- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
Selinayyyy nerdesin??*
geldim canım ya iyi akıl ettin ben de bekliyorum öylee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selinayyyy nerdesin??*
Canım ne desen az,hatta bu senede 12de yollayacaklar şifreleri geyiği dönüyodu
Sınavın,sistemin neresinden tutsan insanın elinde kalıyo
Bide geçen yıl çıkıpta ygs birincilerini göstermişlerdi ya kudurmuştum resmen,insanda yüz olur biraz
İstanbul'da 2 kişi sınava girememiş,kimlikleri yok diye bu sene
Ama bizim sınıfta cüzdanla giren vardı,bu aramalar nasıl yapılıyosa artık
Birini kimliği yok diye alma,diğeri cüzdanıyla girsin
Bide geçen yıl çıkıpta ygs birincilerini göstermişlerdi ya kudurmuştum resmen,insanda yüz olur biraz
geldim canım ya iyi akıl ettin ben de bekliyorum öylee
eger ortalamada boyleyse unı puanları baya bı duser gıbı gelıyo bana
Ahh canım yaa bende şuan gülüyorum ama bu sefer sinirden.Önce ağladım sonra gülüyorum sınav stresi beni deli etmezse kimse edemez kanımca
2011 lys sınav kritiğine yazdığıma 2012 sınav sonrası kritiği konularına yazdığım cevaplar birbirinin yanından geçmiyor.Kızlar çevrenizden duyumlar nasıl yoksa biz kk bayanları olaraktan mı yapamadık şu sınav mıdır neyse onu??
Canım aynen benim geçen sene ilk aklımdan geçen ygs 2011 birincisi olsam tvye çıkmayı bırak kimselerin haberi olsun istemezdim hem şifre olayı yeni birşey değilmiş sadece çok fazla kişiye gittiği için böyle açığa çıkmış
Canım aynen benim geçen sene ilk aklımdan geçen ygs 2011 birincisi olsam tvye çıkmayı bırak kimselerin haberi olsun istemezdim hem şifre olayı yeni birşey değilmiş sadece çok fazla kişiye gittiği için böyle açığa çıkmış
Elbette yeni değil,yıllardır bi şekilde soru yada cevaplar birilerine ulaşıyo
Bunu herkes biliyo ama kanıt falan yoktu sonuçta,gizli saklı her pisliği çeviriyolar
Aman işin ucu siyasete,bazı kurumlara falan dayanıyo
Uzun hikaye işte
canım benimde 2. senem ve artık nere gelirse gitmeyi düşünüyorum hayallerim vardı ama onları ösym çaldı.
Selinay canım ankarada nerede oturuyorsun sen ?
Şu son 10 yıl öğrenciler resmen deneme tahtasına döndü
Öncedende şimdiki gibi 2 aşamaydı,sonra tek sınav yaptılar
Şimdi yine 2 aşa yaptılar
Bu sene ygs-lys etki oranları değişti,okul puanları değişiyo
2 sene sonra sistem yine değişiyomuş baksana
Evet canım aynen bende bu sene neresi gelirse artık 1 yıl daha bu çileyi çekemicem
Dikmen sen?
Kızz Esmaaa aklıma ne geldi o gün biz senle komik anılarımızı yazıp yazıp gülmüştük ya çok gülen çok ağlar derler ondan mı acepp ama ben halen gülüyorum sinirimdenn
Canımben ankaralıyım ama hatay iskenderunda yaşıyorum 2 ssene önce annemin tayini buraya çıktı. Anakarada batıkentte yaşıyoduk canım hipodromu bilir misin ,onun karşısındaydı eski yuvamız
Canımben ankaralıyım ama hatay iskenderunda yaşıyorum 2 ssene önce annemin tayini buraya çıktı. Anakarada batıkentte yaşıyoduk canım hipodromu bilir misin ,onun karşısındaydı eski yuvamız
Kızlar ben iyice sapıttım resmen açık adres verdim inş. ifşa olmam :) bu arada haritaya güzide bir kent eklendi yazın bunu'' anakara''
aman boşver canım ya ben de nerede yaşadığımı yazdıydım bi ara burada hatta pişman oldum silemedim ama dedim zaten kaç esma var kim bilcek benim orda yaşayan hangi esma olduğumu
Kullanıcı adını değiştirebilirsin canım
Canım ben itüde ne müh.olursa giderim diyodum veya nükleer ya da genetik istiyordum sanırım olmayacak.Ama psikolojide istiyorum ya bakalım o olacak gibi hakkımızda hayırlısı olur umarım canım yaaHayır canım ya bilmiyorum ben buralı değilim. Bu sene buraya geldik zaten bu sene de evden dersaneye dersaneden eve şeklinde oldu. Hiç bilmiyorum yani
Ee sen hangi bölümleri düşünüyorsun?
olabilir canım haa o gün valla bilgisayar başında yarıldıydım gülmekten bugün gene giderken gene çok güldüm arabada hatta babam 'Kızım bu kadar gülme başın ağrıycak ' falan dedi ağrımadı ama buna işaretmiş demek