• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

kızlar sizde yine sakinlik varmış bendede sakinlik var ama sakinlik kadar bi o kadar da şapşalım bugün. Az önce öğretmenim aradı '' başarılar canım dedi kapatırken bende '' sanada başarılar canım'' dedim.Sabahtan beri arkadaşlarla bu şekilde konuştuk sanırım ondan kafamda öyle kalmış :17::17: Allahtan hoca bi şey demediteli kapatınca ablam benimle çok dalga geçti ama:27::27:

:60: Allah seni ne etmesin canım :60: çatladım gülmekten :60:

Kızçelerim hepinize başarılar sınavdan sonra müjdeli haberleri almak dileğim ile:7::7:

canımm sana da başarılar :) Allah yardımcınız olsun :):16:

Ay canım ben sınavlardan önce ve sonra telefon kapatırım genelde
Kimselerle konuşmak istemem,kaldıramıyorum :14:

Bende hepinize başarılar diliyorum,umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız

:60: Allah seni ne etmesin canım :60: çatladım gülmekten :60:

canımm sana da başarılar :) Allah yardımcınız olsun :):16:

ayy canım benim bu aralar şapşallıklarım çoğaldı iyice birinide sayfa 21'e yazmışım üniye yerleşirsem bu yazdıklarımım okuyp okuyup gülerim heralde:27::27:

kızlar bana resmen garip şeyler oluyo:27::27: hiç bir şey hissetmiyorum eksik konum var ama böyle sanki sıradan bir şeymiş bulmaca çözmeye gidecek gibi hissediyorum kendiimi :1::1: ve bu olay garip birşekilde bugün başladı :25: sonum hiç hayırlı değil :52::52:

Kızlar bu arada konuyla alaksı yok ama halen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için buraya yazmak istedim.sizide güldürürüyüm lys gülleri :)
Dün akşam aile dostumuz geldi başka şehirden 1,5 yaşında kızları var ama çocuk herkese çocuklar diye hitap ediyo ve çok girişken.Dün aşlam yemeğini dışarıda yiyelim dedik karşı masada da kaymakam oturuyo ve içerideki herkesin gözü kaymakamda.Bizim ufaklık annesi lavabodayken sen git kaymakamın masasnına ''çocuklar ne yiyosunuuzzzz ? '' demiş kızlar biz o anda gülmemek için kendimizi nasıl sıktık çocuk bir defada değil birkaç kez gidip söylemiş orada yemek yiyenler biri de kameraya almış Allahtan kaymakam ve ya onun yanındakiler hiç birşey demedi gülüp geçtiler.:1::1:

Kızlar bi de bugün sabah yaşadığım taze rezillik sınav stresi beni salak yaptı:27::27:
Bizim evimiz giriş katta annemde perdeleri yıkamak için makineye atmış dışarıdan mutfak tamamen görünüyo bende kahve eşliğinde müzik dinliyorum bi ara kendimi çok kaptırdım sanırım zıplamakla dans etmek arası bir hareket yaptım :53::53::53: Dışarıda annemin en yakın arkadşı beni izliyo kadın :53: aynen bu şekilde
ben bu şekilde :78::111:

:60: :60: canım var ya sende bendensin :60: böyle komik şeyler hep benim de başıma gelir :60: dün hapşurdum abim çok yaşa dedi ben de sende gör dedim sonra toğprağı bol olasıca demiş hep şaka yapar ben de KISIR OLACASI anladım :60: nee kısır olasıca mı diyorum :60: herşeyi tersten anlarım :60:

:9::9: seninkide iyiymiş canım ben de hep söylenenleri tersten anlarım sonra :17: olurum.
Esmacım yaa kendi yazdıklarımı yeniden okudum sonra da seninkini okudum bilg. başında deli gibi gülüyorum ablamda sınav stresinden kafayı yediğimi düşünüyor :52::52:

:9::9: seninkide iyiymiş canım ben de hep söylenenleri tersten anlarım sonra :17: olurum.
Esmacım yaa kendi yazdıklarımı yeniden okudum sonra da seninkini okudum bilg. başında deli gibi gülüyorum ablamda sınav stresinden kafayı yediğimi düşünüyor :52::52:

:52::52::60::60: o da geçti mi bu yollardan canım :60: anlaması lazım bizi :60::60:

ınsallah kızlar yarın mutlu ve huzurlu cıkarız sınavdan tek dılegım,herbırımız ıcın dua edıyorum bol bol tum ogrencılerede calısana hakedene herkese,mutluluklarımızı paylastırsın RABBIM BURDA

ınsallah kızlar yarın mutlu ve huzurlu cıkarız sınavdan tek dılegım,herbırımız ıcın dua edıyorum bol bol tum ogrencılerede calısana hakedene herkese,mutluluklarımızı paylastırsın RABBIM BURDA

Amin canım amin bu arada kızlar size bahsettiğim dua vardı ya her gün okuycam diye söz vermiştim ( aslında her gün okunması gerekmiyor ) 2 gün yatılı misafir vardı çocuk benimle aynı odada uyudu 2 gün okuyamadım ama yarın( sınava giderken abdestli çıkıcam) ve ondan sonraki 200'er okuyacağım bi an hatırladım kendimi suçlu hissettim :25::25:
Siz yinede hakkınızı helal edin olur mu hergün diye söz vermiştim çünkü misafir vs. olacağını düşünmeden :(

Son düzenleme:
kızlar sınavda başarılar Allah yardımcımız olsun stres falan yapmayın sakın hiç bişey sağlımızdan önemli değil bugün durakta bir kız gördüm kpss yi kazanamamış diye delirmiş görseniz o kadar kötü oldum ki hayırlısını versin Rabbim :( :(

kızlar sınavda başarılar Allah yardımcımız olsun stres falan yapmayın sakın hiç bişey sağlımızdan önemli değil bugün durakta bir kız gördüm kpss yi kazanamamış diye delirmiş görseniz o kadar kötü oldum ki hayırlısını versin Rabbim :( :(

Bu gidişle yarın bende o kız gibi delirmiş olacağım :14:

tabıkı meslekde cok onemlı ama hayatta saglıktan ve huzurdan gerısı yalan bukadar uzmeyız ınsallah kendımızı kotu durumlara hazırlıklı olsak mı ne?

Ben hazırlıklıyım ama bu senaryoyu ygsdede yaşadım
İnsan olan ders alırdı :47:
Ygsden çıktıktan sonrada hüngür hüngür ağladım,yarında ağlayacağım :14:

kızlar bu katsayı filan derken benim okul puanım yarısından az gelicek sizce okul taban puanlarının düşme ihtimali var mı yoksa ben giremem istediğim bölüme :(:(

Back