• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

Trigonometri falan yaptım,kendim bile şaştım :53:
Ama çok iyi değildi yani :14:

ben yapamadım:14:integral falan çok zordu yaa:14:daha çok mat1 konularından falan yaptım. fonksiyonlardan yapabildim. mat 2den pek bişey yapamadım:50:

matematiğe çok kolay diyemem ama fazla zor değildi geometri hiç yapamadım ya çok zor geldi bana :( :(

mat2 de zordu canım evet ama geometri ne berbattı yaa:50:

diğre forumlarada baktım çoğu zor diyo ya umarım edebiyatta zor olmaz :(

inşallah canım inşallah:43:bu yıl bir yerleri kazanabilcek kadar olsa puanım seneye çok çalışarak yaparım:14:zaten bir güvencem edebiyat coğrafya yani:43: geçen yıl edebiyatta da zordu coğrafya kolaydı ya inşallah bu yıl öyle olmaz:50:

inşallah canım inşallah:43:bu yıl bir yerleri kazanabilcek kadar olsa puanım seneye çok çalışarak yaparım:14:zaten bir güvencem edebiyat coğrafya yani:43: geçen yıl edebiyatta da zordu coğrafya kolaydı ya inşallah bu yıl öyle olmaz:50:

Of,ben tercih yapmasam mı diye düşünmeye başladım bile :44::43:

Sagopam canım bende geometri hiç yapamadım,zaten konu eksiklerimde fazlaydı

benim de yaptığım soru sayısı sayılıdır canım :43:
gözcü hocalar mat kitapçıklarını topladı geometrileri dağıttı
10 dk geçmedi valla kızlar çok samimi söylüyorum sınıfın yarısı çıktı:53:
ben sonuna kadar kaldım hoş bişey yapamadım ya neyse:58::63:

benim de yaptığım soru sayısı sayılıdır canım :43:
gözcü hocalar mat kitapçıklarını topladı geometrileri dağıttı
10 dk geçmedi valla kızlar çok samimi söylüyorum sınıfın yarısı çıktı:53:
ben sonuna kadar kaldım hoş bişey yapamadım ya neyse:58::63:

Ben bi ara kafamı kaldırdım bi kaç kişi çıkmıştı,sınavın sonuna doğru bi daha kaldırdım kafamı 5 kişi falan kalmış
Valla ne ara çıktılar,hiç duymadım bile

ya edebiyatta zor olursa biteriz valla

Allah korusun yaa :43:valla öyle bişey olursa biteriz ama inşallah olmaz:50:

Ben bi ara kafamı kaldırdım bi kaç kişi çıkmıştı,sınavın sonuna doğru bi daha kaldırdım kafamı 5 kişi falan kalmış
Valla ne ara çıktılar,hiç duymadım bile

sorularla uğraşıyordum ama yapamadığım için moralim bozuldu,dikkatim dağılıyordu. bir de benim sıram kapının karşısındaydı kim çıksa bakıyordum ben:1:

Back