Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Cesaretli biri olsaydım reklamcık,sinema televizyon falan okumak isterdim
Ama medya beni çok korkutuyo şahsen
Umarım olur,bende bi sayısalcı olarak edebiyatta kendime güvenebilirim
Lisedeki edebiyat hocalarımız çok kaliteliydi

Formasyonu kaldırdılar ikinci öğretimi kaldırdılar kontenjanları yarıya düşürdüler :/ ( Öğretmenlikler için)

Doğru,formasyon fen-edebiyat fakültelerinde kalktı diye biliyodum
Yabancı dil bölümleride mi fen-edebiyat olarak geçiyo
İkinci öğretimi de mi kaldırdılar
Ben bi umut makine için i.ö istiyodum

Canım bi sakin ol i.ö sadece eğitim fak. kalktı ama onunda kontenjanı artmış deniyor müh. için kalkmadı

Olamıyorum sakin olamıyorum
Fen-edebiyat okuyunca akademisyende olunamıyo mu artık ?

Öğretmenlik istemiyorsan kesinlkle rahat ol onun dışında değişiklik olmadı :)) En azından kendine strese sokma yarın giriceezzz vee kurtulcazzz Hımmm gerçi siz 2 kere girceksiniz en azından ben kurtulcamm :)

Bi an önce girip çıkmak istiyorum artıkkk :))

Son düzenleme:

Yok canm İngiliz dili ve edebiyatı falan okuyup formasyon alıp öğretmen olabiliyorduk FEF olarak geçmiyor yoksa :))

Ben geometriden sıfırım desem abartmış olmam,hiç çalışmadım,vakit ayırmadım hiç geometriye
Of bugün yersiz bi sakinlik var bende anlayamadım gitti
Sanki sinirlerim alınmış gibi

aynen canım hiç heyacan falan yok ben de şaşırdım bu durumuma
normalde heyecan yaparım ama bugün böyle gayet sakinim

hep televizyon izledim,formda,face.de dolandım ve galatasarayın eski maçlarını falan izledim sanki sınava girecek olan ben değilim

Son düzenleme:

Battı balık yan gider modundayız sanırım,hiç bi şekilde umudum falan kalmadığı için bu kadar rahatım sanırım

Battı balık yan gider modundayız sanırım,hiç bi şekilde umudum falan kalmadığı için bu kadar rahatım sanırım

galiba ondan canım valla geometri zaten vasat durumda matematikten de 3-4 konuda bişeyler yaparım anca.. annemlere zaten dedim matematikten bişey yapacağımı hiç sanmıyorum,umutlu değilim,ne yaparsam edebiyattan ve coğrafyadan yaparım diye.. gerçekten tek güvencem edebiyat-coğrafya

Benim lys2'de de eksiklerim var ama bu 8 günde tamamlayabilirim sanırım
Fizikte problen yaşarım yine ondan kaçış yok
Acaba diğerinden yüksek yaparsak dengeleyebilir miyiz ?

tamamlarsın cnm çünkü lys2 de çoğu kişinin çoğu konusu eksik geçen sene üniye yerleşenlerede sorsum yerleşmeyenlerede çoğu fizikten eksiye düşmüştü

Benim lys2'de de eksiklerim var ama bu 8 günde tamamlayabilirim sanırım
Fizikte problen yaşarım yine ondan kaçış yok
Acaba diğerinden yüksek yaparsak dengeleyebilir miyiz ?

benim de batı edebiyatından ve cumhuriyet edebiyatından var eksiklerim ama ben de bu 1 hafta içerisinde onları tamamlayabilirim canım merak etme sen de rahatlıkla tamamlarsın. ben matematik-geo.dan bişey yapamayacağıma inanıyorum madem sen de fizikten yapamayacağını düşünüyorsun kimya ve biyolojiye ağırlık ver canım yaparsın onlardan bişeyler

kızlar sizde yine sakinlik varmış bendede sakinlik var ama sakinlik kadar bi o kadar da şapşalım bugün. Az önce öğretmenim aradı '' başarılar canım dedi kapatırken bende '' sanada başarılar canım'' dedim.Sabahtan beri arkadaşlarla bu şekilde konuştuk sanırım ondan kafamda öyle kalmış Allahtan hoca bi şey demediteli kapatınca ablam benimle çok dalga geçti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…