Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

kızlar uzulmeyelım falan,dıyorum ama lys de resmen cuvalladım.bırde ıstedıgım bolum ygs den alıyo fakat onada bı degısım gelırse nolurum acaba ben bılmem ALLAHım hepımıze yardım etsın ınsallah

allahım yarabbim gören oldu mu bari ? eğer gördüyseler bunları sınav stresi baya germiş falan demişlerdir

Son düzenleme:
ohhooo canım gören olmaz mı? kesin demişlerdir bana bu salak daha yürümeyi bilmiyo nasıl soruları çözecek diye

kızlar şu yerlesebılme ısını takmaktan depresyona mı gırdım nedır ?cnım hıç ders ıstemıyor,devamlı uyumak ıstıyorum hatta bugun 12 bucukta kalktım yapmadıgım sey,hayırlısıyla su sonuclar acıklansa herkes mutlu olsa

Kızlar Erzurum teknik üniversitesini duydunuz mu hiç

canım sen söyleyene kadar duymamıştım hiç. devlet mi özel mi oluyor okul bitanem?

off hiç sorma canım yaa ben de iyice bunaldım ve senin gibi normal uyuduğumdan daha fazla uyuyorum galiba stresten olan bişey bu canım:26:hayırlısı olsun gerçekten de

Devlet sanırım canım,sitesinde Odtü,İtü'yle beraber anlaşma tarzı bişeyler yaptıkları yazıyodu,onlardan destekli sanırım
Sitesinde de pek bişey bulamıyosun zaten

Devlet sanırım canım,sitesinde Odtü,İtü'yle beraber anlaşma tarzı bişeyler yaptıkları yazıyodu,onlardan destekli sanırım
Sitesinde de pek bişey bulamıyosun zaten

Anladım canım
yeni bir üniversite olduğu için internet sitesine fazla ekleme yapılmamıştır herhalde. Senin istediğin bölüm var mı canım orada? Yeni bir üniversite olduğu için puanları belki daha düşüktür. Dershane de ki rehber hocalarına falan sor bir tanem onlar muhakkak bir şeyler biliyorlardır okulla ilgili?

selinay canım sen fizyoterapi hayal oldu gibisinden bişiler yazmışsın sanırım o mf3 değilmi onun için daha çok bio gerekiyo senin için daha umutlar sönmedi bence

Evet canım mf3 ten alıyor ve ben bunu lys2 ile mümkün değil kurtaramam Çünkü lys1 çok fenaydı.
Şimdi Beslenme ve Diyetetik gelir mi diye ümit ediyorum ygs den. İnş. olur çünkü bu ikisinden başka bi meslek istemiyorum

Bir de şu okul puanı mevzusu var. O da benim için çok önemli. Öyle bi diploma notum var ki ileri mi atar geri mi atar diye düşünmekten kafayı yiyiyorum. Çünkü ygs2 sıralamam Diyetetik için çok kritik bi değerde :44:

Son düzenleme:

gelir inş. canım ya diyetisyenliğin atanması çok kolaymış inş. olur :)

Okul puanı mevzusu benimde çok kafamı karıştırdı ben psikoloji istiyorum hocalar dönem başında edb çalış puanın kırılmaz dediler şimdi yeni düzenleme gelmiş kırılırmı kırılmazmı bilmiyorum.
Benimde lys 1 maalesef itüdeki müh. yetmez. Bana geçen sene de müh geliyordu ama iyi ünilerin iyi müh. gelmiyordu yani boşu boşuna kalmış olucam tmden puanım kırılırsa

Canım diğer konudan da cevap verdim. Şuan bence bunlarla kafanı yorma. Çalışmana bak. Ben senin yerine de yoruyorum ztn merak etme

Rehberlikçiye sorsamn emin ol o da bilmiyodur
Uçak müh.yokturda bilgisayar-makine falan vardır
Adı üstünde teknik bi zahmet olsun değil mi canım

Ya bide canım seneye hazırlanırken bi yandan dershane düşünüyo musun ?
Ben haftasonu giderim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…