- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
canım yaa
Canım eğer tutuyorsa hiç düşünme yazz
ayy inşallah ne güzel olur yaa
İnşallah canım,sıralamalar değişmesinde sevincimizi kursağımızda bırakmasınlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaa
Canım eğer tutuyorsa hiç düşünme yazz
ayy inşallah ne güzel olur yaa
Canım noldu,sıramalar bayağı iyi
Senin nasıl,istediğim bölümler oluyo demişti ?
evet bir çok ünide ulusrarası ilişkler tutuyo ama bilmiyorum çok mutsuzum ağlıyorum hep
İnşallah canım,sıralamalar değişmesinde sevincimizi kursağımızda bırakmasınlar
Neden,istediğin şehirler mi değil ?
evet bir çok ünide ulusrarası ilişkler tutuyo ama bilmiyorum çok mutsuzum ağlıyorum hep
Amin canım inşallah yaa..
puanımı ilk gördüm çok kötü oldum,sonra sıralamama baktım
hem kılavuzu açtım
baktım ki sıralamamın tuttuğu yerler var mutlu oldum biraz..
Aynen canım,dilim tutuldu puanı görünce evdekilere bi süre söyleyemedim falan
Sonra bidaha açtım baktım,sıralmaya,klavuza kendime geldim bende
istediğim şehirlerde tutuyo ama bilmiyorum ya hiç iyi değilim yinede beklediğim gibi gelmedi sonucum
kızlar sakın nasolsa tutmaz diye ilk sıralara istemediğiniz yerlerin ikinci öğretimlerini falan yazmayın
benim girdiğim sene 2009'da bi anda düşmüştü puanlar ve en yakın arkadaşlarım senelerce başını duvarlara vurdu 'ah şurayı yazsaydım tutuyordu' diye.4.sınıfa geçtik bazılarının pişmanlığı hala taze:)
okuduğum bölümün ikinci öğretimlerinden kimle konuştuysam benden yüksek puanları,ya da hemen hemen aynı.ama nasıl olsa tutmaz diye normalöğretim yazmamışlar bile
kızlar sakın nasolsa tutmaz diye ilk sıralara istemediğiniz yerlerin ikinci öğretimlerini falan yazmayın
benim girdiğim sene 2009'da bi anda düşmüştü puanlar ve en yakın arkadaşlarım senelerce başını duvarlara vurdu 'ah şurayı yazsaydım tutuyordu' diye.4.sınıfa geçtik bazılarının pişmanlığı hala taze:)
okuduğum bölümün ikinci öğretimlerinden kimle konuştuysam benden yüksek puanları,ya da hemen hemen aynı.ama nasıl olsa tutmaz diye normalöğretim yazmamışlar bile
İstediğin yer,istediğin bölüm dert etme kendine hiçbişeyi
Benimde bi takım umutlarım vardı müh. için olmadı,elden bişey gelmiyo
madem birileri ikinci öğretim düşünüyor kendimce yorum yapayım
en kötü tarafı harç paraları.yaz okulunun harç parası bile normal öğretimlerin EN AZ iki katı...Bi de okullarda kantinlerin çoğu saat 8de kapanıyor ve dersi bazen 11e kadar süren ikinci öğretimler sıkıntı yaşayabiliyor.
başka da kötü tarafını ben bilmiyorum,zaten sabahları uyanamadığım için çoğu derse i.ö lerle beraber giriyorum..Eğitim açısından hiçbir fark yok.zaten programda öyle görünse de dersi 11e kadar uzatacak hoca yok...
inşallah gönlünüzden geçen yerlere yerleşirsiniz kızlar,ama üniversiteden önemlisi okuyacağınız bölümdür,sakın sakın unutmayın!
madem birileri ikinci öğretim düşünüyor kendimce yorum yapayım
en kötü tarafı harç paraları.yaz okulunun harç parası bile normal öğretimlerin EN AZ iki katı...Bi de okullarda kantinlerin çoğu saat 8de kapanıyor ve dersi bazen 11e kadar süren ikinci öğretimler sıkıntı yaşayabiliyor.
başka da kötü tarafını ben bilmiyorum,zaten sabahları uyanamadığım için çoğu derse i.ö lerle beraber giriyorum..Eğitim açısından hiçbir fark yok.zaten programda öyle görünse de dersi 11e kadar uzatacak hoca yok...
inşallah gönlünüzden geçen yerlere yerleşirsiniz kızlar,ama üniversiteden önemlisi okuyacağınız bölümdür,sakın sakın unutmayın!
ya haklısınız bende niye üzülüyorum anlamadım ama cidden çok mutsuzum kendimden de nefret ettim düşündüğüm yerler olmasına rağmen böyle
ya haklısınız bende niye üzülüyorum anlamadım ama cidden çok mutsuzum kendimden de nefret ettim düşündüğüm yerler olmasına rağmen böyle
O biri benim
Ben dersler 4'de başlar 8-9 gibi biter diyodum
11 çok geç ya
Harç ücretleri ne kadar oluyo ki genelde,kantin problem değil atarım çantaya bişeyler