• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Boşver canım ya topiğimizide kirletmesin şimdi :1:
Reelde ilgi görememiş yazık,bide beni takip edecekmiş nereyi kazandım diye :1:

:9:amaan onun kazandığı okul olmasında neresi olursa olsun bence cnm:1:.. etsin bakalım takip Allah büyük inşallah güzel şeyler olur senin içi:16:n o zaman yazacağı şeyleri çok merak ediyorum tabi banlanmazsa:1:..

:9:amaan onun kazandığı okul olmasında neresi olursa olsun bence cnm:1:.. etsin bakalım takip Allah büyük inşallah güzel şeyler olur senin içi:16:n o zaman yazacağı şeyleri çok merak ediyorum tabi banlanmazsa:1:..

Malesef banlanacak ve o günleri göremeyecek :1:
Hayır kedi ulaşamadığı yere mındar dermiş diyo,benim ağzımdan mühendislikten başka bişey çıktı sanki :1:
Yazık kendi halinde kalsın bi süre belki düzelir
Biz kendi derdimize bakalım,nereleri kazanacağız bakalım
Kuzenim yanıma gel,beraber eve çıkalım diyo
En mantıklısı bu sanki

Malesef banlanacak ve o günleri göremeyecek :1:
Hayır kedi ulaşamadığı yere mındar dermiş diyo,benim ağzımdan mühendislikten başka bişey çıktı sanki :1:
Yazık kendi halinde kalsın bi süre belki düzelir
Biz kendi derdimize bakalım,nereleri kazanacağız bakalım
Kuzenim yanıma gel,beraber eve çıkalım diyo
En mantıklısı bu sanki

Kütahya da mı canım ?
ne yazmayı düşünüyorsun? okurken sınava hazırlanacak mısın gene canım ?
ben de bugün baktım Gazi Üniversitesi'nde el sanatları falan var ama babam istemiyor. Hoş zaten demiyorum bu bölümü okuyayım illa diye. Sen de biliyorsun okurken tekrar hazırlanacağım ama bilmiyorum ki. İktisat falan gelir mi onu da bilmiyorum:50:

Kütahya da mı canım ?
ne yazmayı düşünüyorsun? okurken sınava hazırlanacak mısın gene canım ?
ben de bugün baktım Gazi Üniversitesi'nde el sanatları falan var ama babam istemiyor. Hoş zaten demiyorum bu bölümü okuyayım illa diye. Sen de biliyorsun okurken tekrar hazırlanacağım ama bilmiyorum ki. İktisat falan gelir mi onu da bilmiyorum:50:

Umarım iktisat olur canım
El sanatları yetenek sınavıyla falan mı alıyo ?
Kuzenimin yanına gitsemde bi daha hazırlancağım,ama evde olursam daha rahat çalışabilirim
Yurt zor olur benim için

Umarım iktisat olur canım
El sanatları yetenek sınavıyla falan mı alıyo ?
Kuzenimin yanına gitsemde bi daha hazırlancağım,ama evde olursam daha rahat çalışabilirim
Yurt zor olur benim için

İnşallah canım ben de iktisatı daha çok istiyorum. Seneye Allah korusun istediğim bölüm olmazsa bu yıl kazandığım bölüme devam edeceğim. El sanatları yetenek sınavıyla alıyor mu bilmiyorum canım ama bizim mahallemiz de bir kız var o da geçen sene bitirip geldi gazide nakış öğretmenliğini ve normal puanıyla gitmişti yani yetenek sınavına falan girmemişti:31:
puanı gayet iyi canım ondan dedim acaba o mu olsun diye. Aslında zorlamayacak bir bölüm olması çok iyi olur benim için ama bakalım. Sen de canım eğer evde olursan üniversiteye gittiğinde çok çok rahat olur çalışmak senin için. Dediğin gibi yurt zor olur ama benim evde kalma gibi bir şansım yok babamlar ilk yıldan müsade etmezler. Hani bir çevre yapıp dersem eve çıkayım diye o zaman tamam derler ama mecburen ben ilk gittiğimde yurtta kalacağım. Oda da çalışmak zor olacağı için etüt odasında çalışırım diye düşünüyorum ben de:31:

İnşallah canım ben de iktisatı daha çok istiyorum. Seneye Allah korusun istediğim bölüm olmazsa bu yıl kazandığım bölüme devam edeceğim. El sanatları yetenek sınavıyla alıyor mu bilmiyorum canım ama bizim mahallemiz de bir kız var o da geçen sene bitirip geldi gazide nakış öğretmenliğini ve normal puanıyla gitmişti yani yetenek sınavına falan girmemişti:31:
puanı gayet iyi canım ondan dedim acaba o mu olsun diye. Aslında zorlamayacak bir bölüm olması çok iyi olur benim için ama bakalım. Sen de canım eğer evde olursan üniversiteye gittiğinde çok çok rahat olur çalışmak senin için. Dediğin gibi yurt zor olur ama benim evde kalma gibi bir şansım yok babamlar ilk yıldan müsade etmezler. Hani bir çevre yapıp dersem eve çıkayım diye o zaman tamam derler ama mecburen ben ilk gittiğimde yurtta kalacağım. Oda da çalışmak zor olacağı için etüt odasında çalışırım diye düşünüyorum ben de:31:

Haklısın canım,kuzenimle olmazsa bende yurda çıkacağım mecbur
Yarı özel yurtlar oluyomuş oda kyk'nın öyle bişey güzel olur aslında :31:

Haklısın canım,kuzenimle olmazsa bende yurda çıkacağım mecbur
Yarı özel yurtlar oluyomuş oda kyk'nın öyle bişey güzel olur aslında :31:

evet canım :) yaa ben devlet yurduna kötü demiyorum asla ama etrafımda türkiye de okuyup özel yurtta kalan çok var ve herkes diyor ki odalar çok küçük ve 6-8 kişi bile kaldığı oluyor bir odada diyorlar. ben asla rahat edemem ki o şekilde yaa.. bir de yataklar ranzalı,ben yukarıda yatamam çünkü deli yatıyorum ve düşerim,aşağıda yatamam üst tarafım kapalı daralırım.
ben biraz rahatıma düşkünüm canım sıkıya gelemiyorum:50::31:
dediğin gibi yarı özel yurtlar iyi olur. tamamen özel yurt da güzel olur canım ama fiyatına bağlı tabi ki. apartlar olabilir iki kişilik oluyor odalar ve fiyatları gayet iyi 300 tl falan oluyor.

evet canım :) yaa ben devlet yurduna kötü demiyorum asla ama etrafımda türkiye de okuyup özel yurtta kalan çok var ve herkes diyor ki odalar çok küçük ve 6-8 kişi bile kaldığı oluyor bir odada diyorlar. ben asla rahat edemem ki o şekilde yaa.. bir de yataklar ranzalı,ben yukarıda yatamam çünkü deli yatıyorum ve düşerim,aşağıda yatamam üst tarafım kapalı daralırım.
ben biraz rahatıma düşkünüm canım sıkıya gelemiyorum:50::31:
dediğin gibi yarı özel yurtlar iyi olur. tamamen özel yurt da güzel olur canım ama fiyatına bağlı tabi ki. apartlar olabilir iki kişilik oluyor odalar ve fiyatları gayet iyi 300 tl falan oluyor.

Ablam apartta kaldı bi kaç yıl
Oraların tek kişilik odaları çok boğucu geliyo bana,kapana sıkışmış gibi tek odadasın sürekli
Bende evimden başka yerde yatamam hiç,akrabalarda,arkadaşlarda falan kalamam hiç
Alışacağız artık mecbur
Yarı özel yurtlar okulun bahçesindeymiş,bu yönden çok avantajlı

Ablam apartta kaldı bi kaç yıl
Oraların tek kişilik odaları çok boğucu geliyo bana,kapana sıkışmış gibi tek odadasın sürekli
Bende evimden başka yerde yatamam hiç,akrabalarda,arkadaşlarda falan kalamam hiç
Alışacağız artık mecbur
Yarı özel yurtlar okulun bahçesindeymiş,bu yönden çok avantajlı

peki odalar nasılmış canım ? kaç kişi kalınıyor ? yataklar ranza mı tekli mi? her odanın banyo-tuvaleti var mı ? fiyatları ne kadar oluyor ?
mesela sabah kahvaltısı ve akşam yemeği çıkıyor mu bildiğin kadarıyla ?
hani kimi yurtlarda odalar da mutfak falan oluyor ya herkes kendi yemeğini kendi pişiriyor. böyle olursa kötü olur çünkü ben ders çalışmayı istiyorum vaktim kısıtlı olacak malum. tabi aynı şekilde senin de

peki odalar nasılmış canım ? kaç kişi kalınıyor ? yataklar ranza mı tekli mi? her odanın banyo-tuvaleti var mı ? fiyatları ne kadar oluyor ?
mesela sabah kahvaltısı ve akşam yemeği çıkıyor mu bildiğin kadarıyla ?
hani kimi yurtlarda odalar da mutfak falan oluyor ya herkes kendi yemeğini kendi pişiriyor. böyle olursa kötü olur çünkü ben ders çalışmayı istiyorum vaktim kısıtlı olacak malum. tabi aynı şekilde senin de

Devlet yurdunda mı canım ?
Devlet yurdunda odalar 6 kişilik falan diye biliyorum
Tuvalet-mutfak yok odalarda
Kahvaltı ve akşam yemeği var ama öğleni bilmiyorum

Devlet yurdunda mı canım ?
Devlet yurdunda odalar 6 kişilik falan diye biliyorum
Tuvalet-mutfak yok odalarda
Kahvaltı ve akşam yemeği var ama öğleni bilmiyorum

yarı özellerde canım ?
hani dedin ya yarı özeller okulun bahçesindeymiş diye ?
bu arada kütahya'da mı diyorsun canım yarı özeller varmış diye:31:

yarı özellerde canım ?
hani dedin ya yarı özeller okulun bahçesindeymiş diye ?
bu arada kütahya'da mı diyorsun canım yarı özeller varmış diye:31:

Kütahya'da canım
Ama heryerde vardır,devletin yurdu sonuçta
Yarı özelde 3-4 kişilik odalar,tuvaleti içinde diye biliyorum
Tuvaleti ayrı olmasıda çok iyi,ben öyle yapamam heryerde :17: :9:
Mutfak yok diye biliyorum odalarda,o zaman yemekhane vardır :34:

Kütahya'da canım
Ama heryerde vardır,devletin yurdu sonuçta
Yarı özelde 3-4 kişilik odalar,tuvaleti içinde diye biliyorum
Tuvaleti ayrı olmasıda çok iyi,ben öyle yapamam heryerde :17: :9:
Mutfak yok diye biliyorum odalarda,o zaman yemekhane vardır :34:

:1:evet canım doğru söylüyorsun:1:ben de kütahya da ki yurtlara bakıyordum geçen gün canım bir yurt gördüm kampüsün içinde ama odalar hep iki kişilik,banyo-wc var içinde gayet güzel yani hoşuma gitti. sadece temizliğini öğrenci yapıyormuş odasının. ama banyo-wc olması çok güzel,hem ben de yapamam her yere:30:hem sağlık açısından da iyi bir şey değil. aynı şekilde banyo da benimiçin çok önemli canım rahat rahat banyomu yapmayı isterim:31: bu dediğim yurt tamamen özel heralde canım tam bilmiyorum ama...
eğer yasak değilse o yurdun linkini atayım canım buraya bak istersen sen de:34:

:1:evet canım doğru söylüyorsun:1:ben de kütahya da ki yurtlara bakıyordum geçen gün canım bir yurt gördüm kampüsün içinde ama odalar hep iki kişilik,banyo-wc var içinde gayet güzel yani hoşuma gitti. sadece temizliğini öğrenci yapıyormuş odasının. ama banyo-wc olması çok güzel,hem ben de yapamam her yere:30:hem sağlık açısından da iyi bir şey değil. aynı şekilde banyo da benimiçin çok önemli canım rahat rahat banyomu yapmayı isterim:31: bu dediğim yurt tamamen özel heralde canım tam bilmiyorum ama...
eğer yasak değilse o yurdun linkini atayım canım buraya bak istersen sen de:34:

Link atmak yasak,özelden yollayı ver :1:
Yarı özeldir heralde
Bu arada avatardaki kim ?
fbli ve milli bi oyuncu ama kim :1:
Çıkaramadım:23:

Link atmak yasak,özelden yollayı ver :1:
Yarı özeldir heralde
Bu arada avatardaki kim ?
fbli ve milli bi oyuncu ama kim :1:
Çıkaramadım:23:

tamam canım :) özelden atıyorum şimdi :)
avatarımda ki Serdar Kesimal canım :) Fenerbahçe'ye bu sezon geldi :) Bu fotoğrafı geçen yıl ki milli takım kampından,bu yıl milli takım kadrosunda yok:50: çünkü geçen sene ki milli takım kampında sakatlanmıştı ve baya uzun bir sakatlık dönemi geçirdi,hatta koskoca sezonda Fenerbahçe'nin bile 4 maçında oynayabildi:5:
Ben çok fanatik GALATASARAYLIYIM ve Fenerbahçe'den gerçekten nefret ediyorum ama Serdar'ın yeri ayrıdır benim için :) çok efendi biri :) bir yerde galatasarylı aslında diye okumuştum ama pek emin değilim
:50: ama olsun ben onu seviyorum gene de :) babamlara söylüyorum onu babam sinir oluyor,bizim kız fenerli buldu diyor:1:

Back