- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
-
tamam canım :) özelden atıyorum şimdi :)
avatarımda ki Serdar Kesimal canım :) Fenerbahçe'ye bu sezon geldi :) Bu fotoğrafı geçen yıl ki milli takım kampından,bu yıl milli takım kadrosunda yokçünkü geçen sene ki milli takım kampında sakatlanmıştı ve baya uzun bir sakatlık dönemi geçirdi,hatta koskoca sezonda Fenerbahçe'nin bile 4 maçında oynayabildi
Ben çok fanatik GALATASARAYLIYIM ve Fenerbahçe'den gerçekten nefret ediyorum ama Serdar'ın yeri ayrıdır benim için :) çok efendi biri :) bir yerde galatasarylı aslında diye okumuştum ama pek emin değilimama olsun ben onu seviyorum gene de :) babamlara söylüyorum onu babam sinir oluyor,bizim kız fenerli buldu diyor
Bu sezon oynarsa tavırlarına göre notunu vereceğim canım
tamam canıminşallah efendiliğini korur sen de inşallah iyi bir not verirsin :)
oynar büyük ihtimalle :)
sen İstanbul'da oturuyorsun bildiğim kadarıyla dimi canım ?
hiç Galatasaray maçına gittin mi?
ben çok istiyorum gitmeyi ya
Yurda baktım çok güzelmiş
Herşeyden önce odada wc-banyo var
Çalışma masası var,rahat rahat çalışır insan
Bunlara yerleşebilmek için torpil lazım diyolar ama bilemeyeceğim
Fiyatı 175 diye biliyorum bide,normal yurt 100
evet canım çok güzel :) bir tek sarı renkli odada çalışma masası pencerenin önünde ya o sinirimi bozdutaktım ona kafayı
ama dediğin gibi çalışma masası var çalışmak için güzel,ayrı yeten etüt odası da var, her odanın banyo ve tuvaleti var,sabah kahvaltısı ve akşam yemeği çıkıyor,dolapları geniş,komidin var :)
ama 175 TL'den fazladır bence canım ya çok lüks duruyor çünkü.
bir de neden torpil lazım diyorlar canım ?
Malesef canım maç annem tarafından yasak
Hala inönü'de bi taraftar bıçaklanmıştı ya onu söyler durur
Ama üniversite olsun izin verir heralde
Ultraslandan o kadar çok tanıdımğım var ki,ama gitmek nasip olmadı
Şampiyonluk kutlamasına zor izin aldım babamla gidecektik ona da bilet bulamadık
175 demişti bana kuzenim,devlete ait sonuçta daha pahalı değildir bence
Sınırlı sonuçta bu yurt herkes ister ama belli kişilere çıkıyomuş
Kura ile belirlemiyolardır heralde yerleşecekleri
ya ama derbiler de artık sadece ev sahibinin taraftarı oluyor neden yasakladı ya ?hani tabi ki olaylardan korkuyordur ama insanın kaderinde yazılıysa başına her yerde gelir.
ben de üniversiteyi kazanayım inşallah okuduğum şehrin futbol takımı olmasa bile süper lig de yakınımda olan bir şehre gidip Galatasaray maçını izlemek istiyorum. Ama en çok Arena 'da izlemeyi istiyorum oraya da gitmeyi düşünürüm hele bir kazanayım :)
şampiyonluk kutlamalarında bilet bulamadığını görmüştüm canım Makara Kukara'nın topiğinde
Ne güzel izin alıyorsun ama şansına bilet kalmıyor
Gel canım İsyanbul'a bizde kalırsın
Beraber gideriz
Benim Arena'ya günübirlik maça gelip dönen arkadaşlarım var
Sarı-kırmızı aşkı herşeyi yaptırır
Canım benim çok sağol
Vallahi Türkiye'yi kazanırsam hiç yok demem gelirim yanına canım
Arkadaşların da demek ki bizim gibi fanatik canım :) Vallahi dediğin gibi takımım için göze alırım hepsini,yol falan çekmek umurumda değil :)
Hani Serdar'ı seviyorum dedim ya canım sadece onu seviyorum yani onun dışında Fenerbahçe Spor Klubüne ve taraftarına hiç bir şekilde bir sempati duymuyorum asla olamaz öyle bir şeyÇok fanatik bir taraftarım ve Fenerbahçe'den nefret ediyorum. Hele demiyorlar mı yok Arena sizin değil,devletin valla nefret ederdim artık nefretim çok çok arttı yani. Allah'ım Yarabbim Arenayı bize bedava yapmadılar ya kaç yıllık Ali Sami Yen Stadı'mızın yerini verdik. Sanki devlet bize bedavaya yaptı. Bunları duydukça iyice deliriyorum yani canım.
Takmayacaksın canım bunları inadına şampiyonluğun tadını çıkaracaksın
Ablam bjk'li o da takılır bana hep öyle
Kütahya olursa Es-es'le olan maçlara uçarım direk
Canım inanır mısın ben de aynı şeyi düşünüyorum
haritadan bakmıştım Kütahya'nın tam olarak nerede olduğuna baktım ki Eskişehir'in dibi ben de aynı şeyi düşündüm canım biliyor musun? Eskişehir'e maça giderim demiştim :) Belki ikimiz de Kütahya'yı kazanırız canım birlikte gideriz
İnşallah canım,annem ve ablam bidaha hazırlan diyo ama :44:
Çalışmalara ne zaman başlamayı düşünüyosun ?
Ben yarın bakayım diyorum ama üşengeçlikten bakamam heralde
vallahi hiç bilmiyorum canım ya:44:
bildiğim tek şey fazla vakit kaybetmeden konularıma çalışmaya başlamalıyım ve en fazla ekim-kasım ayına kadar tüm konularımı bitirmeliyim.üniversite de okurken de genel olarak hep soru çözmeliyim yani öyle yapmam daha iyi olur diye düşünüyorum :)
yarın çok çok erken ama canım. hani belki diyeceksin tekrardan sınava hazırlanmayı istiyorsun erken diyorsun diye ama zaten üniversite sınavları daha yeni bitti. bence 10 gün kadar kendimize gün ayıralım,dinlenmek için. ya da en kötü ihtimal temmuz başına kadar dinlenelim biraz rahatlayalım zaten 1 hafta sonra temmuz ayı. temmuz başında da hemen başlarız çalışmaya canım
canım biliyor musun bu gün sabah kalktım,sınavın bittiği aklımda değil ama diyorum ki annem ve babam çalışıyor bugün ben de evi biraz toparlarım ders çalışırım. Sınavın bitmiş olduğu aklımda değil :) aslında bir bakıma gene doğru düşünmüşüm sonuçta bu yıl da ders çalışmaya devam
annen ve ablan üniversiteye gitme mi diyor canım ? sen ne düşünüyorsun bu konuda ?
bu arada ablan hangi üniversiteden ve hangi bölümden mezun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?