- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
Kızlar sakın ha sakın pes etmeyin ygs hiçbirşey!!
Benim geçen sene ygs puanım 273 lys puanım 440 'tı.Arkadaşlarımdan birinin ygs puanı 340 lysde 501 yapmıştı,bir arkadaşımda ygs den 370 lysden 524 yapmıştı.Kızlar sıkın dişinizi hayatınızdan 1 ayı silin.Gerekirse kendinizi odanıza kiltleyin ama en azında 3-4 saat hiç kafanızı kaldırmadan çalışın.Lys 'nin standart sapması o kadar yüksekki!!Hoca geçen senenin verilerini açıkladı(yani kaynağı ösym) lys de tüm soruları full yapana +40 puan standart sapmadan gelmiş.Lys de bilgi sınavaı olduğuna göre çalışırsak soruların hepsinii biz neden doğru yapmayalım ki?
Canım süpersin,gaza geldim
Bende katılıyorum sana 1 ay kala kendimizi odamıza kapasak çok şey katarız kendimize
Önemli olan lys zaten,geçen yıla göre ygs'nin önemide düşmüşken değerlendirmek lazım
Canım senin alanın ne? Ben sayısalım verdiğim örneklerde sayısal ama eşit ağırlık ve dil bölümündekiler bizden çok daha fazla yükseliyor.Ea yada dilsen puanın kaç olursa olsun derece bile yapabilirsin yeter ki çalış.Dil bölümünden bir arkadaşım ygs de 180 binlerdeydi lys'de 82. oldu.Kesinlkler değerlendirelim 1 ay sonra hedefleğimiz netlere hepimiz ulaşırız inş :)
Ya ben edebiyatta yazar-eser ezberleyemiyorum
aynen bendeYa ben edebiyatta yazar-eser ezberleyemiyorum
ygs de kımya bılesıklerının adını ezberlerken bunu denemıstım baya ıse yaradı..bir arkadaşımdan duymuştum dersane hocası söylemiş küçük kağıtlara yazın eserleri arkalarınada sanatcıyı yazın buzdolabı poşetine koyun karıştırın çekin içinden bilmediğiniz zaman arkasını çevirin öyle ezberlersiniz demiş bilmiyorum denemedim ben ama aklıma geldi söyliim dedim :) :)
bu arada bu da edebiyatta ezber sorunu olanlara gelsin: kanat yildiz mi yildiz kanat mi ikisinden birinin sifreliyorum isimli bir edebiyat kitabi var - uzerine tanimam. ondan bir calisin hic ezber derdi kalmiyor her sey super akilda kaliyor :)
KIZLAR BU YIL YGS.nin ETKİSİ %40 mı YA DA DAHA MI AZ KAÇ LÜTFEN SÖYLEYİN???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?