Şınav cekemeyenler

syliviaplath

ask bıttı.
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
417
0
kızlar en son belkıde ortaokuldayken şınav cekmıstım sımdı denıyorum bır turlu yapamıyorum mekık falan cekıyorum ama şınavda dırek yere yapışıyorum kollarımı açamıyorum bıle.. mulakata gırecegım moralman coktum.. sız cekebılıyormusunuz... nasıl cekıyorsunuz??:KK59:

ben hıc yapamıorm sıfır yanı ve suan tum kaslarım agrıyor denemeye calıstıgım ıcın tanıdıgınız sporcu fln yada ceken yokmu hıc?? hanı zamanla artar zaten sayı

1,5-2 saat koşabilirim ama iş şınava gelince 5 tane çekebilirsem kendimi şanslı sayıyorum. :KK70: Bir de güya spor salonunda kol kası, sırt çalıştırıyorum ama yok beceremiyorum bu işi.

Dizlerinizin üstünde çekmeye çalışın. Hatta ilk denemelerinizde şnav çekmekten ziyade, kollarınıza yükünüzü verip durmaya çalışın. Zamanla yarım, bir, iki, beş çekersiniz.

Dizlerinizin üstünde çekmeye çalışın. Hatta ilk denemelerinizde şnav çekmekten ziyade, kollarınıza yükünüzü verip durmaya çalışın. Zamanla yarım, bir, iki, beş çekersiniz.

o kadar calısyorum yınede vucudumu kaldıramıyorum kalca yukarda cekıyorum anca :/ sporada yazıldım tembellıgımden bıraktım

X