• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Canım diğer konudan da cevap verdim. Şuan bence bunlarla kafanı yorma. Çalışmana bak. Ben senin yerine de yoruyorum ztn merak etme :9:

Canım yaaa bu sene resmen oyuncak ettiler sınavı aylık dergi çıkarır gibi aylık klavuzu değiştirdiler.Umarım bu sene herkes özellikle biz mezun tayfa yerleşirisz :36:

Rehberlikçiye sorsamn emin ol o da bilmiyodur :1:
Uçak müh.yokturda bilgisayar-makine falan vardır
Adı üstünde teknik bi zahmet olsun değil mi canım :1:

Ya bide canım seneye hazırlanırken bi yandan dershane düşünüyo musun ?
Ben haftasonu giderim belki

yaa canım bilmiyorum ama aslında gitsem çok iyi olur. hatta sadece matematik ve geometri için bile gitsem yeter benim için. senin düşüncen de iyi canım haftasonu gitmek de güzel olur. ama ya kazandığım üni.ye dershane falan uzak olursa problem olmasını istemiyorum yolların yaa:31:

Devlet sanırım canım,sitesinde Odtü,İtü'yle beraber anlaşma tarzı bişeyler yaptıkları yazıyodu,onlardan destekli sanırım
Sitesinde de pek bişey bulamıyosun zaten:37:

:1::1: şu tercih dönemi yaklaşmadan biraz daha kapsamlı bilgi verseler iyi olur yaa:27:

Esma canım sınavın nasıldı ?

canımm :)
merhaba öncelikle:16:
dün hiç giremedim siteye en son iki gün önce girmiştim onda da hemen çıkmıştım hiç cevap falan yazamadıydım...
nasılsın canım ?
sınavım iyi desem çok iyi değil,kötü desem çok kötü değil. ama coğrafyayı inanılmaz zorlamışlar. 8 tane boş bıraktım:50::30:
edebiyatım daha iyiydi ama tabii o da zor sorulmuştu çok şükür ama iyi kötü yaptım bişeyler ondan:14:
sen napıyosun canım ? hazırlıklar tamam mı?:31:

canımm :)
merhaba öncelikle:16:
dün hiç giremedim siteye en son iki gün önce girmiştim onda da hemen çıkmıştım hiç cevap falan yazamadıydım...
nasılsın canım ?
sınavım iyi desem çok iyi değil,kötü desem çok kötü değil. ama coğrafyayı inanılmaz zorlamışlar. 8 tane boş bıraktım:50::30:
edebiyatım daha iyiydi ama tabii o da zor sorulmuştu çok şükür ama iyi kötü yaptım bişeyler ondan:14:
sen napıyosun canım ? hazırlıklar tamam mı?:31:

Bende hazırlık falan yok canım ya yersiz bi boşvermişlik var
Bende anlam veremedim kendime,bu sınavlarla lys1'i toparlarsın artık
Bakalım yarın göreceğiz ne olacağını ama bi beklentim yok açıkcası
Hayırlısı olsun artık hepimiz için

Bende hazırlık falan yok canım ya yersiz bi boşvermişlik var
Bende anlam veremedim kendime,bu sınavlarla lys1'i toparlarsın artık
Bakalım yarın göreceğiz ne olacağını ama bi beklentim yok açıkcası
Hayırlısı olsun artık hepimiz için

amin canım amin. hayırlısı olsun hepimiz için...
canım valla lys1 ve şys3 toplam kaç net yaptım hiç bilmiyorum bakamadım korkudan :50:
o boşvermişlik bende de vardı canım ve sana şunu diyeyim mi çok samimi bir şekilde : Bugün ki sınavım iyiydi diyemem ama köüydü de diyemem yani edebiyat bölümü daha iyiydi coğrafyaya göre ama hani iktisat olsun bu sene diyordum ya iktisat bile gelcek mi bilmiyorum olmazsa en kötü ihtimal ygs'den çocuk gelişimini tercih etcem 2 yıllık hani bir yer olsun diye seneye tekrardan gireceğim nasılsa:14:

Canım benim fena değildi,sanırım biyoloji kurtaracak beni
Hayırlısı bakalım
Sagopam'la gamzeada'dan haber alamayız sanırım,ikisi de memleketine gideceklerdi

Canım benim fena değildi,sanırım biyoloji kurtaracak beni
Hayırlısı bakalım
Sagopam'la gamzeada'dan haber alamayız sanırım,ikisi de memleketine gideceklerdi

hadi canım hayırlısı :) çok sevindim iyi olduğuna :):54::54:

evet canım onların gideceğini okumuştum inşallah iyi geçmiştir ama onların da yaa.........

Back