çalışacaktım o zaman

Back