• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

400 dedi kuzenim ama tam olarak bilemiyorum tabi,belki yanlış biliyodur
400 iki kişilik oda için çok gibi geldi bana,tek başıma eve çıkarım
Fatura paraları olur ayrıca,tek başıma bakarım keyfime

çok mu geldi canım sana:26:
aslında çok değil canım kimi yerlerde 4 kişilik odalar 650 tl falan diye okudum,bu odalar iki kişilik o yüzden bana fazla gelmemişti. sana küçük bir yer olduğu için mi çok geldi canım ? ama sen de haklısın 400 tl.ye ev de kiralanır aslında:34:

canımm bir de bişey soracam sana ama bilmiyorum bilir misin ?
ben de o meslekten o mesleğe atlıyorum ama:1:
şimdi ben iki yıllık çocuk gelişi tercih edecek olsam nasıl olacak?
yani ben baktım iki yıllıkların puanlarına çok ama çok yüksek ve benim okul puanım eklendiğinde bile ygs puanım çocuk gelişimi puanına gelmez yani...
girme ihtimalim sence ne olur?:26:hani onlara ek puan falan da geliyor ama...

çok mu geldi canım sana:26:
aslında çok değil canım kimi yerlerde 4 kişilik odalar 650 tl falan diye okudum,bu odalar iki kişilik o yüzden bana fazla gelmemişti. sana küçük bir yer olduğu için mi çok geldi canım ? ama sen de haklısın 400 tl.ye ev de kiralanır aslında:34:

Evet,küçük bi şehir sonuçta oda arkadaşının kim olacağını bile bilmiyosun
Belkide asla anlaşamayacağım bi tip,tek başıma eve çıkarım daha iyi

canımm bir de bişey soracam sana ama bilmiyorum bilir misin ?
ben de o meslekten o mesleğe atlıyorum ama:1:
şimdi ben iki yıllık çocuk gelişi tercih edecek olsam nasıl olacak?
yani ben baktım iki yıllıkların puanlarına çok ama çok yüksek ve benim okul puanım eklendiğinde bile ygs puanım çocuk gelişimi puanına gelmez yani...
girme ihtimalim sence ne olur?:26:hani onlara ek puan falan da geliyor ama...

Canım net bi bilgim yok ama,katsayı falan kalktı işin daha zor sanki
Ama bu yıl puanlarda düşme olacağı söyleniyo ama pek güvenmiyorum
2 yıllık neden düşünüyosun ki ?
Yerleşirsen bi daha hazırlanacak mısın ?

Evet,küçük bi şehir sonuçta oda arkadaşının kim olacağını bile bilmiyosun
Belkide asla anlaşamayacağım bi tip,tek başıma eve çıkarım daha iyi

haklısın canım :)
benim aslında insanlarla iletişimim iyidir,yani herkesle kolay anlaşabilirim ama oda arkadaşım ben onunla kaynaşmaya çalışsam ve o bir adım bile atmasa muhakkak benden yana da bir soğukluk girer araya,ben de artık pek konuşmam öyle bir durumda. ben herhangi bir şehire 1 yıl sadece üni okuyor olmak için bile gitsem bu durumdan rahatsız olurum,1 yıl aynı odada doğru düzgün konuşmayan,hiçbir şey paylaşmayan iki insan kötü olur :31:

Canım net bi bilgim yok ama,katsayı falan kalktı işin daha zor sanki
Ama bu yıl puanlarda düşme olacağı söyleniyo ama pek güvenmiyorum
2 yıllık neden düşünüyosun ki ?
Yerleşirsen bi daha hazırlanacak mısın ?

evet canım hangi bölüm olursa olsun 1 yıl daha hazırlanacağım :)
bu yıl tercih etmeyi düşündüğüm bölümlerle ilgili fikrim değişiyor sürekli ama seneye tekrar hazırlanma fikrim değişmedi hiç,değişmeyecek de :)
iki yıllık neden düşünüyorum canım? şöyle söyleyeyim;
iktisat olsun isterim ama daha çok sayısal ağırlıklı bir bölüm ve okuyanlar da biraz zorlayan bir bölüm olduğunu söyledi ve hem üniversite sınavı hem zor bir bölüm(sayısal ağırlıklı olduğu için çalışmam gerekir) ikisi birden fazla gelebilir ama çocuk gelişimi sözele dayanıyor biraz ve benim sözel dersi sadece dinlemem bile yeterli. o yüzden kolay bir bölüm olsun ben de sınava daha rahat hazırlanırım diye düşünüyorum ama :31:
inanamazsın canım çok strese girdim ya
:5:

evet canım hangi bölüm olursa olsun 1 yıl daha hazırlanacağım :)
bu yıl tercih etmeyi düşündüğüm bölümlerle ilgili fikrim değişiyor sürekli ama seneye tekrar hazırlanma fikrim değişmedi hiç,değişmeyecek de :)
iki yıllık neden düşünüyorum canım? şöyle söyleyeyim;
iktisat olsun isterim ama daha çok sayısal ağırlıklı bir bölüm ve okuyanlar da biraz zorlayan bir bölüm olduğunu söyledi ve hem üniversite sınavı hem zor bir bölüm(sayısal ağırlıklı olduğu için çalışmam gerekir) ikisi birden fazla gelebilir ama çocuk gelişimi sözele dayanıyor biraz ve benim sözel dersi sadece dinlemem bile yeterli. o yüzden kolay bir bölüm olsun ben de sınava daha rahat hazırlanırım diye düşünüyorum ama :31:
inanamazsın canım çok strese girdim ya
:5:

Çok mantıklı bende öyle düşünüyorum bi yandan,fen-edebiyat biyoloji seçeyim diyorum
Ezberim iyidir,çok zorlanmam,kafam rahat hazırlanırım diye
Olabilir canım,puanların umarım yeter,o bölüm biraz popüler,şansını denersin :1:
Metalurji ve malzeme müh.gelirse bana hazırlansam bile kafam çok rahat edecek,en azından bi müh. fakültesine yerleştim diye
Bende çok kararsızım elimde puan rehberi durmadan karar değiştiriyorum :1:
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

haklısın canım :)
benim aslında insanlarla iletişimim iyidir,yani herkesle kolay anlaşabilirim ama oda arkadaşım ben onunla kaynaşmaya çalışsam ve o bir adım bile atmasa muhakkak benden yana da bir soğukluk girer araya,ben de artık pek konuşmam öyle bir durumda. ben herhangi bir şehire 1 yıl sadece üni okuyor olmak için bile gitsem bu durumdan rahatsız olurum,1 yıl aynı odada doğru düzgün konuşmayan,hiçbir şey paylaşmayan iki insan kötü olur :31:

Canım ben öyle herkesle çabuk kaynaşan bi tipte değilimdir,onun için çekiniyorum biraz tanımadığım biriyle aynı odayı paylaşmaya

Çok mantıklı bende öyle düşünüyorum bi yandan,fen-edebiyat biyoloji seçeyim diyorum
Ezberim iyidir,çok zorlanmam,kafam rahat hazırlanırım diye
Olabilir canım,puanların umarım yeter,o bölüm biraz popüler,şansını denersin :1:
Metalurji ve malzeme müh.gelirse bana hazırlansam bile kafam çok rahat edecek,en azından bi müh. fakültesine yerleştim diye
Bende çok kararsızım elimde puan rehberi durmadan karar değiştiriyorum :1:
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

aynen canım ben de her bilgisayarın başına geçtiğimde hemen açının tahmini puan rehberini açıyorum durmadan başka şeyler buluyorum :60:
ama kolay bir bölüm olsun diyorum gerçekten ikisi birden zorlamasın beni.. eğer çocuk gelişimi olursa istediğim bölüm de okul öncesi olduğu için gene hayalimdeki mesleğin benzeri bir bölüm olur ve ben de mutlu olurum :) senin de müh.le ilgili düşüncelerin gibi:34: bu arada canım ygs konularını okullar açılana kadar bitirip okullar açılınca lys çalışmayı düşünüyorum ben..

Canım ben öyle herkesle çabuk kaynaşan bi tipte değilimdir,onun için çekiniyorum biraz tanımadığım biriyle aynı odayı paylaşmaya

anladım canım.
ben kendimden yana,oda arkadaşımla problem yaşayacağımı sanmıyorum ama karşımdaki nasıl biri olur ben de çekiniyorum açıkçası:31:
ama devlet yurtlarının kimileri 6-8 kişilik onlar daha da kötü bir sürü huyunu suyunu bilmediğin bir insan:26:

Son düzenleme:
anladım canım.
ben kendimden yana,oda arkadaşımla problem yaşayacağımı sanmıyorum ama karşımdaki nasıl biri olur ben de çekiniyorum açıkçası:31:
ama devlet yurtlarının kimileri 6-8 kişilik onlar daha da kötü bir sürü huyunu suyunu bilmediğin bir insan:26:

Orada birinden hazetmezsen en azında başkaları var,tutuklu gibi aynı oda da iki kişi
Of,hiç bilemiyorum bakalım neler olacak

Orada birinden hazetmezsen en azında başkaları var,tutuklu gibi aynı oda da iki kişi
Of,hiç bilemiyorum bakalım neler olacak

:60: :60: tutuklu gibi :60:
güzel bir benzetme olmuş:1:
çok güldüm buna :60:
Arkadaşlarım yani bu yıl türkiye de okuyanlar canım biri devlette biri özelde kalıyor ikisi de oda arkadaşlarından çok memnun :):nazar:
inşallah bizim de iyi kişiler olur yaa:31:
gerçekten tercih ayrı sıkıntı,kalacağın yeri düşünüyorsun neler olacak bilmiyorsun bu bile sıkıntı yani:50:

Son düzenleme:
:60: :60: tutuklu gibi :60:
güzel bir benzetme olmuş:1:
çok güldüm buna :60:
Arkadaşlarım yani bu yıl türkiye de okuyanlar canım biri devlette biri özelde kalıyor ikisi de oda arkadaşlarından çok memnun :):nazar:
inşallah bizim de iyi kişiler olur yaa:31:
gerçekten tercih ayrı sıkıntı,kalacağın yeri düşünüyorsun neler olacak bilmiyorsun bu bile sıkıntı yani:50:

Benimde ablam aparttaki arkadaşlarından çok memnundu,onlarla sonradan eve çıktılar
Bakalım neler olacak :18:

ben de çok merak ediyorum canım :23:

bir de her gün puanlarla ilgili bir şeyler görüyorum rüyamda. iyice stres oldum:5:

vallahi sınav stresi bu stresin yanında hiç kalıyor:31:

Hep öyle derlerdi tercih aşamasındayken,pek inanmazdım
Haklılarmış
Diyette misin canım,kolay gelsin
Bende bugün başlıyorum diyete,üni.ye gidene kadar vereyim biraz fazlalıkları :1:

Hep öyle derlerdi tercih aşamasındayken,pek inanmazdım
Haklılarmış
Diyette misin canım,kolay gelsin
Bende bugün başlıyorum diyete,üni.ye gidene kadar vereyim biraz fazlalıkları :1:

evet canım diyetteyim :) saol:16:
bugün başladım ben de :34:
kaç zamandır yapacağım yapacağım diyordum
işte yok sınav geçsin yok şu olsun bu olsun diye diye baya bir erteledim
ama bugün sabah kalktım ve dedim artık ertelemek yok başlıyorum diye ve başladım :)
aslında kurban bayramından önce 1 ay yaptım canım diyet ve 6 kilo vermiştim
sonra bayram geldi,tatlıya falan aşırı düşkünüm dedim bayramda yiyeyim tatlılarımı
sonra hemen başlayacağım ama nerdeeeeeee???:31:
aradan aylar geçti bugün tekrardan başladım işte. tabi bu arada o zaman verdiğim kilolar geri geldi:43:
bakalım bugün başladım hayırlısıyla inşallah şu 3-4 aylık dönemde inşallah hedefime ulaşırım :1:
gerçi vermek istediğim kilo çok fazla ama kendime hakim olursam verebilirim her halde:31:
senin ne kadar var canım fazlalığın?:26:

evet canım diyetteyim :) saol:16:
bugün başladım ben de :34:
kaç zamandır yapacağım yapacağım diyordum
işte yok sınav geçsin yok şu olsun bu olsun diye diye baya bir erteledim
ama bugün sabah kalktım ve dedim artık ertelemek yok başlıyorum diye ve başladım :)
aslında kurban bayramından önce 1 ay yaptım canım diyet ve 6 kilo vermiştim
sonra bayram geldi,tatlıya falan aşırı düşkünüm dedim bayramda yiyeyim tatlılarımı
sonra hemen başlayacağım ama nerdeeeeeee???:31:
aradan aylar geçti bugün tekrardan başladım işte. tabi bu arada o zaman verdiğim kilolar geri geldi:43:
bakalım bugün başladım hayırlısıyla inşallah şu 3-4 aylık dönemde inşallah hedefime ulaşırım :1:
gerçi vermek istediğim kilo çok fazla ama kendime hakim olursam verebilirim her halde:31:
senin ne kadar var canım fazlalığın?:26:

Canım şuan kilomu bilmiyorum ki,tartımız bozuk
Spora başlamayı planlıyorum,orda tartılınca anlarım artık fazlalığımı ama var uzun bir yol :1:
Sene içinde 1 ay diyet yapmışsın,tebrikler canım
Ben dershane var bahanesiyle hiçbişey yapmadım,bakalım 3 ayda verebilecek miyiz kilocuklarımızı :9:
Spor düşünüyo musun ?

Canım şuan kilomu bilmiyorum ki,tartımız bozuk
Spora başlamayı planlıyorum,orda tartılınca anlarım artık fazlalığımı ama var uzun bir yol :1:
Sene içinde 1 ay diyet yapmışsın,tebrikler canım
Ben dershane var bahanesiyle hiçbişey yapmadım,bakalım 3 ayda verebilecek miyiz kilocuklarımızı :9:
Spor düşünüyo musun ?

teşekkür ederim canım :)
inşallah veririz ya çünkü gerçekten hiç sevmiyorum onları
:50:
ama keşke yarıda bırakmasaydım şimdiye hedefimde ki kiloya çoktan ulaşmıştım:5:
çok zorlandım diyet yaparken o zaman,doktorun verdiği listeyle aç kalıyordum hatta ilk gün
elim ayağım titriyordu böyle ama sonradan alışmıştım biraz.
şimdi de mesela o zaman verdiği listeye uyuyorum ama tek yapmayacağım şey
kepekli ekmek yememek olacak çünkü gerçekten yiyemiyorum onu:50:
o yüzden beyaz ekmek yiyeceğim ama daha az yiyeceğim.
benim de önümde gerçekten uzuuuuuun bir yol var :1: ama kararlıyım vereceğim:16:
sen de sakın pes etme canım,başladın madem bırakma artık:20:
spor olarak canım yürüyüş yapıyorduk yengemle o zaman ama şimdi havalar sıcak
diye yürüyüş yapamam her halde ama evimizin bahçesinde ip atlarım,koşarım,evde dans falan ederim
hareketsiz kalmam yani:34:
hiç yoktan iyidir dimi?
:26:bir de biliyor musun bu kilolar yüzünden bacak arkalarımda ve göbeğimde çatlaklar oluştu:14:
onları geçirmenin bir yolunu arıyorum:14:

teşekkür ederim canım :)
inşallah veririz ya çünkü gerçekten hiç sevmiyorum onları
:50:
ama keşke yarıda bırakmasaydım şimdiye hedefimde ki kiloya çoktan ulaşmıştım:5:
çok zorlandım diyet yaparken o zaman,doktorun verdiği listeyle aç kalıyordum hatta ilk gün
elim ayağım titriyordu böyle ama sonradan alışmıştım biraz.
şimdi de mesela o zaman verdiği listeye uyuyorum ama tek yapmayacağım şey
kepekli ekmek yememek olacak çünkü gerçekten yiyemiyorum onu:50:
o yüzden beyaz ekmek yiyeceğim ama daha az yiyeceğim.
benim de önümde gerçekten uzuuuuuun bir yol var :1: ama kararlıyım vereceğim:16:
sen de sakın pes etme canım,başladın madem bırakma artık:20:
spor olarak canım yürüyüş yapıyorduk yengemle o zaman ama şimdi havalar sıcak
diye yürüyüş yapamam her halde ama evimizin bahçesinde ip atlarım,koşarım,evde dans falan ederim
hareketsiz kalmam yani:34:
hiç yoktan iyidir dimi?
:26:bir de biliyor musun bu kilolar yüzünden bacak arkalarımda ve göbeğimde çatlaklar oluştu:14:
onları geçirmenin bir yolunu arıyorum:14:

Canım ya,çatlaklar bende de var malesef,çözümü yok deniliyor :47:
En azından hafifletebiliriz belki,bu yaz deneyeceğim bende bişeyler
Ama artık eskisi gibi takmıyorum çatlakları,atlattım biraz
Bende kepek hiç yiyemiyodum,lise3'e giderken diyetisyene gidiyodum bende,beyaz tost ekmeği vermişti bana
Sende öyle yap canım çok hamur olmuyo onlar
Bizim buralar yürüyüşe uygun,arkadaş bulursam çıkarım bende
Evde leslie yapmayı planlıyorum,sende yapabilirsin canım
İyi ter attırıyo o da,sonra tekrar diyetisyen ve spor

Back