• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınava 1 ay kala neler yapılabilir?

sadece konu okuyorum test cozmeye vakıt kalmıyo zaten yaz geldı devamlı atraksıyon,sunnet dugun bugun oturma offf,gızlı calıstıgım ıcın kımseyede bısey dıyemıyorum senın ygs kac ve ne ıstıyorsun

Beklediğim gibi değil :14:
Uçak müh.istiyodum ama olmayacak
Makine olur umarım

hayırlısı olsun canım ınsallah olur artık olacakmı olmıcakmı derken,hasta olucam tek sehır ve tek meslek tercıh edıcem esım ebelık veya hemsırelık musade ettı ve bu sehrın dısı asla olmaz dıyor onun ıcın adrenalın 500 yanı:(

Canlar aranızda fem simetri lys konu anlatımı olan var mı ?
Yapamadığım soruları sorabilir miyim ?

canım bende vardı simetri çok uzun olduğu için sıkıldım hiç çalışmadım ondan ama ben birgün ders videolarının peşindeyken teknofem diye bir site buldum hoca konu anlatımını simetri kitabına göre gidiyo ve ordaki soruları çözüyo ben sabredemedim senn işine yara diycem ama ne kaldıki şurda :s

Öfff kızlar ya şuan içim acıyo resmen komşunun kızı istanbul eczacılıkta okuyodu o gelmiş annesi içerde ballandıra ballandıra kızını anlatıyo dersleri çok zormuş,okulu çok güzelmiş diye yaa resmen kendime acıdım.Kör olan insana gözden bahseder mi yahuuuuu?????
Kızlarr artık ben kendime acımaya başladım yaaa en iyi bildiğim konuları yapamıyorumm:43::43:

Öfff kızlar ya şuan içim acıyo resmen komşunun kızı istanbul eczacılıkta okuyodu o gelmiş annesi içerde ballandıra ballandıra kızını anlatıyo dersleri çok zormuş,okulu çok güzelmiş diye yaa resmen kendime acıdım.Kör olan insana gözden bahseder mi yahuuuuu?????
Kızlarr artık ben kendime acımaya başladım yaaa en iyi bildiğim konuları yapamıyorumm:43::43:

tatlım güçlü ol yaa şimdiden böyle perişan edersen kendini olmaz ki nasip kısmet sen çalıştıysan elinden geleni yaptıysan gerisini Allaha bırak için rahat olsun kimsenin emeği karşılıksız kalmaz canım benim

canım bende vardı simetri çok uzun olduğu için sıkıldım hiç çalışmadım ondan ama ben birgün ders videolarının peşindeyken teknofem diye bir site buldum hoca konu anlatımını simetri kitabına göre gidiyo ve ordaki soruları çözüyo ben sabredemedim senn işine yara diycem ama ne kaldıki şurda :s

Ay canım benim aynen çok uzun,fena kasıyo
Daha kısa adam gibi bi yayın varmıydı ki ?
Kuzenim feme gidiyo o bana şifresini falan vermişti tenofemin hatırlattığın iyi oldu ordan bakarım belki

hayırlısı olsun canım ınsallah olur artık olacakmı olmıcakmı derken,hasta olucam tek sehır ve tek meslek tercıh edıcem esım ebelık veya hemsırelık musade ettı ve bu sehrın dısı asla olmaz dıyor onun ıcın adrenalın 500 yanı:(

İnşallah olur hepimizin istediği bölümler
Şuan iş hayatında çalışıyo musunuz ?

1kez gırdım sınava ve ortalama bır puan almıstım,ama babamın yanlıs yonlendırmesı artı benım cahıllıgım erteledım bu ısı o arada esımle tanıstım evlendım ama hep ııcımde kaldı okumak 6 sene dıl doktukten sonra gecen sene yazın razı oldu tamam dedı bende ozaman basladım calısmaya,ınsallah ALLAHIM emeklerımın karsılıgını verır,en cok sasırdıgım sseyse esım sımdı en buyu destekcim,ve herseyı borclu oldugum kardesım var bırde bılg.muh.3 sınıfta okuyo kazanırsam hayatım boyunca mınnettar olucam heralde :nazar:

Son düzenleme:

Ay canım benim aynen çok uzun,fena kasıyo
Daha kısa adam gibi bi yayın varmıydı ki ?
Kuzenim feme gidiyo o bana şifresini falan vermişti tenofemin hatırlattığın iyi oldu ordan bakarım belki

canım insan simetriden çalışınca sonra daha kısa konu anlatımlı bir kitaba bakınca sanki eksik kalıyo bilmiyorum ama yine dönüyosun simetriye sıkılıyosun yine bilmiyorum ya bana öyle oluyo daha kısa anlatan kitap var fdd birey gibi yayınlar ama onlara bakınca sanki bişey anlamıyomuşum eksik kalıyo gibi geliyo değişik :s :S :D :1::1:

Son düzenleme:
canım insan simetriden çalışınca sonra daha kısa konu anlatımlı bir kitaba bakınca sanki eksik kalıyo bilmiyorum ama yine dönüyosun simetriye sıkılıyosun yine bilmiyorum ya bana öyle oluyo daha kısa anlatan kitap var fdd birey gibi yayınlar ama onlara bakınca sanki bişey anlamıyomuşum eksik kalıyo gibi geliyo değişik :s :S :D :1::1:

Geçen yıl finale gidiyodum
Var bende de konu anlatımı çok yüzeysel gelmişti bana,bu yıl hiç elime almadım :1:
Artık yapacak bişey kalmadı zaten,seneye kassada kasmasada çalışmak zorundayım :14:

Back